IGRAJ UZ NAJBOLJE BONUSE U REGIONU: Meridian časti za Ligu šampiona!

Dešavanja u Ligi šampiona nastavljaju da izazivaju veliku pažnju. Nakon uzbudljivih mečeva koji su odigrani u utorak, večeras nas očekuju još dva meča koja predstavljaju pravu poslasticu za sportske sladokusce!

Za mečeve između Mančester Sitija i Sportinga iz Lisabona, odnosno Real Madrida i Pari Sen Žermena Meridian je spremio NAJVEĆE KVOTE!

Međutim, tu nije kraj iznenađenjima! Svesna važnosti trenutka, kladionica Meridian pred eliminacione duele u Ligi šampiona svim novoregistrovanim igračima donosi NEVEROVATAN BONUS!

Ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, uz promo kod “bullseye” na vaš nalog stiže 500 RSD BONUSA za online i kladjenje uzivo, a ukoliko istog dana uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 500 dinara – stiže dodatni bonus u vrednosti od čak 1.500 RSD!

A kako najbolje da iskoristite stečeni bonus? Samo bolje pogledajte bogatu ponudu koju vam je spremila kladionica Meridian.

Kao što smo već rekli na programu su dva duela koja mogu da budu izuzetno interesatna. Nemojte da vas zavara to što je Mančester Siti demolirao Sporting iz Lisabona rezultatom 5:0 u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Portugalski tim sada nema više šta da izgubi, zbog čega se sa pravom očekuje praznik fudbala na „Etihadu“. Kvota na pobedu Sitija je sa razlogom mala, ali predlažemo vam da stavite fokus i na golove.

Ukoliko želite hrabro da odigrate na popularni GG kvota je 2.40. Ali, ako to „začinite“ sa igrom GG&4+ kvota automatski skače na 3.70, što nije nemoguće očekivati od timova kao što su Mančester Siti i Sporting iz Lisabona.

Kao što vidite ima mnogo opcija, a šta tek reći za utakmicu između Real Madrida i Pari Sen Žermena. Tim iz glavnog grada Francuske je u prvom meču slavio sa skromnih 1:0, što znači da će revanš biti veoma interesantan.

Real Madrid u Parizu nije pokazao igru dostojnu renomea „kraljevskog kluba“ zbog čega ima imperativ da u revanšu izađe u znatno drugačijem izdanju.

Kvota na potencijalnu pobedu Madriđana je 2.60, dok je na trijumf Pari Sen Žermana kvota 2.70. Na čuveni iks kvota je nešto veća 3.50.

Kompletnu ponudu kladionice Meridian možete pogledati na meridianbet.rs.

*Napomena: kvote su podložne promenama!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.