Tiket dana (četvrtak, 10.03.2022.)

tiket dana

Četvrtak nam donosi dosta uzbudljivih mečeva, a pre svega tu mislimo na osminu finala Liga Evrope i Lige konferencija, ali i vanredno kolo engleske Premijer lige.
Podsećevamo vas da su kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Atalanta – Leverkuzen – 1X&3+ @ 2.50 u Mozzartbet

Prvi meč koji smo za vas ovog puta analizirali se igra u Bergamu gde će fudbaleri Atalante ugostiti Leverkuzen.
Nakon još jednog odličnog starta šampionata utisak je da Atalanta kako vreme prolazi pruža sve slabije partije i kako sada stvari stoje vrlo lako se može desiti da popularnu “Boginju” naredne sezone ne gledamo u Ligi šampiona, i to nakon tri uzastopna plasmana u elitnom takmičenju.
Naime, u prošlom kolu su izabranici Đanpjera Gasperinija poraženi na gostovanju kod Rome sa 1:0, pa se u ovom trenutku nalaze na šestom mestu na tabeli uz čak šest bodova manjka u odnosu na četvrtoplasirani Juventus.
Ipak, u Ligi Evrope je “Boginja” odigrala sjajan dvomeč sa Olimpijakosom i bez većih problema došla do plasmana u osminu finala drugog po kvalitetu evropskog kluspkog takmičenja.
Što se tiče Leverkuzena, i ova ekipa pruža poprilično dobre partije u ovogodišnjem izdanju nemačke Bundeslige, i trenutno se nalaze na trećem mestu na tabeli i realno je očekivati da se popularni “farmaceuti” na kraju sezone nađu na jednom od prva četiri mesta što bi im donelo plasman u Ligu šampiona.
U prošlom kolu su Florijan Virc i drugari remizirali na gostovanju kod Bajerna, a taj meč je završen rezultatom 1:1, što je svakako sjajan rezultat za Leverkuzen.
Prednost na ovom duelu ipak dajemo Atalanti, a mišljenja smo da nas ovde očekuje i dosta golova, pa je kombinacija igara 1X&3+ idealna za ovaj susret, a sve to u kladionici Mozzartbet možete odigrati uz sjajnu kvotu 2.50.

Vulvs – Votford – 1 @ 1.92 u Mozzartbet

U četvrtak nas očekuje i nekoliko veoma interesantnih mečeva u Premijer ligi, a za vas smo ovog puta analizirali susret između Vulverhemptona i Votforda.
Popularni “Vukovi” igraju dosta dobro ove sezone i trenutno se ova ekipa nalazi na osmom mestu na tabeli. Ruku na srce, treba priznati da Vulvsi na poslednja tri susreta imaju isto toliko poraza, a sve je krenulo od onog nesrećnog poraza na gostovanju kod Arsenala, kada je Lakazet postigao pobednosni gol za “tobdžije” u petom minutu sudijske nadoknade.
U prošlom kolu su “Vukovi” poraženi na svom terenu od Kristal Palas, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
U goste im ovog puta dolazi Votford koji će se kako sada stvari stoje do poslednjeg kola boriti za opstanak u društvu najboljih, s obzirom da se ova ekipa trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli.
U prošlom kolu je ovaj tim i pored toga što je odigrao jedan solidan meč poražen na svom terenu od Arsenala u susretu na kom smo videli čak pet golova, pošto je na kraju bilo 2:3.
Utisak je da je konačno došlo vreme za još jednu dobru partiju domaće ekipe, koja generalno igra dosta dobro na domaćem terenu, pa vam toplo preporučujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila zaista sjajnu kvotu 1.92, uz sugestiju da na ovom susretu ne bi trebalo da bude previše golova.

Lester – Ren – GG @ 1.55 u Mozzartbet

Poslednji meč za tiket dana nam dolazi iz Lige konferencija, gde će u okviru prvog susreta osmine finala novoformiranog takmičenja snage odmeriti Lester i Ren, što je sasvim sigurno derbi ove faze Lige konferencija.
Lester ne liči na onaj tim od prethodnih nekoliko sezona, a veliko je pitanje šta bi se desilo da su izabranici Brendana Rodžersa prošle sezone došli do plasmana u Ligu šampiona, koji im je ponovo izmakao u poslednjem kolu.
U ovom trenutku se “lisice” nalaze na dvanaestom mestu na tabeli Premijer lige i sva je prilika da Lester naredne sezone nećemo gledati u evropskim takmičenjima.
Što se tiče Rena, ovaj tim igra fantastično u poslednje vreme, a najbolji pokazatelj za to su i tri vezana trijumfa u Ligi 1, nakon čega se ova ekipa nalazi na sjajnom četvrtom mestu na tabeli, koje između ostalog donosi plasman u Ligu Evrope.
Što se tiče Lige konferencija, francuska ekipa je u grupnoj fazi odigrala šest mečeva i ostvarila četiri trijumfa uz dva remija, i na kraju je Ren završio na prvom mestu u grupi, ispred Vitesea, ali i Totenhema koji je diskvalifikovan.
Na prvi pogled vidimo da se radi o jednom poprilično teškom meču za prognoziranje, ali smatramo da je nekako najrealnije da ovde i jedna i druga ekipa postigne makar po jedan gol, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.55.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 7.44.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.