I STANIJA VOLI SPORT: Ovog petka poklanja ti 500 RSD i to – BEZ USLOVA!

U žviotu je uvek važno napraviti pravi potez u pravo vreme, zato vam preporučujemo da pažljivo pročitate ono što imamo da vam predstavimo.

Petak će poslužiti kao lagana uvertira za sve ono „vatreno“ što nas očekuje u danima vikenda. Pregršt velikih utakmica koje mogu da posluže da se naprave fenomenalni tiketi i ostvare veliki dobici.

Večiti derbi je glavna tema već nedeljama, situacija u najboljim fudbalskim ligama širom sveta je na ivici usijanja, ali i košarkaška takmičenja otvaraju brojne mogućnosti.

Tu pre svega mislimo na novi prozor kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u kojem Svetislav Pešić i njegovi „orlovi“ traže nove pobede. Kako najbolje sve iskombinovati? Pogledajte ponudu za online i kladjenje uzivo na sajtu

Ali to nije sve…

Kladionica Meridian je samo za vas spremila nešto potpuno neočekivano: Da li ste svarno mislili da nećemo izaći u susret svojim dragim korisnicima?

Sve što treba da uradite jeste da ispratite primer Stanije Dobrojević i da otvorite sebi nove vidike. Stanija uvek prati šampionske ponude, zašto tako nešto ne biste uradili i vi?

Tako da vam savetujemo da se registrujete na meridianbet.rs zbog činjenice da vam poklanjamo BONUS BEZ USLOVA u vrednosti od 500 RSD za online i kladjenje uzivo.

Samo imamo malu napomenu, kako bi sve prošlo u najboljem redu!

U promociji učestvuju svi igrači koji registruju nalog na sajtu ili aplikaciji meridianbet.rs od 01.10.2021. Svaki igrač, momentom registracije stiče pravo da dobije 500 RSD bonusa za sportsko klađenje.

Stanija se registrovala, da li vi još uvek imate razloga da čekate?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.