Tip dana: Mančester Junajted – Totenhem: Raspucani Totenhem na Old Trafordu kao prethodnica Čolovog Atletika!

U subotu je poprilično zanimljiva ponuda za klađenje, a jedan od najzanimljivijih mečeva se igra na “Old Trafordu” gde će fudbaleri Mančester Junajteda dočekati Totenhem.
Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 30 minuta.

Mančester Junajted: “Đavolima” visi plasman u Ligu šampiona!

Fudbaleri Mančestera imaju dosta problema ove sezone, a kako tim sa “Old Traforda” igra utisak je da svi navijači ovog kluba mogu čak i da budu prezadovoljni sa rezultatima.
Naime, jedan od najtrofejnijih klubova na svetu se trenutno nalazi na petom mestu na tabeli engleske Premijer lige uz samo bod manjka u odnosu na četvrtoplasirani Arsenal, ali ono što se svakako mora napomenuti je da tim iz Londona ima čak tri meča manje u odnosu na Junajted, i ukoliko bude bio maksimalan na zaostalim susretima steći će praktično nedostižnu prednost kada je u pitanju borba za plasman u Ligu šampiona.
Kada smo već kod ovog takmičenja, treba istaći da su Kristijano Ronaldo i drugari bez većih problema prošli grupnu fazu i to sa prvog mesta, ispred Viljareala i Atalante, iako su u prvom kolu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja poraženi na gostovanju kod Bazela.
Ruku na srce, od tog neuspeha tim sa “Old Traforda” je zaigrao dosta bolje, što je na kraju i rezultatiralo prvim mestom u grupi, što je potencijalno trebalo da znači lakšeg rivala u borbi za četvrtfinale, međutim Junajted je naleteo na Atletiko Madrid.
Prvi susret između ova dva tima je odigran na “Vanda Metropolitanu” i iako su “jorgandžije” nakon ranog vođstva kontrolisale meč, izabranici Ralfa Ragnika su nekako preko Elange uspeli da dođu do izjednačenja i dobrog rezultata uoči revanša koji na programu već za nekoliko dana.
Upravo zbog tog duela je vrlo moguće da trener Mančestera izvede nešto izmenjeni sastav u duelu protiv Totenhema, pošto je sigurno da je trenutni prioritet “đavola” plasman u četvrtfinale Lige šampiona.
U prošlom kolu Premijer lige Junajted je doživeo novu blamažu i to u sudaru sa gradskim rivalom Mančester Sitijem, a taj meč na Etihadu je završen rezultatom 4:1.
Ni pre toga se izabranici Ralfa Ragnika nisu proslavili u najkvalitetnijem rangu engleskog fudbala pošto su na svom terenu samo remizirali protiv Votforda, a taj duel na “Old Trafordu” je završen bez golova.
Za ovaj meč sa Totenhemom, Ralf Ragnik neće moći da računa na Šoua i Grinvuda, dok je pod velikim znakom pitanja Mektominej, ali vam još jednom napominjemo da je veoma diskutabilno u kom sastavu će nastupiti petoplasirani tim na tabeli zbog predstojećih obaveza u Ligi šampiona.

Totenhem: “Pevci” drže sve u svojim rukama!

Iako je Totenhem u prvom kolu Premijer lige savladao aktuelnog šampiona, to je možda bila i jedina svetla tačka novog trenera Espirita Santa koji se vrlo malo zadržao na klupi Totenhema, a na njegovo mesto je seo Antonio Konte i od tada tim iz Londona pruža poprilično dobre partije.
U ovom trenutku se “Pevci” nalaze na sedmom mestu na tabeli uz tri bodova manjka u odnosu na četvrtoplasirani Arsenal, a upravo ta četvrta pozicija i jeste primarni cilj Totenhema kada je ova sezona u pitanju, pošto to mesto donosi plasman u Ligu šampiona.
U prošlom kolu je tim koji sa klupe predvodi temperamentni italijanski stručnjak odigrao jedan sjajan duel na svom terenu i savladao Everton, a taj duel je završen rezultatom 5:0.
Ako uzmemo u obzir da su i pre toga Hari Kejn i drugari slavili ubedljivo na gostovanju kod Lidsa sa 0:4, dolazimo do zaključka da se tim iz Londona nalazi u sjajnoj formi.
Što se učinka u evropskim takmičenjima tiče, treba podsetiti da su fudbaleri Totenhema završili učešće u Ligi konferencija za “zelenim stolom” UEFA, iako su izborili prolaz dalje.
Naime, UEFA je odlučila da meč Ren – Totenhem registruje službenim rezultatom 3:0 u korist Francuza, pošto taj susret odložen, jer su “pevci” imali puno problema sa korona virusom.
Ostaje žal zbog eliminacije tima iz Londona koji je bez ikakve sumnje uz Romu bio i najveći favorit za osvajanje novoformiranog takmičenja, ali sve to je Konteu omogućilo da se u potpunosti fokusira na nacionalni šampionat.
Kada su u pitanju mečevi na gostovanjima u Premijer ligi, “Pevci” su do sada odigrali trinaest mečeva i ostvarili šest trijumfa, dva remija i pet poraza.
Ne treba zaboraviti da je Totenhem prošle sezone naneo pravi debakl Mančester Junajtedu na “Old Trafordu” s obzirom da je tim iz Londona tada slavio sa 1:6.
Što se tiče sastava tima za ovaj duel Antonio Konte neće moći da računa na Sesenjona i Tangangu dok su svi ostali fudbaleri u potpunosti spremni za ovaj u najavi veoma važan meč za Totenhem, pošto je u pitanju duel protiv direktnog rivala u borbi za plasman u Ligu šampiona.
Za kraj, poslednji meč između Totenhema i Mančester Junajteda je odigran krajem oktobra kada su “crveni đavoli” u sred Londona slavili sa više nego ubedljivih 0:3, a golove na tom duelu postigli su Ronaldo, Kavani i Rašford.

Naš predlog

Međusobni mečevi između ova dva tima su nam u prethodnih nekoliko godina donosili dosta uzbuđenja, a sigurno je da se svi sećaju onog duela iz oktobra 2020. godine, kada su “Pevci” slavili na gostovanju kod Junajteda sa 1:6, da bi nakon toga tim sa “Old Traforda” vezao dva ubedljiva trijumfa nad Totenhemom.
Nešto što zaista ne bi trebalo da se dovodi u pitanje kada je ovaj susret u pitanju su svakako golovi, pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.75.
Kao što smo već napomenuli, Kristijana Ronalda i drugare već u utorak očekuje revanš meč osmine finala Lige šampiona sa Atletiko Madridom i sigurno je da je to u ovom trenutku prioritet, pa ne treba apsolutno nikoga da iznenadi ukoliko Ralf Ragnik počne ovaj meč sa malo izmenjenim sastavom.
Sve to nam nagoveštava da bi Totenhem mogao da ostane neporažen na ovom duelu, pa vam preporučujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.66.
Za kraj, odbrana Junajteda je pokazala baš dosta slabosti i ove sezone i mišljenja smo da im gosti iz Londona bez većih problema mogu dati dva ili više golova, pa vam predlažemo da probate sa igrom G2+ koju Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.