NBA tiket (subota-nedelja)

Privodi se kraju polako regularni deo sezone u NBA ligi, ekipe se bore za plej of ili zauzimaju što bolju poziciju. Kvote i granice koje smo predložili, uvek su podložne promenama.

Darijus Garland (Klivlend Kavalirsi) + poeni (granica 22.5) @ 1.75 u MaxBet

Klivlend Kavalirsi (38-28) se nalaze na 6. mestu u Istočnoj konferenciji, imaju 7 poraza na poslednjih 10 mečeva, i polako klize ka plej-in pozicijama. Toronto Reptorsi (36-30) na 7. mestu su veoma blizu plasmana u doigravanje. Tim iz Ohaja je nesumnjivo i dalje jedno od pozitivnijih iznenađenja ove sezone, imali su velike probleme sa povredama, uglavnom su se sa uspehom borili sa tim pehovima, ali kao da u finišu popuštaju. Startni centar Kavalirsa Džaret Alen je slomio prst, propustio je dve utakmice svog tima i njegov povratak još uvek nije izvestan. Alen je drugi najbolji strelac Klivlenda sa 16.1 poenom po meču u proseku, odsustvo ovog centra se primećuje u odbrani, ali i u napadu. Za Klivlend meč sa Čikago Bulsima je druga utakmica zaredom u dva dana (back-to-back), Kavalirsi su noćas izgubili od lidera Istoka Majami Hita rezultatom 117:105. Darijus Garland je prvi strelac Klivlenda sa 21 poenom u proseku, ovaj bek je čini se u potpunosti iskoristio povredu Kolinsa Sekstona i katapultirao u bekovsku elitu NBA lige. Naime, Garland je u svojoj trećoj sezoni u NBA ligi izabran kao rezerva na Ol-star meču i brojke su mu značajno bolje u odnosu na prošle sezone. Nije bez razloga Garland po kladionicama među prva 3 kandidata za nagradu koja ide košarkašu koji je najviše naoredovao u NBA ligi (NBA Most Improved Player).

Naš predlog su + poeni na Darijusa Garlanda, granica je postavljena na 22.5 poena u MaxBet kladionici sa koeficijentom koji iznosi 1.75.

Zek Levin (Čikago Bulsi) + poeni (granica 23.5) @ 1.85 u MaxBet

Bulsi (40-26) nisu u najboljem periodu sa rezultatima, tim iz Ilinoisa ima 5 poraza na poslednjih 6 utakmica, a pošto nema mnogo vremena do kraja regularnog dela svaki meč je bitan, posebno među konkurentima za visok plasman i doigravanje iz iste konferencije. Tim iz Čikaga se i dalje nalazi na mestu koje bi im u prvoj rundi plej-ofa garantovalo prednost domaćeg terena, to je 4. pozicija u Istočnoj konferenciji, ipak, Boston Seltiksi (41-27) na 5. mestu imaju 18 pobeda na poslednjih dvadesetak utakmica  i igraju na neverovatno visokom nivou. Bulsi moraju da rade šta je do njih, da imaju što više pobeda na preostalih 16 mečeva regularnog dela, ali na Istoku je paklena konkurencija ove sezone. Zek Levin je na 13. mestu liste najboljih strelaca u NBA ligi sa 24.6 poena po meču, ovaj bek ima neku hroničnu povredu kolena, konsultovao je i specijaliste, ali Bulsi su imali pauzu od srede i ta ozleda bi možda mogla više doći do uticaja kada tim iz Čikaga bude igrao dve utakmice zaredom u dva dana (back-to-back). Sa druge strane Levin ima 7 utakmica u nizu sa 20 ili više poena, i ima više logike da Levin da sve od sebe na ovom meču protiv Klivlenda nego da se čuva za neki od narednih u bliskoj budućnosti. Naime, ova dva tima se trenutno nalaze na mestima koja direktno vode u plej-of, nakon ove utakmice Čikago ima 8 od 9 mečeva na gostujućem terenu, a na 5 narednih duela su i izazovni mečevi na strani protiv Jute Džeza, Finiks Sansa i Milvoki Baksa.

