Tiket dana (subota, 29.01.2022)

tiket dana

Ova subota nije kao prethodne, pošto se ne igraju one najjače evropske lige. No, i pored toga ponuda je sasvim solidna i neće biti problem da se sastavi tiket. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Osijek – Slaven – 1 @ 1.55 u Mozzartbet

Ozbiljno su se Osiječani nameračili na titulu u Hrvatskoj. Pre dve sezone imali su šansu da kao vicešampioni igraju u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali su u poslednjem kolu poklekli protiv Lokomotive na svom stadionu, pa su u te kvalifikacije otišli ”lokosi”. Po kvalitetu, Osijek ne zaostaje za ostalim kandidatima za pehar, možda je jedino Dinamo malo kvalitetniji, ali su zato ”modri” mnogo iskusniji, pa njima idu najveće šanse. U zimskom prelaznom roku Osijek je bio aktivan, doveo je iskusnog beka Marina Leovca, koji je ranije igrao za Dinamo, kada je trener Zagrepčana bio Nenad Bjelica, sadašnji srateg Osijeka. ”Bijelo-plavi” su angažovali još nekoliko fudbalera, došao je i mladi crnogorski reprezentativac Nikola Janjić iz Sutjeske, što samo govori o ozbiljnosti ovog kluba koji želi da postane konstanta u Hrvatskoj. Čini se da je liga dobila ”veliku četvorku”, s obzirom da se probudio i Hajduk, a Rijeka je već konstantno dobra. U prvoj zvaničnoj utakmici u 2022. godini Osijek dočekuje Slaven Belupo iz Koprivnice, sa kojim su igrali tri puta jesenas. Meč u Gradskom vrtu završen je bez golova, ali je Osijek slavio u Koprivnici 2:0, kao i u meču červtfinala Kupa koji su dobili posle penala. Pošto Slaven nije dao gol Osijeku na tri meča, ne verujemo da će ni sada, a domaćin bi morao da postigne bar jedan. Naš predlog je jedinica, a za nju se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.55.

Fulam – Blekpul – 1,3+ @ 1.85 u Mozzartbet

”Kolibari” hitaju ka Premijer ligi, što neće biti nikakvo čudo jer se oni već nekoliko godina svake sezone sele iz Čempionšipa u Premijer ligu i obrnuto. Fulam je na prvom mestu na tabeli, imaju pet bodova više od prvog pratioca Belkburn Roversa, ali i meč manje odigran. Na trećem mestu je Bornmut sa čak osam bodova manje. Direktno u elitu idu dve prvoplasirane ekipe, dok naredne četiri razigravaju za još jedno mesto. Tim sa Krejven Kotidža ne želi da igra u baražu, mada je u dva prethodna navrata do elite stigao upravo preko plej-ofa, već da što pre overe status premijerligaša. Sadašnja izdanja ima daju za pravo. Iza sebe imaju četiri vezane pobede, na kojima su, pazite sad, postigli ukupno 22 gola!!! Prosek im je 5,5 golova po meču, a rivali nisu bili neki nižerazredni timovi, za koje je malo ko i čuo, već Reding, Bristol Siti, Birmingem i Stouk. Tačno je da to nisu ekipe iz vrha tabele, ali je Čempionšip toliko izjednačeno takmičenje da ni u jedan meč ne možete ući sa sigurnošću da ćete ga dobiti. Blekpul je vezao dve pobede u dva prethodna kola, oba puta bilo je minimalnih 1:0, protiv Hala i Milvola, ali su im na ”račun” legla šest bodova. Za ovakve rezultate Fulama najzaslužniji je srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović koji je postigao već 27 golova i ubedljivo vodi na listi strelaca. Blekpul je na 14. mestu i u grupi je timova koji mogu da igraju rasterećeno. Naš predlog je pobeda Fulama, a golova bi trebalo da bude bar tri. Za 1,3+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 1.85.

Cirih – Servet – 1,2+ @ 2.35 u Mozzartbet

Nastavlja se i prva liga Švajcarske, a iznenađujući lider posle jesenjeg dela sezone je ekipa Ciriha. Oni su stekli solidnu prednost ispred dva najveća konkurenta, aktuelnog šampiona Jang Bojsa i ekipe Bazela. Cirih je osvojio 40 bodova iz 18 utakmica, sedam više od Bazela, a osam od ”mladih momaka” iz Berna. Nije daleko ni Lugano sa 30 bodova. Što se Serveta tiče, tim iz Ženeve je peti, sakupili su 25 bodova i pokušaće da se domognu Evrope, mada smatramo da im nisu velike šanse. Servet je bio bolji na početku sezone, kada su igrali i u kvalifikacijama za evropske kupove, ali su u nastavu lige pružali promenjive partije. Pred odlazak na pauzu ponovo su bili odlični, pa su na pet poslednjih utakmica četiri puta pobedili i jednom igrali nerešeno. Imao je i Cirih svoju lepu seriju od šest uzastopnih pobeda pred božićne i novogodišnje praznike. Verujemo da će Cirih sve učiniti da preseli titulu, koja je već četiri godine u Bernu, u svoj grad, a da bi se to ostvarilo, potrebno je dobijati mečeve kao što je ovaj protiv Serveta. Naš predlog je jedinica uz dva gola Ciriha. Za ovaj tip 1,2+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 2.35.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 6.74.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.