Tiket dana (nedelja, 06.03.2022)

tiket dana

I danas je ponuda baš izazovna, puno je utakmica, pa je i mogućnost greške moguća. Nadamo se da je ponovo neće biti. Kvote su bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Votford – Arsenal – 2,2+ @ 2.03 u Meridianbet

”Tobdžije” su u sjajnoj formi, imaju tri uzastopne pobede u prvenstvu, a poslednji ligaški poraz doživeli su još 1. januara i to od Sitija kada su gol primili u poslednjim sekundama za 2:1. Arteta radi dobar posao, odlazak Obamejanga se nije osetio, moguće je da je njegovo nezadovoljstvo bilo i urzok nekih posrtanja, pa je sada Arsenal ozbiljan kandidat za plasman u Ligu šampiona. Biće to veliki uspeh tima iz Londona pošto u evropskoj eliti nisu igrali još od ere Arsenala Vengera. Trenutno su šesti, samo dva boda imaju manje od Junajteda na četvrtoj poziciji, ali i tri meča manje odigrana od ”crvenih đavola”. Možda se ”tobdžije” već na kraju ovog dana nađu na toj četvrtoj poziciji, pošto se posle ovog meča igra mančesterski derbi. Votford je promenio još jednog trenera, Klaudija Ranijerija je zamenio podjednako iskusni Roj Hodžson, a bivši engleski selektor trgao je iz mrtvih tim ”stršljenova”. U prošlom kolu Votford je uzeo bod na Old Trafordu, održali su 0:0 sa Junajtedom, a na prethodnom gostovanju pobedili su Aston Vilu u Birmingemu. Na domaćem terenu im ne ide tako dobro, pa trenutno imaju niz od sedam uzastopnih poraza. Mora jednom i taj niz da se prekine, ali ne verujemo da će sada. Naš predlog je dvojka uz dva gola gostiju. Za 2,2+ u kladionici Meridianbet kvota je 2.03.

Elče – Barselona – 2,2+ @ 1.73 u Meridianbet

Elče ima sasvim solidnu sezonu do sada i pre ovog kola ima osam bodova više od prvog tima iz zone ispadanja. Opstanak je jedini cilj tima koji je pretprošle sezone sasvim neočekivano ušao u La Ligu, pobedivši u baražu Segunde. Naravno da je mirna luka još daleko, ali učinak na domaćem terenu daje im za pravo da veruju u povoljan epilog. Elče je na prethodnih pet susreta na svom stadionu četiri puta pobedio i jednom remizirao, pa je to 13 od 15 mogućih bodova, više od polovine onoga što ukupno imaju. Ipak, ekipe koje su pobeđivali u tim utakmicama daleko su od renomea i kvaliteta jedne Barselone. Dolazak Ćavija na klupu katalonskog giganta iz korena je promenio stvari i sada nema sumnje da će Barsa ponovo biti jaka kao nekad, ali ipak treba malo vremena za to. U prethodnih sedam utakmica Barselona je bez poraza, imaju pet pobeda i dva remija, a tu računamo i uspešan dvomeč sa Napolijem u Ligi Evrope. Posle remija na Nou Kampu Barsa je sjajno odigrala na stadionu ”Dijego Maradona” i pobedila sa 4:2. Prošle sedmice su četiri gola dali i Atletiku iz Bilbaoa, i to je treći uzastopni duel na kome su dali četiri gola. Verujemo da će u Elčeu dati barem dva, a da će pobediti ne sumnjamo. Za 2,2+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.73.

Keln – Hofenhajm – T12+ @ 1.86 u Meridianbet

Verujemo da će bar jedna od ove dve ekipe završiti u Evropi na jesen. Pre ovog kola bolje plasiran bio je Hofenhajm, koji je sa 40 bodova delio četvrto mesto sa ekipama Lajpciga i Frajburga. Pošto su ova dva tima u međusobnom susretu igrale nerešeno, eto šanse da se Hof osami na mestu koje vodi u Ligu šampiona. Međutim, nije ni Keln bez šansi da se bori za elitno evropsko takmičenje. Odličnim igrama ove sezone ”jarčevi” se drže u gornjem delu tabele i sa 36 bodova bili su na 8. mestu. U slučaju pobede nad Hofenhajmom preskočili bi samo Union Berlin, ali bi stigli na samo dva boda razlike u odnosu na timove na 4. mestu. Eto velikog motiva za tim iz glavnog grada Severne Rajne Vestfalije. Klen ove sezone na svojim leđima nosi sjajni Entoni Modest. Francuz je dao 15 golova i nalazi se na četvrtom mestu liste strelaca iza Levandovskog, Šika i Halanda. Međutim, njegovi golovi su obično donosili pobedu Kelnu, pa su sigurno mnogo bitniji za tim, nego pogoci Leve ili Halanda. Dve prethodne utakmice na svom terenu Keln je dobio rezultatom 1:0, protiv Frajburga i Frankfurta, a oba puta je strelac odluke bio upravo Modest. Verujemo da će ovo biti meč sa više golova, Hofenhajm je jesenas pobedio sa 5:0, pa očekujemo reakciju ”jarčeva” i neku vrstu osvete. Naš predlog je domaćin daje dva gola, a za T12+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.86.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 6.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.