Tiket dana (subota, 19.02.2022)

tiket dana

Fantastična ponuda nas očekuje danas u kladionicama, ostaje samo da pokušamo da izbegnemo potencijane mine. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Keln – Ajntraht – GG3+ @ 1.80 u Mozzartbet

Okršaj starih rivala očekuje nas na Rajn Nekar stadionu u Kelnu. ”Jarčevi” igraju odličnu sezonu, posebno u odnosu na prošlu kada su opstanak izborili tek u baražu protiv Hajdenhajma. I pored poraza u prošlom kolu u Lajpcigu, Keln je u situaciji da se bori za plasman u Evropu, mada nismo sigurni da je to prioritet za ovaj klub. Kada igra na svom terenu Keln je uspešniji nego na strani, ali je i tu doživeo dva poraza, prvo od Augzburga, a onda i Bajerna. Kada igraju sa Ajntrahtom na prethodna tri duela nisu pobedili kao domaćini. Upisali su poraz i dva remija. Jesenas je u bankarskom centru Evrope bilo 1:1, čime su bili zadovoljni i jedni i drugi. Sada sumnjamo da bi remi bio po volji rivalima, gosti su došli posle lošeg niza u prolećnom delu prvenstva, doživeli su sva tri poraza na svojoj Komercbank areni, a jedini trijumf ostavrili su na gostovanju u Štutgartu. Teško je proceniti ko je bliži trijumfu u ovom duelu, ali bi golovi morali da budu pravi izbor. Naš predlog je igra gol-gol, uz bar tri pogotka ukupno. Za GG3+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.80.

Aston Vila – Votford – T12+ @ 1.78 u Mozzartbet

Nakon tri meča bez poraza, ekipa iz Birmingema je položila oružje u Njukaslu. Poraz na severu zemlje bio je minimalan, ali je sprečio Vilu da se preseli u gornji deo tabele. Od velikih očekivanja ove sezone neće biti ništa, ali ne očekujemo ni traumatičan kraj prvenstva za tim koji predvodi Stiven Džerard. Mnogo više problema ima Votford i sva je prilika, ako se nešto hitno ne promeni da će se odmah vratiti u Čempionšip. Uprava Radi sve da spreči takav epilog, prvo su angažovali Klaudija Ranijerija, pa kad se i to pokazalo kao loš potez, na Vikaridž Roud je stigao bivši selektor Gordog Albiona, Roj Hodžson. Ipak, ”stršljenovi” imaju niz 11 utakmica bez pobede, sa samo dva osvojena boda u tom intervalu. Na takav način se ne ostaje u engleskoj eliti. Trenutno je iza njih samo Barnli, ali ”klaretsi” pored jednog boda manjka, imaju dva meča manje odigrana, pa neće biti čudo ukoliko Votford uskoro preuzme ”fenjer” od njih. Prvi meč između ova dva rivala odigran je u prvom kolu novog šampionata, a tada je Votfrod zabeležio pobedu, prvu od sveoje četiri, koliko imaju. Vila je favorit, dali su tri gola Lidsu na poslednjoj utakmici pred svojim navijačima, pa očekujemo da postignu bar dva protiv Votforda. Za T12+ u kladionici Mozzartbet dobija se koeficijent 1.78.

Bazel – Lozana – 1,2+ @ 1.65 u Mozzartbet

Bazel je poražen u prošlom kolu u derbiju od Jang Bojsa i, verovatno, se oprostio od titule. Ona, gotovo sigurno, neće ostati ni u Bernu, s obzirom da ekipa Ciriha igra fantastično i ubedljivo vodi na tabeli. Pre poraza u Bernu Bazel je razočarao i na svom Sent Jakobu u duelu sa Sionom. I pored tri postignuta gola nisu uspeli da pobede, pa je jedan važan bod otišao u Sion. Uskoro ih očekuje nastavak evropkog puta, a čekaju rivala u osmini finala Lige konferencija. Žreb je zakazan za petak, a crveno-plavi imaju velike ambicije u ovom novoformiranom takmičenju. Lozana pokušava da spasi živu glavu, trenutno su na poslednjem mestu sa samo 12 osvojenih bodova i jedino bi mogli da prestignu Lucern koji ima dva boda više, pošto je Sent Galen, prvi tim iznad crte, pobegao na 11 bodova razlike. Iz prve lige ispada samo poslednjeplasirani tim, dok onaj koji bude deveti ide u baraž sa drugoplasiranom ekipom druge lige. To deveto mesto je cilj Lozane, ali će nove bodove morati da potraže na nekom drugom mestu. Ovde pobeda domaćina ne bi smela da izostane, a uz jedinicu dodajemo i dva gola na Bazel. Za 1,2+ u kladionici Mozzartbet kvota je 1.65.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 5.29.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.