NIKAD BRŽE DO KEŠA – PREUZMI ODMAH 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Najbolja sportska kladionica na ovim prostorima ponovo pomera grance! Kup afričkih nacija ovog vikenda ulazi u završnu fazu, baš kao i Evropsko prvenstvo u futsalu, ali i Australijan open!

Reč je o i te kako aktuelnim događajima, pa je idealna prilika da ih ispratite uz jedan POKLON TIKET

I zato – već sada možete da iskoristite specijalnu ponudu koju vam je spremila kladionica Meridian.

Naravno, reč je o vrhunskom bonusu dobrodošlice – 500 RSD za online klađenje!

Naime, svako ko se registruje na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije dobija bonus u vrednosti od čak 500 DINARA!

Zvuči kao bajka, ali nije – već je realna priča! Ništa vas ne košta da bez ulaganja stvorite dobitak iz snova.

Na šta ćete da iskoristite bonus izbor je samo vaš – standard ili uživo klađenje, esport, Lucky's 6, Brojeve ili proizvod dostupan samo u Meridianu – Lucky's 5!

Dani vrhunske zabave u sportskoj kladionici Meridian su u toku.

NOVO U MERIDIANU: 

BET BUILDER: Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre. Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

PREUZMI BONUS ZA KLAĐENJE

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

Meridian – kuća najvećih bonusa!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.