Tiket za veče (subota, 12.03.2022)

tiket dana

Dan je bio uzbudljiv, nadamo se da je bilo dobitaka, a evo jednog kratkog predloga za subotnje veče. Kvote su podložne promenama.

Milan – Empoli – 1,0-3 @ 2.50 u Meridianbet

Empoli dolazi na San Siro posle niza od deset uzastopnih utakmica bez pobede u Seriji A. I pored takvog niza oni su daleko od zone ispadanja i ne bi trebalo da imaju problema da sačuvaju status. To nam dovoljno govori kako su dobro igrali u prvom delu sezone. Mian je pobedio u Napulju, junak trijumfa ponovo je bio Olivije Žiru, i ako titula sleti na San Siro, Francuz će imati najveće zasluge. Prvo je sa dva gola doneo trijumf protiv Intera, a sada je na pleća svojim golom bacio i drugog konkurenta za Skudeto. Za ”rosonere” ovde je najbitnija pobeda, ne smeju da gube bodove u ovakvim mečevima, ali ne vidimo neku goleadu. Zato je naš predlog kombinacija 1,0-3 za koju je koeficijent u kladionici Meridianbet 2.50.

Ostende – Klub Briž – 2/2,2+ @ 2.33 u Meridianbet

Ua domaćina sezona može da se završi. Oni jesu u donejm delu tabele, ali im opstanak nije u opasnosti. S druge strane Klub Briž se bori da zadrži drugo mesto pred plej of i ne dozoli Rojal Unionu, koji je prebrodio krizu, da ponovo odmakne na ogromnu razliku. Teško će aktuelni šampion zadržati titulu, ali vredi pokuašti. Posle ispadanja iz Kupa, pehar prvaka B-Župiler lige je jedini koji bi, eventualno, mogao u Briž. Naš predlog je prelaz 2/2 sa bar dva gola gostiju. Za 2/2,2+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.33.

Hajdenhajm – Verder – GG4+ @ 3.10 u Meridianbet

Hajdenhajm je četiri kola bez pobede i taj niz ih je, čini nam se, definitivno udaljio od ulaska u Bundelsigu. Ipak, će žal za prošlogodišnjom propuštenom prilikom biti produžena bar još za godinu. Možda je poslednja šansa bilo prethodno kolo u kojem su gostovali Darmštatu, ali su taj meč izgubili sa 3:2. Tri od četiri poslednje utakmice igrao je Hajdenhajm na strani, ali to sada ništa ne znači. Verder je bio lider, trenutno su ga sustigli Sankt Pauli i Darmštat, ali se ”zeleni” i sa jednim bodom iz ovog meča vraćaju na vrh. Poslednji poraz tim iz Bremena doživeo je krajem novembra i čini nam se da su u jurišu na povratak u elitu. Golova mora biti, naš predlog je GG4+, a kvota u kladionici Meridianbet iznosi 3.10.

Sion – Lugano – T12+ @ 3.00 u Meridianbet

Ishod ovog meča nema neku preveliku važnost. Domaćin je obezbedio opstanak zahvaljujući odličnim igrama u drugoj polovini sezone, dok se gosti još nadaju da mogu u Evropu, ali im je zaostatak povelik. Sion je imao tri teška rivala u prethodnom periodu na svom, ali je te ispite uspešno položio. Pobedili su Grashopers i Lozanu, a remizirali sa liderom, i budućim šampionom, ekipom Ciriha. Kada su mogli da odole Cirihu, mogli bi do uspeha i protiv Lugana koji je u prošlom kolu izgubio od Bazela na svom terenu. Tri puta su se već sastajali u ovoj sezoni, Lugano je pobedio oba puta na svom terenu, ali je i Sion u prvom meču kada je bio domaćin dobio sa 3:2. Predlažemo T12+, kvota je odlična i u kladionici Meridianbet iznosi 3.00.

Ukupna kvota na tiketu za subotu uveče u kladionici Meridianbet iznosi 54.17.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.