MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Partizan 3.65, Barselona 2.00, Borusija 1.40!

Liga šampiona nas je praktično vratila u život, a ljubitelji fudbala nastaviće u istom ritmu, jer nas već sutra čekaju utakmice Lige Evrope i Lige Konferencija.

Dugo smo bili bez elitnog fudbala, a on se sada vratio na velika vrata i doneo nam vrhunske mečeve i sjajne golove, pa ne sumnjamo da će tako biti i u četvrtak.

A, za ljubitelje domaćeg fudbala, posebno one crno-bele, tu je i poslastica Sparta – Partizan.

Pre nego što krenemo sa analizom sutrašnjih duela, važno je da vam napomenemo da vas sportska kladionica Meridian časti 500 RSD za fudbalski tiket!

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

Sve što je potrebno da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i tom prilikom dobijate BONUS DOBRODOŠLICE bez uslova za depozit!

A, onda… Bacite pogled na ponudu, jer vas čekaju NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI. Pa, krenimo redom…

SPARTA – PARTIZAN, dvojka 3.65

Četvrtak, 21.00

Fudbaleri Partizana nakon sjajnog starta u Super ligi Srbije moraju da se okrenu evropskim obavezama, a tu ih čeka nezgodno gostovanje Sparti u šesnaestini finala Lige Evrope.

Ono što daje posebnu draž ovom duelu jeste što se dva tima nikada do sada nisu susrela i zaista nismo sigurni kakvu utakmicu treba da očekujemo. Partizan je bio siguran protiv Radničkog, ali Sparta je daleko ozbiljniji rival i pravi ispit za crno-bele.

Sudeći po formi, ali i domaćem terenu, Sparta jeste blagi favorit, ali daleko od toga da će se crno-beli unapred predati.

Shodno tome, ako verujete u izabranike Aleksandra Stanojevića, iskoristite kvotu 3.65 na njihovu pobedu.

BARSELONA – NAPOLI, kec 2.00

Četvrtak, 18.45

Zvuči čudno kada kažemo da velikana poput Barselona gledamo u Ligi Evrope, a ne u eliti, ali… Realnost je poslednjih godina zaista surova kada se radi o španskom klubu. Dolaskom legende Ćavija na klupu mnogi su se ponadali da ćemo videti totalni preokret i “buđenje” giganta, ali to ne ide tako lako.

Kikseva je bilo mnogo, ali ako moraju da se prekinu – sada je pravo vreme za to, jer Barsa zaista više nema prostora za “minuse”. Ove večeri u šesnaestini finala Lige Evrope ugostiće Napoli, koji je vezao četiri meča bez poraza i nalazi se u dobroj formi.

Ipak, istorija kaže da su Italijani poslednji put pobedili Barselonu sada već davne 2014. godine, a odtada gledali smo još četiri utakmice – jedan remi i tri pobede španskog tima.

Ali, vratimo se u sadašnjost, a sadašnjost kaže da je Barselona i sada favorit, pa vam bukmejkeri Meridiana donose kvotu 2.00 na pobedu Katalonaca.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

BORUSIJA DORTMUND – RENDŽERS, kec 1.40

Četvrtak, 18.45

Sa dva gola protiv Union Berlina, Marko Rojs je “čekirao” kotu od 150 golova u žutom dresu, a sutra yima priliku da nastavi svoju seriju i da zauvek postane “besmrtan” u očima navijača Dortmunda.

Borusija ove sezone igra uz dosta uspona i padova, ali nema sumnje da je u ovom duelu svakako veliki favorit, iako je Rendžers u mini-seriji pobeda.

Ako pogledamo malo unazad, jasno nam je da ne treba da očekujemo goleadu, jer su ova dva tima do sada odigrala šest utakmica, a videli smo čak tri remija. Kao i jedan meč koji je okončan nakon penala. Doduše, sve to je bilo jako davno, poslednji susret davne 1999. godine.

Sada su stvari potpuno drugačije, a na Dortmundu je da opravda ulogu favorita. Zato – iskoristite kvotu 1.40 na nemački tim.

PSV – Makabi Tel Aviv, kec 1.35

Četvrtak, 18.45

Ponovo se selimo u Ligu konferencija, a tamo nas čeka uzbudljiv duel između PSV-a i Makabija. Od nedavno u dresu izraelskog tima igra i srpski napadač Đorđe Jovanović, koji je već počeo da trese mreže, a da li će tako biti i i večeras – ostaje da vidimo.

Ipak, jasno je da je PSV favorit na svom terenu i zato bukmejkeri Meridiana donose kvotu 1.35 na njihovu pobedu.

*Napomena: Kvote su podložne promenama.

NOVO U MERIDIANU:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.