Tiket dana (subota, 12.02.2022)

tiket dana

Ponuda je danas gotovo maksimalna i biće prava umetnost izbeći neku ”minu”. Mi smo ovako zamislili tiket. Napominjemo da su kvote podložne promenama.

Leverkuzen – Štutgart – 1,3+ @ 1.95 u Meridianbet

Sigurno da bi Bajerovo prošlonedeljno izdanje iz Dortmunda uplašilo i mnogo jače ekipe nego što je to, u ovom trenutku, Štutgart. ”Farmaceuti” su slavili protiv vicešampiona i osvajača DFB kuša sa 5:2 u gostima i približili se ”milionerima” na pet bodova razlike. Nije toliko bitno ko će biti drugi, pošto će šampion ponovo biti Bajern, a ekipa iz Leverkuzena će se fokusirati na plasman u Ligu šampiona, koja im je izmicala prethodne dve godine. Tim Štutgarta je u najloijoj formi od svih bundesligaša. ”Švabe” su osvojile samo jedan bod u prethodnih šest kola u zakucani su u zoni ispadanja. Nalaze se na 17. mestu, u leđa im gleda samo otpisani Grojter Firt. Ukoliko ubrzo ne prekinu crni niz i krenu sa osvajanjem bodova, postoji opasnost da im direktni konkurenti dodatno umaknu, a onda će biti teško da u preostalom delu prvenstva dođu do opstanka. Prošle sedmice su doživeli novi poraz na svom terenu, ovog puta od Ajntrahta, ali su pokazali da mogu biti konkurentni. Ne verujemo da će u Leverkuzenu Štutgart prekinuti seriju bez pobede, pa vam predlažemo jedinicu kombinovanu sa dosta golova, barem tri ukupno. Za 1,3+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.95.

Hal Siti – Fulam – 2,2+ @ 2.03 u Meridianbet

Svakim novim danom Fulam je sve bliži povratku u Premijer ligu. ”Kolibari” se već nekoliko sezona sele iz Čempionšipa u Premijer ligu i obrnuto, a sada je vreme za uspon. Najveće zasluge za odlične igre i žetvu bodova u najjačoj drugoj ligi na svetu ima srpski centarfor Aleksandar Mitrović. Korpulentni napadač prvi je strelac u ligi, ali je postigao najviše golova u svim profesionalni rangovima u Engleskoj. Prosek mu je veći od gola po meču, a za sada na kontu ima tačno 30 pogodaka. Do kraja prvesntva ostalo je još dosta utakmica i ne možemo ni da pretpostavimo koja će cifra stajati na kraju u koloni gde su njegovi golovi. Ipak, najbitnije je da Fulam pobešuje i da je na putu povratka u elitu. U poslednjih šest kola imaju pet pobeda i jedan remi, te su na tabeli od drugoplasiranog Bornmuta udaljeni šest bodova, a od trećeplasiranog Blekburna imaju osam više, uz dva meča manje odigrana. Njihov sadašnji rival nalazi se u donjem delu tabele, ali još uvek nije direktno ugrožen. ”Tigrovi” su sakupili 32 boda, što nije mnogo, ali imaju 12 više od prvog tima ispod crte, a to je u ovom momentu Piterboro. Hal Siti ne bi smeo da dođe u opasnu zonu i oni će pokuašti da što pre odu na sigurno. Protiv Fulama neće popraviti bodovni saldo, očekujemo pobedu gostiju i bar dva gola u mreži Hala. Za 2,2+ u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 2.03.

Vitese – PSV – 2,2+ @ 2.11 u Meridianbet

”Filipsovci” su, verujemo, završili sa kiksevima. Za njih je nastavak sezone bio stresan, prvo su izgubili veliki derbi protiv Ajaksa, samim tim su ”kopljanicima” prepustili prvo mesto, a onda su, takođe na domaćem terenu, izgubili i od AZ Alkmara, za njih najnezgodnijeg protivnika. Četvrtu uzastopnu utakmicu na svom terenu igrali su u četvrtfinalu Kupa u prošli utorak i ubedljivo su pobedili drugoligaša Bredu. Trebala im je ta pobeda, ne samo zbog plasmana u polufinale i prilike da se bore za trofej u Kupu, već i za povratak samopouzdanja i poteru za Ajaksom koji je sada na pet bodova prednosti. Sada idu u Arnhem gde ih čeka Vitese, a to je prvi put od 16. januara da napuštaju svoju ”Filips arenu”. Domaćin je vezao tri poraza, u Erediviziji od njih su bili bolji Groningen i Tvente, dok ih je iz Kupa izbacio Ajaks. na te tri utakmice Vitese je primio 11 golova, što nikako nije za pohvalu. Ekipa iz Arnhema je pala na šesto mesto i sada ima mnogo manje šanse da se uključi u borbu za plasman u Evropu. Obe ekipe već u četvrtak očekuje nastavak evropskog puta za ovu sezonu, Psve dočekuje Makabi u Ligi Evrope, dok Vitese odlazi u Beč na megdan Rapidu u Ligi konferencija. Što se ovog meča tiče naš predlog je pobeda gostiju, uz bar dva postignuta gola. Za 2,2+ u kaldionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.11.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 8.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.