Tiket dana: Poeni igrača

Kupovi ulaze u završnicu, a mi smo spremili još tri predloga sa današnjih mečeva. Kvote i granice podložne su promenama.

Kajl Vims (Virtus Bolonja) + poeni (granica 13.5) @ 1.85 u Maxbet

Širom Evrope se igraju kup takmičenja u košarci, za nedelju su zakazana već dva velika finala, u Grčkoj igraju Panatinaikos i Olimpijakos (16:00), a u Turskoj Fenerbahče i Anadolu Efes (15:00), a da bi nedelja bila dan za prave košarkaške sladokusce očekuju još tri derbija koja su u najavi. Naime, u Španiji se očekuje finale Barselone i Real Madrida (18:30), u Italji Virtusa Bolonje i Olimpije Milano (18:00), da bi pretpostavljeni nedeljni program mogli da završe ”večiti rivali” iz Beograda, Crvena zvezda i Partizan u 21:00. Virtus se po predviđanjima kompletirao za završnicu Kupa Italije u Pezaru, sada je to moćan tim u svojoj punoj snazi, pošto su se vratili Kevin Hervi i Miloš Teodosić. Ova dvojica su još uvek roviti, Hervi nije igrao od početka decembra i u četvrfinalu Kupa Italije je dao 12 poena za 14 minuta na terenu, dok Miloš Teodosić nije igrao više od mesec dana, i na  toj utakmici protiv Brindizija u četvrtak, za 12 minuta na parketu ubeležio je 8 poena. Imajući u vidu da Virtus  sutra može očekivati još jedan težak meč, i najveći protivnik Olimpija Milano u eventualnom finalu, ne bi trebalo tražiti od ove dvojice previše u polufinalu protiv Tortone, jedino u slučaju preke potrebe.

Naš predlog su + poeni na Kajla Vimsa, granica je postavljena na 13.5 poena u Maxbet kladionici sa koeficijentom koji iznosi 1.85.

Kevin Panter (Partizan) + poeni (granica 12.5) @ 1.85 u Maxbet

Panteri protiv Pantera, epizoda broj 3 ove sezone između ovih rivala, posle dva meča u regionalnom takmičenju treći će biti u kup takmičenju. Partizan i FMP se sastaju u polufinalu Kupa Radivoja Koraća u Nišu, crno-beli očekuju da ovaj meč bude dobra priprema i uvertira za sutrašnje veliko finale. U oba meča u ABA ligi Partizan je slavio u tesnim završnicama protiv FMP-a, u prvoj utakmici je bilo + 5 (74:69), a u drugoj u Železniku crno-beli su pobedili rezultatom 86:80. Kevin Panter je prva violina Partizana ove sezone, već ima iskustva igranja u završnicama Kupa Radivoja Koraća. Naime, Panter je sezoni 2019-2020 u dresu Crvene zvezde prvo u četvrfinalu bio najefikasniji u duelu sa Radničkim iz Beograda sa 23 poena, pa je Amerikanac u polufinalu ponovio sjajnu predstavu sa 22 poena u trijumfu nad Megom, ipak ovaj bek u finalu nije bio na nivou iz prve dve utakmice i u porazu svog tima posle produžetka (84:85) od Partizana je učestvovao sa 12 poena i šutem iz igre 2 od 9. U nekom iščekivanom finalu Kupa Radivoja Koraća sa svojim bivšim timom Crvenom zvezdom, Panter je igrač od koga se najviše očekuje u redovima Partizana. Svakako crno-beli ne bi želeli da se ponovi bleda partija Pantera iz utakmice u ABA ligi ove sezone protiv Crvene zvezde kada je Amerikanac dao samo 6 poena. U sinoćnjem meču četvrfinala protiv Borca iz Zemuna, Panter je igrao samo desetak minuta i dao 4 poena, sada se u polufinalu ipak očekuje veća minutaža i značajniji doprinos američkog beka. Ne bi bilo dobro za crno-bele da Panter uđe sa  nedovoljno nameštenim šuterskim spravama u eventualno finale sa Crvenom zvezdom, čiji su igrači odbrambeno izvanredni.

Naš predlog su + poeni na Kevina Pantera, granica je postavljena na 12.5 poena u Maxbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Ajzea Tejlor (Mursija) – poeni (granica 15.5) @ 1.70 u Maxbet

Mursija je odigrala herojsku utakmicu u četvrtfinalu protiv Valensije, na radost brojnih navijača prisutnih na završnici Kupa Španije u košarci (Copa del Rey de Baloncesto) u Granadi. Naime, Mursija je slavila rezultatom 86:83 u meču sa brojnim preokretima. Studenti (Universitarios) su vodili + 19 na poluvremenu (52:33), da bi Valensija uzvratila sa neverovatnom serijom od 21:0 u trećoj četvrtini (54:52). Na kraju sasvim zaslužena pobeda (86:83) za Mursiju protiv favorizovane Valensije. Ipak, sada je mnogo veća prepreka na putu, Barselona je lider u Evroligi i na 2. mestu u ACB ligi, ovo ne samo da bi bila eventualna pobeda za anale Mursije, već senzacija decenije. Razlika u klasi na strani katalonskog tima je ogromna, u iscrpljujućem meču protiv Valensije najefikasniji akteri u dresu Mursije su bili Ted Mekfaden sa 20 poena, Ajzea Tejlor je dodao 16, a Džejms Veb 13. Čini se da bi meč jake Barselone i umorne Mursije mogao biti jednosmerna ulica, Ajzea Tejlor je minut pre kraja sinoćne utakmice nakon ulaza završio na parketu, Amerikanac nije mogao da okonča meč, izgledalo je kao neka povreda mišića, mada ne može da se isključi ni mogućnost eventualnog grča. Barselona je u velikom stilu i sa dominacijom rešila svoj četvrfinalni okršaj sa Manresom, katalonski tim je slavio rezultatom 107:70, posle velike pauze se vratio i Aleks Abrines i dao 11 poena za 10 minuta, dok su najbolji poenteri bili Nikola Mirotić i Brendon Dejvis sa po 14 poena, obojica su igrali po oko petnaestak minuta.

Naš predlog su – poeni na Ajzeu Tejlora, granica je postavljena na 15.5 poena u Maxbet kladionici a ponuženi koeficjent iznosi 1.70.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 5.82.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.