Tiket dana (petak, 11.03.2022)

tiket dana

Posle evropskih uzbuđenja vraćamo se domaćim takmičenjima. Pred nama je zanimljiv vikend, prvenstva polako ulaze u završnice i svaki bod je važan, da li zbog titule ili zbog opstanka, svejedno. Predložene kvote su bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Lil – Sent Etjen – 0-2 @ 1.85 u Mozzartbet

Izgleda da je onaj katastrofalan poraz od PSŽ-a otreznio fudbalera Lila i podsetio ih da su oni, još uvek, zvanični šampioni u zemlji svetskih prvaka. Naravno, neće Lil odbraniti titulu, teško će i do mesta u Ligi šampiona, ali je to ipak, više-manje, ekipa koja je prošle sezone došla do šampionskog lovora. ”Doge” su sedme, drugoplasirana Nica beži sedam , a treći Marsej pet bodova. Sve je to dostižno, ali samo u slaučaju ako nastave da igraju kao u četiri prethodna kola. Naime, Lil je osvojio 10 od 12 mogućih bodova u duelima sa Monpeljeom, Mecom, Lionom i Klermonom. Jedino nisu savladali Mec i to na svom terenu, a na ova četiri duela njihova mreža nije se tresla nijednom. Tim sa severa Francuske očekuje revanš osmine finala Lige šampiona. U prvom meču izgubili su na Stamford Bridžu od Čelsija sa 2:0 i mali su im izgledi da eliminišu aktuelnog prvaka Evrope. Nada umire poslednja i neće se Lil predati unapred. U goste im dolazi Sent Etjen, koji bi mogao da iskoristi to što su fudbaleri domaćina fokusirani na Engleze. Sent Etjen ima četiri pobede u poslednjih šest kola, izgubili su samo od PSŽ-a, pa se može reći da su u odličnoj formi, iako su na tabeli tek na 17. mestu, samo jednom iznad zone ispadanja. Prethodna tri mešusobna duela ove dve ekipe završena su nerešenim rezultatom, a nijednom nije palo više od dva gola ukupno. Verujemo da neće ni sad. Za 0-2 gola u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 1.85.

Saragosa – Fuenlabrada – 1 @ 1.90 u Mozzartbet

Na La Romaredu dolazi Fuenlabrada, tim koji nije u nekoj posebnoj formi, i u poslednjih šest kola ne znaju za pobedu. Uz tri poraza imaju i tri remija, pa su se spustili do preposlednjeg mesta. Iza njih je samo Alkorkon, koji nema šanse da opstane, ali oni još uvek imaju, mada je prvi tim van zone ispadanja udaljen sedam bodova. Saragosa je u donjem delu tabele, ali je u naletu i neće biti iznenađenje ako se nađu u doigravanju za jedno mesto koje vodi u La Ligu. Mada je Saragosa tek 14. od poslednjeg tima u zoni plej ofa, a to je Đirona, udaljeni su sedam bodova. Ako žele da prestignu Katalonce, ili neku drugu ekipu iz vrha tabele, ne smeju ni da pomišljaju ne neki kiks u utakmicama kakva je ova. Saragosa je vezala tri pobede, u prošlom kolu su dobili Almeriju na svom terenu, a pre Andalužana savladali su Sporting u Hihonu i Las Palmas u Saragosi. Jesenas su ove dve ekipe remizirale u Fuenlabradi 1:1, a samo jednom je bilo više od dva gola u pet međusobnih duela do sada. Predlog je pobeda Saragose, a koeficijent za nju u kladionici Mozzartbet iznosi 1.90.

Darmštat – Zandhauzen – 1x,3+ @ 1.90 u Mozzartbet

Momci iz gradiću pored Frankfurta žele da se još jednom okušaju u eliti. Prethodni put su se zadržali dve sezone, a ovo im je peta uzastopna sezona u Cvajti. Igrali su i ranije u Bundesligi, ali je to bilo u doma Zapadne Nemačke. Darmštat je trenutno drugi na tbeli, a i ta pozicija donosi direktan plasman u najjači nemački rang. Ipak, tek ih očekuju pravi izazovi, Sent Pauli ima isti broj bodova kao i oni, a nisu daleko ni Nirngerg, Hamburger i Šalke, nekadašnji velikani Bundeslige. Kao da je ubedljiv poraz od Hamburgera probudio Darmštat. Kada su izgubili sa 5:1 od tima iz severne luke, usledila su dva remija, pa dve pobede. Po tabeli, ne bi smeli da imaju problema sa Zandhauzenom, ali gosti su u seriji od šest utakmica bez neuspeha, sa tri pobede i tri remija. Izgleda da je Zandhauzen tek sada ušao u pravu formu, i ne bi smeo da ima problema oko opstanka, mada je trenutno tek na 14. mestu. Darmštat je uništio jesenas Zandhauzen, pobedio ga je sa 6:1 na strani, pa računajte i na voljni momenat kod gostiju. Zato izostavljamo konačan ishod i predlažemo vam duplu šansu na domaćina i golove, kojih bi trebalo da bude bar tri. Za 1x,3+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 1.90.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 6.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.