Naš predlog su + poeni na Zeka Levina, granica je postavljena na 23.5 poena u MaxBet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Badi Hild (Indijana Pejsersi) + poeni (granica 16.5) @ 1.85 u Maxbet

Trejd u kojem su glavni činioci bili Domantas Sabonis i Tajriz Halibarton je doveo i Badi Hilda u Indijanu Pejserse. Čini se da je trenutno stanje stvari u Indijani savršeno za Hilda, u timu Pejsersa koji je bez visokih ambicija do kraja sezone, košarkaš sa Bahama uglavnom prostora da šutira ima koliko mu je volja. Na 11 mečeva u novom timu Badi Hild ima preko 19 poena po meču, uzima 8.6 šuteva za tri , ni na jednom meču nije dao manje od 13 , dok je 8 puta imao 16 ili više poena. Hild u svojih 6 sezona u NBA ligi, i u tridesetoj godini života, nikad nije igrao u plej-ofu, neće ni ove sezone, ali radi se o jednom, kada ima svoje veče, on je jedan od boljih trojkaša u NBA ligi. Na dvoboju protiv dinamične ekipe San Antonija neće biti u timu Indijane Pejsersa Malkolma Brogdona, time se otvara prostor da veza iz Sakramenta Halibarton i Hild dođe do punog  izražaja u novom timu.

Naš predlog su + poeni na Badija Hilda, granica je postavljena na 16.5 poena u MaxBet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Majami Hit – Minesota Timbervulfsi – Majami Hit + (granica 116.5 poena) @ 1.92 u MaxBet

U noćašnjoj utakmici protiv Klivlenda Bam Adebajo je sa 30 poena i 17 skokova imao jednu od boljih predstava ove sezone. Majami Hit (45-23) se osamio na vrhu u Istočnoj konfrenciji, a tim sa Floride ima 3 pobede više od drugoplasiranih Milvoki Baksa (42-25). Sada, kada su napokon manje-više kompletni, Majami izgleda moćno, Hit ima širok napadački arsenal, tu nisu samo Džimi Batler i Bam Adebajo, tu je i iskusni Kajl Lauri, ali i oporavljeni Viktor Oladipo, kao i prvi kandidat za nagradu najbolji šesti igrač u NBA ligi (NBA Sixth Man of the Year Award) Tajler Hiro.

Minesota Timbervulsfi (38-30) su noćašnjim porazom protiv Orlando Medika (18-50) prekinuli seriju od 6 trijumfa, sada u drugoj utakmici zaredom u dva dana (back-to-back) dolaze na megdan boljoj ekipi sa Floride. Orlando Medžik je poslednjeplasirana ekipa u Istočnoj konferenciji, dok je Majami Hit prvi na tabeli, u slučaju da ponove izdanje iz noćašnje poslednje četvrtine kada su dali samo 17 poena, Minesoti se ne piše dobro na ovom meču. Tim iz Mineapolisa je do utakmice sa Orlandom bio ekipa koja je davala najviše poena po meču u takmičenju, u uzbudljivoj trci na vrhu sa po 114.6 poena po meču nalaze tri tima, Šarlot Hornetsi, Milvoki Baksi i Minesota Timbervulfsi. Mlada ekipa Minesote je sposobna da da veliki broj poena u kratkom vremenskom periodu, ali nisu imali svoje veče u durgom poluvremenu protiv Medžika.

Naš predlog je da će Majami Hit dati više od 116.5 poena u meču sa Minesotom Timbervulsfima, za tu igru kladionica MaxBet nudi koeficijent 1.92.

Ukupna kvota na tiketu za noć između subote i nedelje u kladionici MaxBet iznosi 11.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.