Tiket dana (sreda, 09.02.2022)

tiket dana

Posle večerašnjih utakmica imaćemo polovinu učesnika četvrtfinala Lige šampiona, mada je jedan od večerašnja dva već poznat, s obzirom da je Siti sav posao završio već u Lisabonu. Ostatak ponude nije preterano bogat, ali imamo i dva meča Lige Evrope. Kvotu su, kao i uvek, podložne promenama.

Mančester Siti – Sporting – 1+pp,2+dp @ 2.05 u Mozzartbet

Što se tiče ukupnog pobednika on je poznat već posle prvog meča u Lisabonu, tačnije posle prvih 45 minuta tog duela. Siti je zgromio Portugalce na njihovom terenu i potvrdio najveće ambicije ove sezone. Istina, oni su te ambicije imali i prethodnih, s tim da su tek u prošloj došli do završne predstave. Titula prvaka Evrope nedostaje timu iz plavog dela Mančestera, a koliko je novca uloženo u ovaj projekat, smatramo da bi to moralo da se dogodi, ako ne u maju, onda vrlo uskoro. Problem za Gvardiolin tim može da predstavlja to što su izgubili onu veliku prednost u Premijer ligi, pa će do kraja prvenstva voditi veliku bitku sa Liverpulom na domaćem terenu. Da je ta mini kriza iza ”građana”, pokazali su u nedelju kada su gradskog rivama Junajted pobedili sa 4:1, bez ikakvih problema. Sporting nema šta da izgubi, jasno im je da su završili učešće u ovom takmičenju, pa im je preostalo da, koliko je to moguće, poprave utisak. Oni ne stoje najbolje ni u domaćem prvenstvu, tek su treći i imaju minimalne šanse da se okite šampionskim lovorom. Kvote na trijumf Sitija su minimalne, pa smo se odlučili na kombinaciju golova. Naš predlog je 1+ u prvom uz 2+ u drugom poluvremenu. Smatramo da tri gola moraju da padnu, a ova kombinacija je nekako najrealnija. Za ovaj tip u kladionici Mozzartbet kvota je 2.05.

Betis – Ajntraht – 1x,GG @ 2.05 u Mozzartbet

Prvi meč osmine finala Lige Evrope igra se na Benito Viljamarinu u Sevilji. Ove sezone sjajni Betis dočekuje ”orlove” iz Frankfurta. Sigurno ni navijačima ”zeleno-belih” nije još jasno kako je njohv tim, koji je pre nekoliko sezona bio u Segundi, ove godine tako dobar. Betis se plasirao u finale Kupa Kraljar, igra u osmini finala Lige Evrope, a u La Ligi su tek u prošlom kolu izgubili poziciju koja vodi u Ligu šampiona i sada su peti. Ono što može da brine je izostanak trijumf u četiri prethodna meča. U dva se to nije odrazilo nikakvim posledicama. Naime, remi bez golova sa Zenitom ih je odveo dalje zahvaljujući trijumfu u Sankt Peterburgu, a remi sa Rajo Valjekano doneo je finale pošto su u predgrađu Madrida ostavrili trijumf. Jedino su sa dva vezana poraza u La Ligi, od gradskog rivala Sevilje na strani i šampiona Atletika na domaćem terenu, skliznuli za dve pozicije i ispali iz prve četiti ekipe, pošto su sada ispred njih Barsa i Atletiko. Znalo se da je plasman u Ligu šampiona preteška misija u takvoj konkurenciji, ali zaostatak od dva boda itekako je nadoknadiv. Ajntraht je ostavrio loše rezulatet u 2022. godine, i u subotu je stigao tek do druge pobede, ponovo u gostima, ovog puta nad Hertom u Berlinu. Udaljili su se od novog plasman u Evropu, pa će sve baciti na ovu sezonu u Ligi Evrope. Betis je morao da igra jedno kolo više, dok je Ajntraht čekao rivala zbog osvojenog prvog mesta u grupi. Betis je favorit na svom terenu, ali je Ajntraht veoma nezgodan gost. Naš predlog je dupla šansa na domaćina uz bar po jedan gol na obe strane. Za 1x,GG u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 4.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.