Tiket dana (petak, 04.03.2022)

tiket dana

Već danas je ponuda odlična, a već od sutra biće gotovo maksimalna. Pred nama je uzbudljiv vikend i treba ga iskoristiti za eventualni dobitak. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

FC Kopenhagen – Randers – 1,2+ @ 2.10 u MaxBet

”Lavovi” iz prestonice Danse rešeni su da vrate titulu u svoje vitrine. Dve godine FC Kopenhagen nije bio šampion, pehar je išao u Herning kod Mitjilanda, pa kod gradskog rivala Brondbija. Sada je Kopenhagen na vrhu tabele, ali mu prednost pre konkurentima ne donosi spokoj pred finiš sezone. Danska liga je nastavljena pre dve sedmice, u te dve odigrane utakmice u 2022. godini FC Kopenhagen je pobedio Odenze na svom terenu, te Viborg na strani, a oba puta bilo je 2:0. Dobar je bio i završetak jesenjeg dela prvenstva, pa su poslednji poraz doživeli još 24. oktobra od aktuelnog šampiona Brondbija. Jesenas su igrali dobor u Ligi konferencija, osvojili su prvo mesto u grupi i u petak im je u žrebu dodeljen holandski PSV za rivala u osmini finala. Prvi meč igra se u Ajndhovenu već u četvrtak, a revanš je na Parkenu sedam dana kasnije. Njihov rival u ovoj prvenstvenoj rundi je Randers, tim koji je završio evropski put pre desetak dana, porazom u dva meča od engleskog Lestera. Ova sezona za njih nije uspešna kao prethodna, Randers je trenutno šesti i bori se da zadrži tu poziciju koja mu donosi igranje u plej-ofu. Do kraja regularnog dela prvenstva ostalo je da se odigra još tri kola, a njihova sreća je da imaju pet bodova više od sedmoplasiranog Orhusa. U dva prethodna kola uzeli su samo bod, prvo su minimalnim rezultatom poraženi od Viborga, a onda igrali bez golova sa Nordsjelandom. Problem je efikasnost, pa još nisu dali gol u drugom delu šampionata. Jesenas je Kopenhagen slavio sa 2:0 kao gost, pa očekujemo da i sada bude uspešniji na svom Parkenu i sačuva tri boda prednosti ispred Mitjilanda i Brondbija. Naš predlog je 1,2+ za koji se u kladionici MaxBet dobija kvota 2.10.

Hadersfild – Piterboro – 1,2+ @ 1.95 u MaxBet

”Terijeri” su tim koji je u najboljoj formi u engleskom Čempionšipu. Hadersfild je pomalo iz senke stigao u sam vrh tabele. Trenutno su treći, imaju dva boda manje od Bormnuta, ali je veliki problem činjenica da ”trešnjice” imaju čak četiri utakmice manje odigrane od njih. Nije realno da Bornmut izgubi sve te mečeve, pa je jasno da će razlika biti veća, kada se ti zaostali mečevi budu odigrali. Dakle, i pored odličnih izdanja direktan plasman u Premijer ligu je i dalje daleko za Hadersfild. Mnogo je realnije da igraju u plej-ofu, a ako sačuvaju ovakvu formu, biće jedni od najvećih favorita za tu treću vizu. U prethodna tri kola ”terijeri” su pobedili Fulam i Birmingem na strani, te Kardif na svom terenu. Piterboro nije tim koji bi trebalo da im pravi probleme, pogotovo jer su u seriji od 19 utakmica bez pobede u Čempionšipu. U međuvremenu su pobeživali u FA kupu, ali su i to takmičenje okončali u utorak porazom od šampiona Engleske Mančester Sitija. Piterboro je poslednji na tabeli, ima isti broj bodova kao i Derbi koji je kažnjen sa minusom od 21 boda, pa je gotovo izvesno da će se ova ekipa, posle samo jedne sezone, vratiti u Ligu 1. Jesenas je bilo 1:1 u Piterborou, a sada smo ubeđeni u trijumf Hadersfilda. Naš predlog je 1,2+ sa koeficijentom 1.95 u kladionici MaxBet.

Arminija – Augzburg – 0-2 @ 1.75 u MaxBet

Jedna od najvažnijih utakmica ovog kola u Bundesligi igra se u Bilefeldu. Timovi Arminije i Augzburga se ne bore za ”salataru”, niti za Evropu, ali je i bitka za goli život veoma važna. Oba tima su u opsanoj zoni, doduše iznad crte, ali sa malo bodovnom prednošću ispred timova u ”crvenom”. Arminija je 14. sa 25 bodova, dok je Augzburg mesto ispod sa dva boda manje. Kao i Augzburg, i Herta ima 23 boda, a nalazi se na mestu koje vodi u baraž za ostanak. Nije ni Arminija bila uspešna u prošlom kolu, izgubili su ubedljivo u Leverkuzenu, bilo je 3:0 za ”farmaceute”, ali kad su već izgubli, razlika nije toliko bitna. Tim iz bilefelda iggra čvrsto, bili su u odličnoj formi na kraju jesenjeg i na početku prolećnog dela sezone, pa ih je ta serija dobrih rezultata izvela iz zone ispadanja. Da se ne bi vratili u nju, moraju dobijati mečeve kao što je ovaj sa Augzbrgom. Gosti su uspeli da otkinu bod Dortmundu na svom terenu, što je samo još jedna potvrda da igraju najbolje protiv najjačih. Podsećamo da su pobedili i Bajern na svom terenu. Taj bod je važan jer je stigao posle dva uzastopna poraza. Jesenas je u Augzburgu bilo 1:1, a na poslednje četiri međusobne utakmice nije palo više od dva gola. Neće ni sada, pa vam predlažemo igru 0-2 gola u ovom veoma bitnom duelu. Za 0-2 u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.75.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 7.17.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.