Tiket dana (sreda, 23.02.2022)

tiket dana

Večerašnjim utakmicama u Madridu i Lisabonu spušta se zavesa na prve meče osmine finala LIge šampiona, a uskoro slede i revanši. Biće utakmica i u Italiji i Engleskoj, u drugim ligama. Kvote koje su predložene bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Atletiko Madrid – Mančester junajted – GG @ 1.91 u Meridianbet

Da se ovaj duel igrao pre godinu, dve, bili bismo uvereni da se gledaoci an Vanda Metropolitanu neće nagledati golova, ali, stvari se menjaju. Za nas su rezultati Atletika u ovoj sezoni veliko iznenađenje. Tim Dijega Simeonea više nema onako granitnu odbranu, pa da im je često jedan postignut gol dovoljan za konačni trijumf. Sada Jan Oblak često ide u mrežu po loptu, pa je Atletiko na tri vezane utakmice u La Ligi, u jednom trenutku, primio devet golova, dva od Valensije, četiri od Barselone i ka šlag na torti,, čak tri od Hetafea u Madridu. Srećom, bili su i efikasni, pa su dve od te tri utakmice rešili u svoju korist. Ipak, nešto se dešava i Atletiko je već predao krunu, a grčevito se bori za još jedno učešće u Ligi šampiona. Sigurni smo da bi navijači, ali i Simeone, pristali da završe i u donjem delu tabele, pod uslovom da napokon osvoje ”ušati” trofej. Stizali su do finala, ali ne i do evropske krune. Slično važi i za Mančester junajted, s tim da ”Crveni đavoli” ne brane titulu u Engleskoj. Junajted je slavio u nedelju u Lidsu sa 4:2, ali je za Rangnika zabrinjavajuće to da su ispustili dva gola prednosti za samo stotinak sekundi. Na kraju se ipak sve dobro završilo. Biće ovo jedan od neizvesnijih duela, očekujemo da se pobednik reši tek u revanšu, a za prvi meč predviđamo po gol na obe strane. Za GG u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.91.

Barnli – Totenhem – 2 @ 1.83 u Meridianbet

Protekli vikend bio je pun pogodak za obe ekipe. Barnli je slavio ubedljivo u Brajtonu, a to je bio prvi trijumf ”klaretsa” još od poslednjeg dana oktobra prošle godine. Meč u najpoznatijem letovalitu u Engleskoj bio je, verujemo, vododelnica za Barnli koji je i dalje u zoni ispadanja, ali je bar prepustio ”fenjer” Noriču. Tim Šona Dajša je osvojio samo 17 bodova, imaju pet manje od prvog tima iznad crte, ali i dve utakmice manje odigrane od većine direktnih konkurenata. Problem je što su te zaostale utakmice sa teškim rivalima, kao što je ova protiv Totenhema. Ovaj meč trebalo je da se igra u okviru 13. kola, ali je prvi od one serije odloženih utakmica kada je korona ponovo buknula na Ostrvu. Totenhem je u Mančester na okršaj sa Sitijem, ispraćen skoro prežaljen. Pre tog meča ”pevci” su vezali tri poraza u Premijer ligi, od toga na svom Vajt Hart Lejnu, dok Siti nije izgubio od 30. oktobra. Međutim, zablistao je Konteov tima na Etihadu i zasluženo stigao do sva tri boda, golom Harija Kejna za 3:2 u poslednjim sekundama nadokande. Treba reći da je i Siti poravnao iz penala u finišu, pa je gol Kejna nekako zadovoljio pravdu. Zanimljivo je da je Totenhem pobedio Siti i u prvom kolu, kada su se ove dve ekipe sastale u Londonu. Barnli i Totenhem su već odigrali jedan meč ove sezone, bilo je to u EFL kupu, a ”pevci” su slavili na Turf Muru minimalnim rezultatom. I sada nams e čini da je londonski tim bliži uspehu, pa vam predlažemo dvojku na ovom meču. Za pobedu Totenhema u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.83.

Hadersfild – Kardif – 1 @ 2.34 u Meridianbet

”Terijeri” su napravili veliki korak ka plasmanu u plej-of pobedom nad vodećim timom Čempionšipa Fulamom, i to u gostima. Taj trijumf je bio jedno od najvećih iznenađenja proteklog vikenda, a bilo ih je širom Evrope sijaset. Međutim, treba biti iskren i reći da je Hadersfild u fantastičnoj formi. Ova ekipa nije izgubila u prvenstvu na poslednjih 13 utakmica, a tu dodajmo i dve u FA kupu, dakle ukupno 15 utakmica ne znaju za neuspeh. Prethodni su doživeli još krajem novembra kada ih je na njihovom stadionu dobio Midlzbro. Gol koji su primili od Fulama u finišu susreta bio je prvi posle 450 minuta na kojima im se mreža nije tresla. Možda je i bolje što su primili pogodak koji nije uticao na ishod, i tako skinuli sa pleća to breme obaranja rekorda, pa mogu da se posvete samo osvajanju bodova. Hadersfild je sada na 5. mestu, ima pet bodova manje od drugoplasiranog Bornmuta, ali ima i utakmicu više, pa im dosta bodova treba do eventualnog direktnog plasman u elitu. Njihv riva, tim Kardifa, nalazi se na 19. mestu, ali i pored slabog plasmana nije im direktno ugrožen opsanak, pošto su tri poslednjeplasirane ekipe dosta zaostale. Kardif je osvojio četiri boda u dva poslednja kola, pobedili su Koventri i remizirali sa Blekpulom, a oba meča igrali su na svom Milenijumu. U prvom delu sezone Kardif je pobedio Hadersfild, a sada smo ubeđeni u trijumf ”terijera”. Kvota za jedinicu je odlična i u kladionici Meridianbet iznosi 2.34.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Meridianbet iznosi 8.18.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.