Tiket dana (sreda, 02.03.2022)

tiket dana

Iako večeras nema utakmica Lige šampiona, ponuda je vrlo dobra i veoma zahtevna. Ovo je naš predlog tiketa. Kvote koje smo predložili bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Majorka – Real Sosijedad – 0-2 @ 1.65 u MaxBet

U zaostalom meču 21. kola španske La Lige Majorka dočekuje Real Sosijedad. Za domaćina Baskijci nisu idealan rival u trenutku kada su vezali dva poraza u prvenstvu i ponovo ušli u opasnu zonu. Tim sa Balearskih Ostrva izgubio je u Sevilji od Betisa, a onda i na svom terenu od Valensije. Sada je Majorka na 16. mestu, dve pozicije od zone ispadanja, ali i sa pet bodova više od Alavesa, prvog tima ispod crte. Što se Sosijedada tiče oni su posle ispadanja iz Lige Evrope, porazom od Lajpciga, uspeli da se konsoliduju i pobede Espanjol na svojoj Anoeti. Naravno, do pobede su stigli onako kako to najčešće čine, minimalnim rezultatom. Vratio se Sosijedad u vrh tabele, sada su sedmi, a treba podsetiti da su na početku sezone predvodili prvoligaški karavan. Cilj baskijskog tima je novi izlazak u Evropu, Liga šampiona je ipak daleko, ali bi i novi nastup u Ligi Evrope bio lep uspeh. U prvom delu sezone u San Sebastijanu slavio je domaćin sa 1:0, a Majorka nije dala gol Sosijedadu na poslednja tri međusobna duela. Ovde bi oba tima bila zadovoljna podelom plena, ali je još sigurnije igrati na mali broj golova. Za 0-2 u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.65.

Sautempton – Vest Hem – GG3+ @ 2.05 u MaxBet

Ove sezone je bilo mnogo iznenađenja u engleskom FA kupu. Zato sada u osmini finala imamo samo dva para u kojima se međusobno sastaju premijerligaši. U jednom Liverpul dočekuje Norič, za koji ne možemo da tvrdimo da će još dugo biti u eliti, a u drugom se sastaju sve bolji Sautempton i odlični Vest Hem. Nema sumnje da je ovo derbi ove runde takmičenja, a oba tima imaju velike ambicije i žele da idu do kraja. ”Sveci” su u prvesntvu zaređali sa pobedama, u poslednjih pet utakmica uzeli su 11 bodova i stigli na deveto mesto na tabeli. U petak su slavili protiv Noriča, ali su pre toga imali i pobede nad Totenhemom i Evertonom, te remije sa mančesterskim rivalima. Ako nastave ovako mogli bi da se uključe i u borbu za Evropu, mada im je zaostatak trenutno dvocifren u odnosu na timove u toj zoni. Vest Hem igra odlično na tri fronta. U Ligi Evrope sudobili rivala u osmini finala, a to je ekipa Sevilje, specijalista za ovo takmičenje. Između duela sa Sautemptonom i Seviljom očekuje ih derbi na Enfildu sa Liverpulom, željnim revanša za poraz u Londonu u prvom delu prvenstva. Sautempton je u dva prethodna kola u FA kupu eliminisao dva drugoligaša, Svonsi i Koventri, dok su ”čekićari” bili bolji od Lidsa i Kiderminstera, tima iz šeste lige. Ovo je treći ovosezonski duel Sautemptona i Vest Hema, na Sent Merisu u septembru nije bilo golova, dok ih je u Londonu bilo čak pet, a slavio je gost sa 3:2. Verujemo i sada u efikasan duel, naš predlog je GG3+ sa koeficijentom 2.05 u kladionici MaxBet.

Hanover – Lajpcig – 2/2,2+ @ 2.20 u MaxBet

”Bikovi” jednostavno ne bi smeli da upropaste ovakvu šansu da dođu do svog prvog trofeja u istoriji. Oni su u četvrtfinalu nemačkog DFB kupa, rival im je član Cvajte Hanover, a iz takmičenja su već ispali Bajern, Dortmund i Leverkuzen. Kada se pogledaju ostali parovi, najveći konkurenti mogli bi im biti Frajburg i Union Berlin, a to su ipak ekipe daleko od njihovog kvaliteta. Ima Lajpcig priliku da osvoji pehar i u Ligi Evrope, u koju je stigao iz Lige šampiona pošto je bio treći u svojoj grupi. Izbacili su Sosijedad u baražu, pa im je žreb u osmini finala dodelio moskovski Spartak. Međutim, stigla je vest da je UEFA izbacila Ruse iz takmičenja, zbog poznatih događaja, pa bi Lajpcig već mogao da razmišlja o rivalu u četvrtfinalu, dakle, još tri protivnika do trofeja. Put u DFB kupu je znatno lakši, pa smatramo da se neće kockati na severu zemlje u duelu sa Hanoverom. Domaćin je u dobroj formi, u dva prethodna kola Cvajte pobedili su Sent Pauli i Holštajn iz Kila, ali su daleko od vrha tabele, s obzirom da su tek 12. Lajpcig je odličan od nastavka sezone, poraženi su samo od Bajerna, a dobili su sve ostale utakmice. Verujemo da će i ovu, a kvotu smo pojačali prelazom i golovima. Naš predlog je 2/2 uz dva najmanje dva gola gostiu. Za ovaj tip u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.20.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 7.44.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.