Tiket dana (sreda, 16.02.2022)

tiket dana

Nastavljaju se borbe u Ligi šampiona, ali tu su i ostala takmičenja, mada je današnja ponuda nešto slabija u odnosu na jučerašnju. Kvote su bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Salcburg – Bajern – x2,4+ @ 2.25 u Mozzartbet

Austrijski višestruki prvak domogao se napokon nokaut faze Lige šampiona, ali je veliko pitanje koliko je imao sreće na žrebu. Po nama, nije ni malo, ali ko zna, svačega smo se nagledali u ovom takmičenju. ”Bikovi” su pred vratima još jedne titule u austrijskoj Bundesligi, kao uostalom i Bavarci u nemačkoj. Liga šampiona im je, sigurni smo u to, najvažnija, pa će onaj ko ispadne imati problem oko motivacije za preostali deo sezone. Zanimljivo je da su ova dva tima bila u istoj grupi u prošlogodišnjem izdanju najkvalitetnijeg takmičenja u Evropi, a tada je Bajern bio više nego ubedljiv. U Salcburgu je bilo 6:2, a u Minhenu 3:1, pa su Bavarci slavili ukupnim rezultatom 9:3. Prednost Bajerna u ovom okršaju je i to što su su nastavili sezonu mnogo ranije od Salcburga, koji je tek dva meča igrao u 2022. godini, jedan u Kupu i jedan prvenstveni. Međutim, Bavarci u meč ulaze nakon neočekivanog poraza u Bohumu gde su primili četiri gola, a još dva puta im se tresla mreža, mada su ti golovi poništeni. Dešava se u aktuelnoj sezoni da Bajern odigra tako neki loš meč, potpuno neočekivano. U Menhengladbahu su ispali iz DFB kupu porazom od 5:0, a pobedio ih je i Ajntraht i kasnije Augzburg. U Ligi šampiona su bili maksimalni do sada, dobili su sve mečeve protiv Barselone, Benfike i Dinama iz Kijeva, dok je Salcburg bio drugi u svojoj grupi iza Lila, a ispred Volfsburga i Sevilje. Salcburg je prodao mnogo igrača, stigli su novi talenti, uglavnom iz Afrike i treneru Matijasu Jajsleu trebaće vremena da ih sve uigra. Jajsle je Nemac koji je u klub stigao umesto Džesija Marša, Amerikanca koji je vodio do skoro i RB Lajpcig. Očekujemo efikasan meč, a domaćin će teško do pobede. Naš predlog je dupla šansa na goste uz veliki broj pogodaka. Za x2,4+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 2.25.

Atletiko Madrid – Levante – 1/1,3+ @ 2.45 u Mozzartbet

Aktuelni šampion Španije mnogo se muči ove sezone u La Ligi. Niko nije mogao da pomisli da će Atletiko imati već šest poraza, uz šest remija, posle samo 23 odigrane utakmice. Od titule su se oprostili, ali moraju da obezbede još jedan nastup u Ligi šampiona, a za to je neophodno da budu barem četvrti. Postoji i druga mogućnost, a to je da ove sezone, napokon, osvoje ovo takmičenje i ubiju dve muve jednim udarcem. Ali, sudeći po formi, to neće biti nimalo lako, a prvi rival u nokaut fazi je Mančester junajted. Do tog meča, prvog sa ”Crvenim đavolima”, ostalo je sedam dana, a do tada igraju još dve utakmice u La Ligi. Prva je sa Levanteom, radi se o odloženom meču 21. kola, a druga je za vikend sa Osasunom. Madriđani su izvojevali tešku pobedu nad Hetafeom u subotu, gubili su na svom Vanda Metropolitanu sa 3:2, ali su na kraju slavili i pored igrača manje. Protiv Levantea ne bi smeli da imaju problema, ekipa iz Valensije je sve bliže selidbi u Segundu, nalaze se na poslednjem mestu i osvojili su samo 11 bodova do sada. Levante ima samo jednu pobedu u dosadašnjem toku prvenstva i trebalo bi da se dogodi pravo čudo, pa da uspeju da izbore opstanak, s obzirom da im prvi tim iznad crte trenutno beži 13 bodova. Čuda se ne događaju tako često, pa smo uvereni da ćemo u narednoj sezoni imati samo jedan tim iz Valensije u La Ligi. U prvom delu sezone Levante je uzeo bod Atletiku posle jedne traumatične utakmice, golom Bardija sa bele tačke u 90. minutu. Sada pobeda ”jorgandžija” ne dolazi u pitanje, a naš predlog je prelaz 1/1 sa bar tri pogotka. Za 1/1,3+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 2.45.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 5.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.