MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: PSŽ 2.05, Siti 1.30, Liverpul 2.20!

Znamo, znamo, pauza je potrajala, ali Liga šampiona se vraća i prosto nas “tera” da joj oprostimo nedostajanje i “ubijanje” vremena drugim zanimacijama.

Nastavak Lige šampiona znači dve stvari: uživanje u vrhunskom fudbalu i majstorijama najboljih svetskih fudbalera i dovoljno motiva da se sastavi vrhunski tiket, koji ti može doneti milione.

Ovog utorka na teren će istrčati fudbaleri PSŽ-a i Real Madrida, kao i Sportinga i Mančester sitija, a u sredu rezervišite termin za Inter i Liverpul, odnosno Salcburg i Bajern.

A, mi imamo posebnu rezervaciju za vas. U sportskoj kladionici Meridian čeka vas fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 500 RSD, kao i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

Dakle, pravila su jasna: registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmite bonus za online kladjenje, a onda se prepustite čarima vrhunskog fudbala.

Lionel Mesi, Karim Benzema, Kevin De Brujne i ekipa su sigurno zagrejali svoja stopala i daće sve od sebe da nam prirede fudbalski spektakl koji ćemo danima prepričavati.

Pa, hajde da vidimo šta je to što nas čeka na početku ove uzbudljive nedelje u osimini finala Lige šampiona.

PSŽ – Real Madrid, kec 2.05

Utorak 21.00

Ovo je duel koji smo dugo čekali, “bogataši” udaraju na “galaktikose”, u nameri da konačno osvoje taj famozni “ušati” pehar. Doveli su Francuzi maltene sve što su mogli, pa su očekivanja od Mesija, Kilijana Mbapea i Nejmara zaista velika. A, da li će ih opravdati? U “moru” zvezda koje se nalaze na Parku Prinčeva verovatno je najteže Maurisiju Poketinu, pa se baš zbog toga već uveliko spekuliše da bi uskoro mogao da promeni sredinu. Da li je jedini krivac – procenite sami, ali nema sumnje da bi eventualnom eliminacijom Real Madrida kupio sebi dovoljno vremena.

Sa druge strane, čini se da su se u Realu neke kockice konačno poklopile, pa im se osim nedavnog remija protiv Viljareala i poraza od Atletiko Bilbaa nema šta mnogo zameriti. I dalje drže prvo mesto na tabeli La Lige, a imaju nameru da pomere granicu i u Ligi šampiona. Poslednji put ovaj pehar osvojili su 2018. godine, i to najviše zahvaljujući Kristiajnu Ronaldu i Serhiju Ramosu.

Večeras nijedan od njih neće biti na terenu, iako je Ramos u međuvremeu pojačao upravo ekipu iz Pariza. Ronaldo bije svoju bitku u Mančesteru, ali ono što domaće ljubitelje fudbala zanima i raduje jeste što se i Luka Jović našao na spisku za PSŽ,pa možemo očekivati da dobije novu priliku.

Do tada – bukmejkeri Meridiana vam za ovaj duel donose fantastične kvote: kec je 2.05, dvojka 3.50, a iks 3.80, pa izaberite sami.

SPORTING – MANČESTER SITI, dvojka 1.30

Utorak 21.00

Manje atraktivan, ali svakako zanimljiv par za večeras. I s obzirom na to da je Siti veliki favorit – ovo je prava sigurica za sve kladioničare. Ono što bi “građanima” moglo da predstavlja problem jeste čak petorica povređenih igrača, ali su i dalje oni ti koji će se pitati o svemu u ovom meču.

Sporting pruža fantastične partije u domaćem šampionatu, i vodi veliku trku sa Portom za naslov šampiona, dok je Siti već na devet bodova prednosti na tabeli Premijer lige u odnosu na prvog pratioca Liverpul.

To znači da se ekipa Pepa Gvardiole može fokusirati na Ligu šampiona i dugo željeni “ušati” pehar. Neki bi rekli da nijednim”bogatašima” koji igraju ove večeri novac ne pomaže kada se radi o elitnom takmičenju, ali ko zna – možda je ovo baš njihova sezona!

Kladionica Meridian donosi kvotu 1.30 na pobedu Sitija, ali ako mislite da možemo prisustvovati iznenađenju, iskoristite kvotu 9.60 na pobedu domaćina.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

INTER – LIVERPUL, dvojka 2.20

Sreda, 21.00

E, ovo je pravi šampionski duel kakav smo čekali! Inter neće moći da računa petoricu igrača, od kojih je jedan Nikola Barela, koji je suspendovan zbog kartona, ali italijanski tim i dalje ima lepu priliku da odbrani domaći teren. Posle sigurne pobede nad Romom, remi protiv Napolija ih je verovatno malo poljuljao, ali jasno im je da im u goste dolazi ekipa koja je poslednji put poražena u decembru prošle godine i da opuštanja nema!

Liverpul je u seriji od šest pobeda i s obzirom na formu, važi za favorita u ovom duelu. Mohamed Salah i Sadio Mane su se vratili sa Kupa afričkih nacija i Jirgen Klop može da računa na svoje najbolje igrače i ko zna – možda i novu titulu šampiona Evrope.

Bukmejkeri Meridiana donose kvotu 2.1 na pobedu “redsa”, a ukoliko su vam Italijani bliži srcu, tu je kvota 3.30.

SALCBURG – BAJERN, dvojka 1.35

Sreda, 21.00

Dobro, ovde nema mnogo polemike, apsolutno je jasno ko je favorit i to izrazit. Bila bi prava senzacija kada bi se ova utakmica završila na bilo koji drugi način osim pobede Bavaraca. Jesu oslabljeni neigranjem Gorecke i Nojera zbog povreda, ali Bajern je svakako mašinerija koju uvek može da nadoknadi izostanak bilo kog igrača.

Prošlonedeljni poraz od Bohuma je svakako iznenađenje, ali ako poznajemo Nemce – možemo reći da će ih to samo razljutiti, a ne poremetiti iz koloseka. Dakle, Salcburg bi zaista mogao dabude nova”žrtva” Bajerna i Roberta Levandovskog.

Razume se – kvota na pobedu Bavaraca je 1.35, ali ako biste da rizikujete, tu je i kvota 8.00 na pobedu domaćina.

*Napomena: Kvote su podložne promenama.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.