Tiket dana (sreda, 09.02.2022)

tiket dana

Svakim danom ponuda je sve bogatija, a kroz sedam dana očekuje nas i nastavak evropskih kupova. Do tada, ova sreda posvećena je Englezima, ali i kupovima u ostalim ligama. Predložene kvote uvek su podložne promenama.

Aston Vila – Lids – 1 @ 1.80 u Mozzartbet

Skoro dvadeset dana ova dva tima nisu odigrala utakmicu, pa ne možemo govoriti o tome u kakvoj su formi. Na prvenstvenu pauzu nadovezao se FA kup, u kome su Vila i Lids već ispali, pa su treneri Stiven Džerard i Marselo Bijelsa imali još malo vremena za oporavak tima i uigravanje novih igrača. Tim iz Birmingema dobio je odlična pojačanja u zmiskom prelaznom roku, pošto su posle Kutinja stigli i Luka Dinj i Kalum Čejmbers. Jorkširci nisu bili tako aktivni, i njima je najvažnije da se konačno oporave igrači koji su duže vreme povređeni. Pred pauzu oba tima su igrala promenjivo. Vila je prekinula niz od tri meča bez pobede na gostovanju kod Evertona, pošto je na Gudisonu slavila minimalnim rezultatom. S druge strane je u prethodnom meču izgubio na svom terenu od Njukasla, mada je pre toga doneo sva tri boda iz Londona gde je savladao Vest Hem. Što se tabele tiče, Vila je 11. sa 26 bodova, dok je Lids sakupio četiri manje. Ni jedni ni drugi još nisu osigurali opstanak, ali nije ni realno da zapadnu u takve probleme. U prvom delu sezone Vila je slavila na Eland Roudu sa 1:0, a po nama favorit je i na svom terenu. Naš predlog je jedinica, a koeficijent za nju u kladionici Mozzartbet iznosi 1.80.

Milan – Lacio – GG3+ @ 2.05 u Mozzartbet

Pobedom u Derbiju dela Madonina Milan je stekao mnogo samopouzdanja i vratio se u šampionsku trku. Sada smo sigurni da nas očekuje uzbudljiv finiš sezone u Seriji A, pogotovo jer se milanskim rivalima pridružio i Napoli. Pitanje je koliko je Kup u ovom trenutku bitan za ekipu trenera Stefana Piolija, pošto je Skudeto toliko željen na San Siru. Lacio je odigrao odlično u Firenci i sa tri gola postignuta u drugom poluvremenu deklasrao Fiorentinu. ”Violi” nije krenulo dobro bez Vlahovića, ali je na Artemio Frankiju zablistao jedan drugi srpski reprezentativac. Sergej Milinković-Savić postigao je prvi gol i odigrao odličan meč posle koga su Rimljani došli na 6. mesto i sačuvali šanse da se bore za plasman u Ligu šampiona, mada to neće biti lak zadatak. Naime, trenutno je četvrti Juventus, a ”Stara dama” ima šest bodova više od Lacija, a ispred je i Atalanta sa četiri više. Ovo je drugi ovosezonski okršaj ova dva tima na San Siru, u prvenstvenom je Milan slavio sa 2:0 i blagi je favorit i u ovom meču. Međutim, čini nam se da bi Lacio mogao da napravi iznenađenje na ovom meču, a u motiv Rimljana ne treba sumnjati. Ibrahimović je i dalje povređen, ali tu je Olivije Žiru koji je sa dva brza gola srušio šampiona u subotu. Naš predlog za ovaj meč su golovi, a verujemo da će ih biti bar tri, i to na obe strane. Za GG3+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 2.05.

Valvajk – AZ Alkmar – 2,2+ @ 1.70 u Mozzartbet

U četvrtfinalu holandskog kupa AZ iz Alkmara ide na gostovanje u Valvajk. Ova dva tima u različitom raspoloženju dočekuju ovaj meč. Domaćini su doživeli poraz u uvodnom meču redovnog kola Eredivizije na gostovanju kod Viljema u Tilburgu, dok je Az načinio podvig i slavio u Ajndhovenu protiv PSV-a. Inače, ekipa iz Alkmara poslovično dobro igra na ”Filips areni”, što je samo još jednom potvrdila. Alkmar je u sjajnoj seriji rezultata, poslednji poraz doživeli su početkom novembra na gostovanju kod Fejnoda, a od tada su vezali 15 utakmica bez neuspeha, računajući sva takmičenja. Na prethodnih osam utakmica u prvenstvu imaju sedam pobeda i samo jedan remi, ali su priliku da se bore za titulu ispustili još na početku sezone. Ostaje im zato šansa da u Kupu podignu trofej. Protiv RKC-a su favoriti, iako gostuju, ali moraju da računaju na to da će već u polufinalu imati težeg rivala, pošto se očekuje da se tamo probiju Ajaks i PSV. Uglavnom, ovo je drugi meč ove sezone između RKC-a i AZ-a, a prvi je odigran, takođe u Valvajku, samo još polovinom avgusta. Tada je RKC slavio, ali, rekli smo, Alkmar nije ličio na sebe u ti vreme. Predlog je dvojka uz bar dva gola gostiju. Za 2,2+ u kladionici Mozzartbet koeficijent je 1.70.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 6.27.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.