Tiket dana (utorak, 08.03.2022)

tiket dana

Uz čestitke pripadnicama lepšg pola, nadamo se da ih ima na našem sajtu, najavljujemo utakmice koje nas očekuju ovog 8. marta. Večeras dobijamo dva prva četvrtfinalista u Ligi šampiona, a tu je i sijaset zaostalih mečeva iz engleskih nižih liga. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Bajern – Salcburg – 1x,4+ @ 1.85 u Meridianbet

Izgleda da ovo što se dešavalo Bavarcima u prethodnom periodu nije slučajno. Jednostavno, protivnici se više ne predaju unapred kada sa druge strane terena vide fudbalere Bajerna. Istina, i dalje se porazi giganta iz Minhena mogu nabrojati na prste jedne ruke, ali se sve češće njihovi mečevi završavaju nepovoljno po njih. Još uvek su ubedljivo prvi u Bundesligi i gotovo izvesno će i desetu godinu uzastopno osvojiti ”Salataru”, ali već sada imaju isto broj poraza kao prethodne cele sezone. U subotu je Bajern igrao nerešeno sa Leverkuzenom na svojoj Alijanc Areni. Opravdanje može biti u činjenici da im je ovaj duel sa Salcburgom važniji, i da je Julijan Nagelsman dobio ”zaduženje” da u Minhen vrati evropsku krunu, nemačka se, ionako, podrzumeva. Ipak, to je bio treći u poslednjih pet mečeva na kojima Bajern nije pobedio. Jedine dve pobede bile su protiv poslednjeplasiranog Grojtera i minimalna u Frankfurtu. Prvi meč u Mocartovom gradu završen je bez pobednika. ”Bikovi” nisu iali sreće, u finišu kod 1:0 imali su zicer, a onda je Miler izjednačio u 90. minutu. Šta je tu je, Salcburg mora da igra hrabro i napadački, kao i u Austriji, samo što je Bajern mnogo jači od svih rivala iz tog prvenstva. Dakle, ili će takvom igrom iznenaditi rivala, ili će doživeti katastrofu. Uglavnom, tako imaju neke šanse, dok ako budu igrali zatvoreno izgubiće svakako, samo sa manjom razlikom. Zato je naš predlog za ovaj meč dupla šansa na domaćina uz bar četiri gola. Za kombinaciju 1x,4+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.85.

Bornmut – Piterboro – 1/1,2+ @ 2.08 u Meridianbet

Povratak ”trešnjica” u Premijer ligu ne ide kako su planirali u Bornmutu. Edi Hau više nije trener tima koga je iz četvrte doveo do elitne lige, sada je sjajni trener na klupu Njukasla, sa kojim beleži odlične rezultate. Bornmut juri drugo mesto u Čempionšipu, pošto je teško da mogu stići Fulam, a i druga pozicija donosi direktan ulazak u Premijer ligu. Trenutno su treći, ali Hadersfild, uz bod viška, ima čak i četiri utakmice više odigrane od njih. Upravo taj zaostatak u odigranim mečevima veliki je adut Bornmuta. Prvu od odloženih utakmica igraju protiv Piterboroa i ne sumnajmo da će već večeras kasno ponovo biti na drugom emstu. Moli su to da budu i ranije, ali su u subotu izgubili u Prestonu. Piterboro je preslab za Čempionšip, pa su poslednji na tabeli, i pored ogromne kazne za Derbi, najlošije sezone za Barnsli i velikih problema Redinga, sve te ekipe su ispred njih. Poslednju pobedu Piterboro je stvario početkom decembra i jasno vam je da su se gotovo oprostili od Čempionšipa, i to posle samo jedne sezone. Imaju samo jedan bod iz prethodnih osam utakmica, a na tome će ostati i posle ove. Naš predlog je je 1/1,2+ sa kvotom 2.08 u kladionici Meridianbet.

Kaza Pia – Mafra – 1 @ 1.85 u Meridinabet

Vodeći tim portugalske druge lige čvrsto drži čelnu poziciju, a na ruku im ide činjenica da im je prvi pratilac ekipa Benfike B, koja ne može u Primeiru zbog poznatog pravila. Pošto u prvu ligu ulaze dve prvoplasirane ekipe, oni treba više pažnje da obrate na timove kao što su Rio Ave, Šavez i Feirense. Između ovih ekipa, sa Kaza Piom, naravno, treba tražiti nove prvoligaše u Portugaliji. Lisabonski tim je u poslednjih šest utakmica dobio pet, a jednom je igrao nerešeno. Na tom meču je primio i jedni gol u ovom intervalu. Njihov rival u 25. kolu je Mafra, ekipa protiv koje su pre samo šest, sedam godina igrali u trećoj ligi. Mafra igra dobro ove sezone, nalazi se na sigurnoj 9. poziciji, ne mogu mnogo napred, ali im ni opstanak nije ugrožen. Poslednji meč na strani su dobili, ali su pre toga imali tri uzastopna poraza. U prvom delu sezone bilo je 1:1 kada su se ove dve ekipe sastale, ali je u prošloj sezoni Kaza Pia dobila oba meča ukupnim rezultatom 6:0. Očekujemo i sada pobedu lidera Segunde, ali neće biti mnogo golova. Za jedinicu se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 7.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.