Tiket dana (četvrtak, 16.02.2022.)

tiket dana

U četvrtak je sjajna ponuda za klađenje, pošto nam ovaj dan donosi prve mečeve šesnaestine finala Liga Evrope, ali i novoformirane Lige Konferencija.
Kvote su bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Mitjiland – PAOK – 1 @ 2.10 u Mozzartbet

Prvi meč koji smo za vas analizirali ovog puta nam dolazi iz Lige Konferencija, gde će Mitjiland na svom terenu u okviru prvom meča šesnaestine finala dočekati PAOK.
Poznato je da je danska ekipa bila u grupi Liga Evrope sa srpskim predstavnikom Crvenom Zvezdom, i na kraju je ovaj tim zauzeo treće mesto u grupi, iako je praktično imao sve u svojim rukama, pošto mu je prolazak u narednu fazu drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja bio dovoljan trijumf nad već prežaljenim Ludogorecom.
Bilo kako bilo Mitjiland će morati da se zadovolji sa nokaut fazom Ligom Konferencije, gde ih očekuje grčki PAOK.
Tim iz Soluna je u grupnoj fazi Lige Konferencija zauzeo drugo mesto u grupi, uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Kopenhagen, kog su zanimljivo pobedili u Danskoj sa 1:2, ali od istog tima i doživeli svoj jedini poraz u novoformiranom takmičenju, pošto je u Solunu bilo takođe 1:2.
Što se domaćeg prvenstva tiče, PAOK se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli uz čak devet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Olimpijakos, i teško je očekivati da će ovaj tim moći ozbiljnije da se uključi u borbu za titulu šampiona Grčke.
Na prvi pogled deluje da je ovo jedan neizvestan meč, ali prednost ovog puta ipak dajemo Mitjilandu koji važi za jednog izuzetno dobro domaćina, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 2.10.

Zenit – Betis – X2 @ 1.61 u Mozzartbet

Jedan od najzanimljivijih mečeva šesnaestine finala Liga Evrope se igra u Sankt Peterburgu gde će fudbaleri Zenita ugostiti Betis.
Zenit očekivano nije uspeo da dođe do plasmana u nokaut fazu Lige šampiona, što je bilo svakako nerealno obzirom da se aktuelni šampion Rusije nalazio u grupi sa Čelsijem i Juventusom, ali je na kraju Zenit uspeo da ozbiljno pomrsi konce Čelsiju, pošto su ova dva tima u poslednjem kolu grupne faze odigrala jedan spektakularan meč u Rusiji kada je bilo 3:3, što je aktuelnog šampiona Evrope ostavilo bez prvog mesta u grupi.
Svakako da je sve navijače Zenita zadovoljio nastavak takmičenja u Ligi Evrope, ali je utisak da su mogli dosta bolje da prođu na žrebu.
Naime, ruskom šampionu u goste dolazi Betis koji važi za najprijatnije iznenenađenje španske La Lige, obzirom da se Andalužani u ovom trenutku nalaze na sjajnom trećem mestu na tabeli koje na kraju prvenstva donosi plasman u Ligu šampiona, što bi svakako bio ogroman uspeh za četu Manuela Pelegrinija.
U Ligi Evrope je tim sa “Benito Viljamarina” na kraju zauzeo drugo mesto u grupi, i to iza prvoplasiranog Leverkuzena, a zanimljivo je da je ekipa iz Sevilje kolo pre kraja obezbedila plasman u nokaut fazu, pa susret sa Seltikom koji je škotska ekipa rešila u svoju korist nije imao rezultatski značaj.
Rusko prvenstvo se još uvek nije nastavilo dok Betis u ovom trenutku izgleda zaista sjajno u La Ligi i mišljenja smo da španska ekipa neće doživeti poraz na vrućem terenu u Sankt Peterburgu, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.61.

Borusija Dortmund – Rendžers – 4+ @ 2.25 u Mozzartbet

Poslednji meč koji smo za vas ovog puta analizirali se igra u Dortmundu gde će Borusija na svom terenu ugostiti Rendžers.
Malo ko je očekivao da popularni “milioneri” u konkurenciji Ajaksa, Sportinga i Bešiktaša neće uspeti da dođu do plasmana u nokaut fazu Lige šampiona, ali su nažalost na kraju Haland i drugari morali da se zadovolje sa trećim mestom u grupi, pošto su dalje otišli Ajaks i Sporting iz Lisabona koji je u utorak doživeo pravi debakl u prvom meču osmine finala Lige šampiona, pošto je Siti u Lisabonu slavio sa čak 0:5.
Što se tiče Bundeslige, Dortmund trenutno drži drugo mesto na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Bajern, a u prošlom kolu su “milioneri” slavili na veoma teškom gostovanju kod Union Berlina, pošto je taj meč završen rezultatom 0:3.
Sa druge strane Rendžers se posle dosta vremena ne nalazi na prvom mestu na tabeli škotske lige, obzirom da je Seltik nakon velike pobede na “Old Firmu” preuzeo prvu poziciju, i sada ima bod viška u odnosu na tim iz Glazgova.
Kada je takmičenje u Ligi Evrope u pitanju, Rendžers je na kraju zauzeo drugo mesto u grupi, i to nakon remija u poslednjem kolu na gostovanju kod Liona, kada je bilo 1:1, a zanimljivo je da je to bio prvi remi tima sa Žerlana u drugom po kvalitetu evropskom klupskom takmičenju, obzirom da je francuska ekipa pre toga ostvarila sve pobede i zasluženo došla do direktnog plasmana u osminu finala Liga Evrope.
Sve miriše na to da će nam ovaj duel doneti baš dosta golova, obzirom da se radi o dve ekipe koje neguju napadački stil fudbala, pa vam preporučujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.25.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 7.60.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.