BONUS UTORKOM? ZAŠTO DA NE! PROVERI MERIDIAN NALOG TAČNO U 13H

Sportska kladionica Meridian ne prestaje sa iznenađenjima i bonusima, a kako je vikend daleko, rešila je da i ovaj utorak učini posebnim.

To što neće biti Lige šampiona ne znači da utorak ne može biti poseban, a za to se pobrinuo upravo Meridian.

Znate gde možete naći fantastične bonuse dobrodošlice, bonuse za online kladjenje, sjajnu ponudu, najveće kvote na planeti – na meridianbet.rs, ali tu se priča ne završava!

Ulogujte se svakog utorka u 13 časova na vaš meridianbet.rs nalog i proverite da li ste baš vi dobili fantastičan bonus jer Meridian ponovo časti!

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Dakle, sportska kladionica Meridian opravdava epitet kuće najvećih bonusa, te i ovog puta časti svoje verne koristnike.

A, ako se do sada niste registrovali i ako vam ovo nije dovoljan povod, evo još jednog. Registrujte se odmah na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i tom prilikom dobijate bonus dobrodoslice od 500 RSD!

Uverite se zašto je Meridian kuća najvećih bonusa, kao i najzanimljivijih igara.

EKSKLUZIVNO I SAMO U MERIDIANU – Od sada vaš dobitni tiket odigran na bilo kom uplatnom mestu možete isplatiti na online nalog! Potrebno je da u odgovarajuće polje unesete ID dobitnog tiketa, a nakon toga ispravan šestocifreni kod za isplatu koji se nalazi na tiketu. Dobitak istog trenutka prelazi na vaš online račun i možete ga koristiti za odigravanje daljih opklada bez odlaska na uplatno mesto.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.