Tiket dana (ponedeljak, 28.02.2022)

tiket dana

Posle uzbudljivog vikenda, poslednjeg dana ovog najkraćeg meseca očekuje nas malo slabija ponuda. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Granada – Kadiz – x2 @ 1.74 u Meridianbet

Domaćin je u užasnoj seriji rezultata i vezali su pet uzastopnih poraza u prvesntvu. Računajući i dva remija pre toga, Granada nema trijumf u La Ligi na poslednjih sedam utakmica. Još uvek su van zone ispadanja, ali bi vrlo lako mogli da skliznu u nju već posle narednog kola, u slučaju da sada ne pobede ni Kadiz. Gosti su slabije plasirani, trenutno su na pretposlednjem mestu, ali bi uspehom u ovom meču prestigli Alaves i bili prvi ispod crte. Znaju u Kadizu da im je Granada jedan od glavnih rivala i pokušaće u direktnom duelu da im priđu samo na bod. Ovo je jedan od mečeva u kome pobeda ne vredi tri, nego šest bodova i očekujte tvrdu utakmicu, bez mnogo lepote. Kadiz se uzda u odličnu kontru, ovaj tim je znatno opasniji na strani nego na svom terenu, pa očekujemo da uspešno prođe i u Granadi. Uspeh bi bio da ne izgubi, a za duplu šansu na goste u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.74.

VBA – Svonsi – 0-2 @ 1.79 u Meridianbet

U Vest Bromu više nemaju iluzija o plasmanu u Premijer ligu, tačnije o povratku u elitni rang. Sve je dobro izgledalo na startu sezone, bili su u vrhu sa Fulamom i Bornmutom, ali su negde sredinom jesenjeg dela upali u krizu koja se samo pojačavala, kako je vreme odmicalo. Ovaj meč tim iz Birmingema dočekuje tek na 13. mestu, ali bi ih pobeda pomerila za par pozicija. Čak i da bude tako, daleko su i od doigravanja, u koje bi mogli da uđu pod uslovom da ponovo počnu žetvu bodova kao na početku prvenstva. Ništa ne nagoveštava da će se to i dogoditi, Vest Brom u prethodnih šest kola ima pet poraza i samo jedan osvojen bod, što dovoljno govori u kakavoj su formi. Nije ni Preston ništa bolji, ali oni nisu ni imali neke velike ambicije. Ovaj tim može da igra spokojno do kraja sezone, pošto su od zone ispadanja udaljeni 15 bodova uz dve zaostale utakmice koliko imaju manje od Barnslija, prvog tima ispod crte. U prvom delu sezone Preston je pobedio VBA sa 2:1, a sada nam se čini da gledaoci neće uživati u golovima. Naš predlog je 0-2 gola, a koeficijent za ovaj tip u kladionici Meridianbet iznosi 1.79.

Kasimpaša – Fenerbahče – GG3+ @ 2.13 u Meridianbet

Pogled na tabelu turske Superlige uvek nas iznenadi. To što je Trabzon prvi i što će gotovo sigurno osvojiti titulu i nije toliko iznenađenje, veći je problem katastrofalan plasman istanbulskih velikana Fenerbahčea i Galatasaraja. Istina, Fener se sa dve vezane prvenstvene pobede popeo do šestog mesta, pa je u igri čak i za drugu poziciju, koja donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, dok je Galata i dalje u donjoj polovini tabele. Fenerbahče se dosta uzdao u Ligu Evrope, ali su to takmičenje okončali u četvrtak, drugim porazom od praške Slavije. Ispostavilo se da je češki šampion u ovom trenutku prejak za njih. Turski klubovi će imati dsta problema na kraju sezone da zadrže najbolje pojedince, s obzirom da je nacionalna valuta devalvirala, pa su troškovi znatno veći. Domaćin Fenera u poslednjem meču kola je tim Kasimpaše. Oni se bore za opstanak, a u prethodna tri kola nisu pobedili. Ipak, pre tog niza imali su pet uzastopnih trijumfa, i zahvaljujući tome sada su iznad crte, kada je opstanak u pitanju. Međutim, Kasimpaša ima samo tri boda više od Giresunda, prve ekipe u ”crvenom”. Biće ovo efikasan meč sa golovima na obe strane. Naš predlog je GG3+ sa koeficijentom 2.13 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 6.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.