Tiket za veče (subota, 19.02.2022)

tiket dana

Subotom uvek imamo šansu za popravni. Podsećamo da su predložene kvote podložne eventualnim promenama.

Salernitana – Milan – 2/2 @ 2.10 u MaxBet

Milanezi nisu paničili kada su morali da siđu sa vrha tabele, pa su se ponovo popeli na lidersku poziciju. Najznačajniji je bio onaj rijumf u gradskom derbiju sa Interom, ali su i tri boda u meču sa Sampdorijom dosta doprinela. Najbolju partiju, ipak su odigrali u Kupu, kada su deklasirali Lacio sa 4:0, i čeka ih novi duel sa Interom u polufinalu. Ekipa iz Salerna nije pobedila na prethodne četiri utakmice, ali su u dva poslednja kola uspeli da osvoje po bod u duelima sa Specijom kući i Đenovom na strani, što im nije pomoglo da predaju nekom ”fenjer”. Protiv ”rosonera” nemaju neke veće izglede pa je naš predlog prelaz 2/2 sa kvotom 2.10 u kladionici MaxBet.

Real Madrid – Alaves – x/1 @ 4.10 u MaxBet

Real je podbacio u Parizu, ali nije imao ni sreće, pa je poražen golom Mbapea u sudijskoj nadoknadi. Sigurno da je revanš sa Parižanima svima u glavi, ali do njega ima još dosta vremena, pa će ”kraljevski klub” pokušati da se učvrsti na vrhu Lalige. Njihov jedini ozbiljni rival ove sezone je Sevilja, ali i od Andalužana imaju četiri boda više u ovom trenutku. Efikasnost je pomalo zabrinjavajuća za Karla Anćelotija, Real je na četiri poslednje utakmice, u tri takmičenja, postigao samo jedan gol, i to u minimalnoj pobedi nad Granadom. Sa Viljarealom su igrali bez golova, a minimalno su poraženi od Bilbao u Kupu kralja i PSŽ-a u Ligi Šampiona. Alaves je ostvario veliki trijumf u prošlom kolu protiv Valensije i pokušaće da što skuplje proda kožu na Bernabeu. Možda će izdržati jedno poluvreme, ali ne više od toga Naš predlog je prelaz x/1, a koeficijent za njega u MaxBet kladionici je 4.10.

Šarlroa – Rojal Union – 0-2 @ 1.80 u MaxBet

Bliži se kraj regularnog dela prvenstva u Župiler ligi, ostalo je još sedam kola, a onda će četiri prvoplasirana tima odigrati mini ligu posle koje ćemo saznati ime novog šampiona. Kažemo novog, jer najveće izgledeza to ima ekipa Rojal Uniona, novajlije u eliti. Ovaj tim ima veliku prednost u odnosu na konkurente i teško je poverovati da je mogu prokockati. Drugoplasirani Antverp ima sedam bodova manje, a aktuelni šampion Klub Briž čak devet. Što se tima Šarlroa tiče, oni su porazom u Brižu umanjili svoje šanse da budu barem četvrti, Anderleht im beži pet bodova, ali bi pobedom nad Rojalom nadoknadili taj neuspeh. Inače Rojal je prošle sedmice neočekivano poražen od Sent Trojdena na svom terenu. Biće ovo tvrd meč u kome neće biti mnogo golova. Za 0-2 gola u MaxBet kladionici koeficijent iznosi 1.80.

Ukupna kvota na tiketu za subotu uveče u kladionici MaxBet iznosi 15.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.