Tiket dana (subota, 12.03.2022)

tiket dana

Vikend je prepun utakmica, ali nam se čini da će nedelja biti nešto uzbudljivija od subote. Mi smo i za danas spremili tri predloga. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Cirih – Sankt Galen – 1x,3+ @ 1.93 u Meridianbet

Posle svake nove utakmice fudbaleri Ciriha su sve bliže šampionskoj tituli. Još uvek ona nije osvojena matematički, ali ne možemo da poverujemo da mogu ispustiti 15 bodova prednosti u poslednjih 11 kola, koliko je preostalo. Njihovi prvi pratioci su Jang Bojsi i Bazel, dva tima koja su mnogi videli na vrhu i u žestokoj bici za šampionski pehar. Nekako iz drugog plana stigao je Cirih, koji je jednom fantastičnom serijom pobeda umakao ovim timovima i sada se oni mogu boriti samo za drugo mesto. Naravno da se u Cirihu neće opustiti sada kad su tako blizu sna. Cirih je u poslednjih 13 utakmica pobedio 12 puta, a samo je jednom remizirao. Sada igraju na svom terenu, čuvenom ”Lecigrudu” koji dele sa Grashopersom, pa bi trebalo da budu favoriti i u meču sa Sankt Galenom. Gosti su u odličnoj formi, bez poraza su u 2022. godini, a odigrali su osam utakmica, sedam u prvenstvu i jedan u Kupu. Njima je prvi cilj osvajanje kupa, pošto su u prventvu daleko i od vrha, ali i od dna tabele. Ovo je treći međusobni duel, u prvom je bilo 3:3 u Sankt galenu, a u drugom je Cirih slavio sa 3:1. Verujemo u golove i sada, a uz 3+ predlažemo i duplu šansu na domaćina. Za 1x,3+ kvota je 1.93 u kladionici Meridianbet.

Almerija – Lugo – 1,2+ @ 1.84 u Meridianbet

Andalužani su ispustili veliku prednost koju su imali na polovini sezone u španskoj Segundi. Taj slab period poklopio se sa održavanjem Afričkog kupa nacija, kada je njihov najbolji strelac i igrač, Umar Sadik, bio sa svojom reprezentacijom Nigerije u Kamerunu. Povratkom Sadika vratili su se i golovi, ali i pobede. Almerija je sada druga, ima bod manje od vodećeg Eibara, ali i isti broj poena kao trećeplasirani Valjadolid. Između ova tri tima treba tražiti dva koji će direktno ući u La Ligu, dok će onaj jedan morati u doigravanje. Prošle sezone se Almeriji dogodilo da posustane u finišu, pa su završili iza Espanjola i Majorke i na kraju nisu uspeli ni u baražu, posle koga je Rajo Valjekano izborio povratak u elitu. Sigurno da u Almeriji ne žele da im se tako nešto ponovi, pa će sve uraditi da makar zadrže drugo mesto. Niz od četiri uzastopne pobede prekinuli su prošle sedmice porazom na La Romaredi u Saragosi, što je iskoristio Eibar i osamio se na vrhu tabele. Njihov sadašnji rival, ekipa Luga, nema neki poseban motiv u ovom meču. Lugo se nalazi na 12. mestu, mogao bi, uz neku odličnu seriju rezultata do plej ofa, ali je pitanje koliko su za to zainteresovani. Opstanak im nije ugrožen, pa mogu igrati rasterećeno u Andaluziji. Lugo je zadužio Almeriju pošto ih je pobedio pre oko mesec i po sa 2:1, pa očekujemo reakciju domaćih igrača i trijumf sa bar dva postignuta gola. Za 1,2+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.84.

Notingem Forest – Reding – 1,2+ @ 1.91 u Meridianbet

”Šumari” iz Notingema decenijama sanjaju povratak u najjači rang engleskog fudbala. Nekadašnji dvostruki uzastopni prvak Evrope već dugo tavori među drugoligašima, mada svake sezone najavljuju napad na Premijer ligu. Direktan plasman neće izboriti ni u ovoj godini, ali bi mogli do plej ofa, pa šta im bog da. Trenutno su udaljeni od šeste pozicije, poslednje koja vodi u doigravanje, pet bodova, ali imaju i meč manje od gotovo svih timova ispred njih. Pored solidnih igara u prvenstvu, ”šumari” su sjani u FA kupu, i prošlog ponedeljka su izborili plasman u četvrtfinale najstarijeg fudbalskog takmičenja na svetu. Oni su pobedili Hadersfild na svom terenu, a pre ”terijera”’ eliminisali su Arsenal i Lester, ko zna, možda dođu do same završnice. Za Reding je ovo košmarna sezona. U očajnoj su formi i opstanak im je itekako ugrožen. Na ruku im je išla kazna od čak 21 minus boda za Derbi Kaunti, ali su i oni dobili kaznu od šest bodova, pa sada imaju samo pet bodova više od ”ovnova”, ali i Barnslija. Jedino je Piterboro na dnu sa velikim zaostatakom.Reding je izgubio važan duel protiv Milvola na svom terenu, pa ne verujemo da može nešto da uradi u Notingemu. Naš predlog je domaćin pobeđuje uz bar dva postignuta gola. Za 1,2+ u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.91.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 6.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.