MERIDIAN TIPOVI I NAJVEĆE KVOTE: Partizan 1.40, Zvezda 2.65, Liverpul 1.60

Nakon uzbudljivog vikenda sledi nam još zanimljivija radna nedelja. Da li može bolje od kombinacije najboljih mečeva u najjačim evropskim košarkaškim i fudbalskim takmičenjima?

Verovatno da ne može, a kada ne sve to dodamo najbolju ponudu u regionu kakvu ima kladionica Meridian užitak je potpun!

Pre nego što pređemo na najveće kvote koje možete pronaći u Meridianu, imamo jednu važnu informaciju za vas. Ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, uz promo kod “bullseye” na vaš nalog stiže 500 RSD BONUSA za online i kladjenje uzivo, a ukoliko istog dana uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 500 dinara – stiže dodatni bonus u vrednosti od čak 1.500 RSD!

Kada zgrabite BONUS BEZ USLOVA pokažite šta znate na polju sportskog znanja jer ponuda je i više nego primamljiva!

LIETKABELIS – PARTIZAN, utorak 18.00

Tipovi i kvote: kec 2.90, dvojka 1.40

Da li su crno-beli konačno pronašli pravu formu? Partizan je minulog vikenda u pravom smislu te reči, razmontirao najvećeg rivala Crvenu zvezdu u važnom meču koji može da odluči prvo mesto u ABA ligi.

Izabranici Željka Obradovića su igrali na krilima fenomenalnog Alekse Avramovića, ali sigurno je da ne žele da se zaustave nakon pobede u večitom derbiju.

Nema mnogo vremena za odmor, budući da već nakon dva dana dolaze obaveze u Evropi. Protivnik je litvanski Lietkabelis, koji bez obzira na to što je domaćin ne bi trebalo da napravi velikih problema Partizanu.

Predlog za igru: više poena, granica 160.5

Kvota u Meridianu: 1.85

CRVENA ZVEZDA – REAL MADRID, utorak 19.00

Tipovi i kvote: kec 2.65, dvojka 1.45

Crveno-beli imaju otvoren put do TOP 8 Evrolige! Istina, tim koji sa klupe predvodi Dejan Radonjić pored toga što će preko puta imati protivnika kao što je Real Madrid, ne može da kaže da se nalazi u dobrom ritmu nakon večitog derbija.

Crvena zvezda je protiv Partizana u nedelju odigrala slabo u odbrani, što je njen zaštitni znak tokom cele sezone. O tome najbolje govori čak 98 primljenih poena…

Ako žele bolji rezultat u Evropi greške iz večitog derbija moraju brzo da se isprave, jer u suprotnom će Real Madrid lako kažnjavati svaki propust u odbrani rivala.

Crvena zvezda ima imperativ pobede protiv evropskog velikana na domaćem parketu, jer bi potencijalnom pobedom mogla da dođe na deobu osme pozicije. Trenutno je ispred Monako sa jednom pobedom više i utakmicom više.

Predlog za igru: više poena, granica 149.5

Kvota u Meridianu: 1.85

BAJERN MINHEN – RB SALZBURG, utorak 21.00

Tipovi i kvote: kec 1.25, iks 7.40, dvojka 12.00

Da li mladi tim iz Austrije može još jednom da napravi čudi i velike probleme nemačkom gigantu?

U prvom meču dva tima u okviru osmine finala Lige šampiona RB Salzburg je pokazao jedan fenomenalan fudbal i potpuno zasluženo remizirao sa favorizovanim Bajern Minhenom i tako ostavio lepe šanse pred revanš.

Sada samo ostaje da vidimo da li Austrijanci mogu da odole višestrukom prvaku Evrope na gostujućem terenu i na taj način naprave dramu u finišu meča.

Biće to pakleno težak zadatak…

Predlog za igru: GG

Kvota u Meridianu: 1.75

LIVERPUL – INTER, utorak 21.00

Tipovi i kvote: kec 1.60, iks 4.40, dvojka 5.40

Kada se svi parametri dobro sagledaju fudbaleri Liverpula su veliki favoriti u odnosu na Inter u revanš meču osmine finala Lige šampiona.

Da li treba nešto drugo dodati osim činjenice da četa Jirgena Klopa ima čak dvanaest pobeda u nizu, ali i prednost od 2:0 koju su stvorili u odnosu na „nero-azure“ na gostujućem terenu?

Inter ako želi prolaz dalje mora da napadne od samog početka, ali dobro je poznato šta se dešava ako Sadio Mane i Mohamed Salah dobio mnogo prostora iza leđa odbrane.

Predlog za igru: 1&3+

Kvota u Meridianu: 2.30

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.