Tiket dana (subota, 26.02.2022)

tiket dana

Pripremili smo i tiket za ovu subotu, mada nije bilo lako izabrati u moru utakmica koje se igraju. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Empoli – Juventus – 2,2+ @ 2.00 u MaxBet

”Stara dama” ima tri vezana remija rezultatom 1:1, dva u prvenstvu i jedan u Ligi šampiona. Najvredniji je taj iz elitnog evropskog takmičenja koji im daje realnu šansu da se plasiraju u četvrtfinale. Gol protiv Viljareala na El Madrigalu dao je Dušan Vlahović već u prvom minutu i to na svojoj prvoj utakmici u Ligi šampiona u karijeri. Naravno, odigraće ih srpski napadač još mnogo, ali bi već ove sezone mogao da bude veliko oružje Masimilijana Alegrija. U Seriji A Juve nije poražen na poslednjih 12 utakmica, a da je dobio u dva poslednja kola Atalantu i Torino, čak ni borba za Skudeto ne bi bila izgubljena. Ovako, zaostatak je i dalje veliki, ali tim kao što je Juventus nikad ne odustaje. Empoli je bez pobede na prethodnih devet kola, što ih je, logično, dovelo u donji deo tabele. Srećom po njih igrali su odlično u prvoj polovini šampionata, pa sada uživaju u plodovima tih dana. Za Empoli je najbitnije da ostanu u eliti, i smatramo da ne bi smeli da imaju većih problema, pod uslovom da brzo prekinu niz bez pobede. Igranje na domaćem terenu predstavlja im probelm, na prethodna četiti meča nisu slavili, uzeli su samo bod, a primili su čak 14 golova. Naš predlog je pobeda Juventusa uz bar dva data gola. Za 2,2+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.00.

Rajo Valjekano – Real Madrid – 2 @ 1.70 u MaxBet

U lošem trenutku po domaće ”pčelice” u goste im stiže lider i gradski rival Real. Dugo su u Valjehasu čekali na dolazak Reala, s obzirom da su prethodni put na ovom stadionu protiv ”kraljevskog kluba” igrali pre skoro tri godine. Rajo je igrao odlično sve do pre nekoliko kola, kada su ušli u krizu. Imaju pet vezanih poraza, četiri u La Ligi i jedan u ”Kupu kralja”, u polufinalu protiv Betisa, koji im je najteže pao. Imaće, doduše, šansu da nešto urade u revanšu u Sevilji, ali su im šanse male da zaigraju u velikom finalu. Real je dva puta remizirao u četiri prethodna kola, ali i dalje drži distancu u odnosu na jedinog ozbiljnog konkurenta, ekipu Sevilje. Razlika iznosi šest bodova, pa nikakvog opuštanje u ekipi Karla Anćelotija ne sme da bude. Madriđani razmišljaju i o revanšu osmine finala sa Pari Sen Žermenom, u Parizu su izgubili golom Mbapea u sudijskoj nadoknadi, pa će to morati da nadoknade u revanšu, ukoliko žele u polufinale. Posle četiri uzastopna poraza u prvenstvu Rajo je pao na 11. mesto i otpao iz konkurencije za plasman u Evropu. Ipak, njihov jedini cilj u povratničkoj sezoni je opstanak, a za veća dostignuća sačekaće neku narednu sezonu. Real je dobio na Bernabeu, jedva sa 2:1, a očekujemo da osvoje ceo plen u Valjehasu. Za dvojku se u MaxBet kladionici dobija koeficijent 1.70.

Ajntraht – Bajern – GG4+ @ 2.12 u MaxBet

Bavarci baš i nisu bili na svom nivou na prethodne tri utakmice. Prvo su doživeli onaj ponižavajući poraz u Bohumu sa 4:2, uz još dva poništena gola domaćina, onda su izbegli poraz u Salcburgu u Ligi šampiona u 90. minutu, da bi ”fenjeraša” Bundeslige, ekipu Grojter Firta, pobedili tek posle preokreta u drugom poluvremenu, doduše dosta ubedljivo. I pored toga i dalje čvrsto drže čelo tabele, a favoriti su u revanšu protiv šampiona austrijske Bundeslige. Ajntraht je njihov dužnik, tim iz Frankfurta ih je prvi pobedio u novoj sezoni i to na njihovoj Alijanc areni. Zanimljivo je da je ”orlovima” to bio prvi trijumf u novom prvenstvu. Kada se sastaju Bajern i Ajntraht mečevi su uvek više nego zanimljivi, a golova je na sve strane. Dve poslednje međusobne utakmice dobio je Ajntraht, a takvim skorom sa Bajernom malo ko može da se pohvali. Međutim, pre te dve utakmice dominirao je Bajern koji je imao tri vezana trijumfa, dva u prvesntvu i jedan u DFB kupu. Na te dve prvenstvene utakmice Bajern je dao po pet golova Ajntrahtu. Sada su ”orlovi” u krizi, u drugom delu sezone slavili su samo jednom, a izgubili četiri puta. San o Ligi šampiona se raspršio, a i novi izlazak u Evropu je dosta daleko. Možda nešto više urade u Ligi Evrope ove sezone, s obzirom da su već u osmini finala ovog takmičenja. Biće golova u gradu na Majni, barem četiri, a verujemo da će se tresti obe mreže. Za GG4+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.12.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 7.21.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.