Tip dana: Đenova – Inter: Uzdrmani “neroazuri” gostuju kod Đenovljana koji nemaju pravo na kiks! Ko će do trijumfa?

U petak je dosta dobra ponuda za klađenje, pošto je na programu mnogo veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Đenove i Intera u okviru 27. kola italijanske Serije A.
Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Đenova: Mogu li Grifoni do opstanka u eliti?

Sigurno je da ni oni najveći pesimisti nisu mogli da pretpostave da će Đenova imati ovoliko problema u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A.
Zanimljivo je da su Đenovljani pred početak šampionata imali ambiciju da se umešaju u borbu za plasman u neko od evropskih takmičenja, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo šesnaest osvojenih bodova, što je za šest bodova manje u odnosu na ekipe koje se nalaze u bezbednoj zoni, pa apsolutno nikoga ne bi smelo da iznenadi ukoliko popularne Grifone naredne sezone nažalost budemo gledali u Seriju B.
Ruku na srce, mora se priznati da Đenova pruža dosta bolje partije od kako je Aleksandar Blesin na klupi nasledio legendarnog Andrija Ševčenka, a najbolji pokazatelj za to je da je ova ekipa od tada odigrala četiri susreta i isto toliko puta remizirala, što ih i dalje drži u borbi za opstanak.
U prošlom kolu je tim sa stadiona “Luiđi Feraris” odigrano nerešeno u gostima kod Venecije koja je Grifonima između ostalog i direktan konkurent u borbi za opstanak, a taj duel u gradu na vodi je završen rezultatom 1:1.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu, do sada su Grifoni odigrali dvanaest mečeva na svom stadionu i poražavajuće zvuči podatak da izabranici Aleksandra Blesina u tom periodu nisu doživeli nijedan trijumf uz šest poraza i isto toliko remija.
Za kraj, imamo za vas jedan veoma zanimljiv podatak koji nimalo ne ide u prilog Đenovi pred gostovanje aktuelnog šampiona.
Naime, na poslednjih sedam međusobnih mečeva između Đenove i Intera, Neroazuri su ostvarili isto toliko trijumfa, a u tom periodu popularni Grifoni nisu uspeli da postignu nijedan gol!
Utisak je da Đenovljanima u poslednje vreme nimalo ne leži milanski gigant, ali i pored toga, ne treba da se zaboravi da Inter odavno nije bio u većoj krizi nego što je to slučaj u prethodnih mesec dana.

Inter: Neroazuri su u velikoj krizi!

Kao što smo već dosta puta napomenuli, i pored Skudeta do kog su Neroazuri došli prošle sezone posle čak deset godina posta, sve se preokrenulo nakon odlaska Antonija Kontea, ali i verovatno dva najbolja igrača iz prošlog šampionata – Lukakua i Hakimija.
Italijanski stručnjak nije bio zadovoljan zbog prodaje svojih ponajboljih fudbalera i napustio je klub u kom je proveo samo jednu sezonu, a na njegovo mesto je postavljen Simone Inzagi, koji je u prethodnih nekoliko godina sa dosta uspeha predvodio Lacio.
Sve je krenulo fenomenalno, a sve navijače Intera je i te kako obradovao plasman u nokaut fazu Lige šampiona, nakon čak tri neuspela pokušaja.
I u Seriji A je do pre nekih mesec dana sve funkcionisalo savršeno, međutim, onda su Neroazuri doživeli neshvatljivi pad u igri i trenutno se nalaze na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Milan.
Upravo od Rosonera je za izabranike Simonea Inzagija sve i krenulo na gore, obzirom da im je gradski rival na “Đuzepe Meaci” naneo bolan poraz, pošto je taj duel završen rezultatom 1:2, a nakon toga aktuelni šampion nije uspeo da ostvari nijedan trijumf u Seriji A, obzirom da su Neroazuri prvo remizirali na gostovanju kod Napolija, a onda u prošlom kolu doživeli šokantan poraz na svom stadionu od Sasuola, a taj meč je završen rezultatom 0:2.
Nije Inter imao sreće ni u Ligi šampiona, gde je u prvom meču osmine finala doživeo poraz na svom terenu od Liverpula, kada je bilo 0:2, iako se mora priznati da je italijanskim tim bio bolja ekipa na terenu, ali je kao i dosta puta do sada realizacija bila najveći problem.
Što se tiče mečeva na strani, do sada su Neroazuri odigrali dvanaest mečeva na strani i doživeli samo jedan poraz, uz čak sedam trijumfa i četiri remija.
Kao što smo već napomenuli, Inter je posebno inspiran protiv Đenove u poslednje vreme, a u poslednjem međusobnom susretu između ova dva tima aktuelni šampion je slavio sa ubedljivih 4:0.

Naš predlog

Na prvi pogled vidimo da je ovo jedan izuzetno težak meč za prognoziranje obzirom da Đenova pruža solidne partije u poslednje vreme, dok Inter ne liči na onu ekipu iz prošle sezone i sada već počinje da se postavlja pitanje da li će Neroazuri uspeti da odbrane titulu šampiona Italije.
Neće ovde biti previše kalkulisanja, i jedna i druga ekipa će ići na trijumf, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.96.
Iz istog razloga vam preporučujemo da probate i sa igrom 3+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.60, uz podatak da se vrlo lako može desiti da na ovom meču u Đenovi vidimo i više od tri gola. Kladionica Meridianbet igru 4+ ceni sa fantastičnom kvotom 2.50.
Za kraj, popularni Grifoni nakon očajnog starta šampionata pružaju dosta dobre partije u poslednje vreme, a mišljenja smo da će sa tim nastaviti i protiv uzdrmanog Intera, pa vam hrabro savetujemo da probate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica Meridianbet odredila fenomenalnu kvotu 2.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.