MERIDIAN TIPOVI I NAJVEĆE KVOTE: Zvezda 2.10, Milan 1.50, Inter 1.35!

Poslednji radni dan u nedelji „rezervisan“ je za dva važna košarkaška događaja i ligu koja je izazvala kontroverze u prethodnom kolu, što predstavlja idealnu priliku da pogledate šta kladionica Meridian ima da vam ponudi.

Na parket će izaći košarkaši Crvene zvezde i reprezentativci Srbije, dok će na travnati teren istrčati fudbaleri večitih rivala iz Milana. Morate priznati sjajno zagrevanje za vikend koji predstoji.

A da kompletan utisak bude još prijatniji potrudila se kladionica Meridian.

Prvo vas pozivamo da se registrujete na meridianbet.rs i na taj način dobijete BONUS DOBRODOŠLICE U IZNOSU OD 500 RSD za online i kladjenje uzivo!

Kada zgrabite neverovatan bonus onda možete sa lepim kapitalom da pogledate šta je za vas spremila kladionica Meridian.

PANATINAIKOS – CRVENA ZVEZDA, petak 20.00

Tipovi i kvote: kec 1.65, dvojka 2.10

Tim koji sa klupe predvodi Dejan Radonjić u odličnom raspoloženju dočekuje novi izazov u Evropi. Crveno-beli će još jednom krenuti put Grčke gde će potražiti senzaciju i tračak nade za plasman u TOP 8 Evrolige.

Možda deluje neverovatno, ali Crvena zvezda još uvek ima šanse da se domogne naredne faze elitnog evropskog košarkaškog takmičenja, ali je za tako nešto potrebna pobeda u Atini.

Iako igra katastrofalno u Evroligi od početka sezone, Panatinaikos na čelu sa Nemanjom Nedovićem neće biti „lak zalogaj“, zbog toga borbena gotovost mora biti na najvišem nivou.

Predlog za igru: više poena, granica 147.5

Kvota u Meridianu: 1.80

SRBIJA – SLOVAČKA

Tipovi i kvote: ukupno poena 156.5, više 1.80, manje 2.00

Pešićeva Srbija nastavlja svoj pohod ka plasmanu na Svetsko prvenstvo. Nakon prvog kvalifikacionog prozora „orlovi“ su ostvarili polovičan učinak od jedne pobede i jednog poraza. Sada na red dolazi rival koji još uvek ne zna za pobedu. U pitanju je selekcija Slovačke sa kojom će Srbija odigrati dva meča u četiri dana. Prvo je na redu utakmica u Beogradu u kojoj je naša selekcija apsolutni favorit.

Predlog za igru: više poena, granica 156.5

Kvota u Meridianu: 1.80

***PREUZMI BONUS ZA KLAĐENJE – 500 RSD***

MILAN – UDINEZE, petak 18.45

Tipovi i kvote: kec 1.50, iks 4.60, dvojka 6.60

Nakon dešavanja na fudbalskim igralištima širom Italije postavlja se samo jedno pitanje. Da li neko želi da osvoji italijansku Seriju A. Iz dana u dan smo bili svedoci apsolutnom ponoru favorita, što je na kraju najviše odgovaralo ekipi Milana koja je ostala lider na tabeli sa dva boda više i utakmicom više u odnosu na drugoplasirani Inter.

„Roso-neri“ sada nemaju prava na još jedan kiks ukoliko žele da ostave dobre šanse da nakon više od jedne decenije ponovo osvoje italijanski šampionat. Rival jeste po meri, ali ništa nije sigurno.

Predlog za igru: 1&0-3

Kvota u Meridianu: 2.35

ĐENOVA – INTER, petak 21.00

Tipovi i kvote: kec 8.80, iks 5.40, dvojka 1.35

Fudbaleri Intera su bili viđeni kako brane titulu šampiona Italije, a onda je usledio sunovrat. „Nero-azuri“ su trenutno u seriji od tri utakmice u kojima ne znaju za pobedu, što je upalilo alarm u klubu.

Atmosfera nije na zavidnom nivu u redovima Intera, ali je su na njihovu sreću veliki rivali u borbi za trofej ostavili prostora da se kiksevi isprave.

Đenova je zajedno sa Salernitanom zakucana za dno italijanskog prvenstva i deluje da nema velike mogućnosti da se suprostavi objektivno jačem rivalu.

Predlog za igru: 2&3+

Kvota u Meridianu: 1.95

*Napomena: Kvote su podložne promenama!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.