Tiket dana (ponedeljak, 14.03.2022)

tiket dana

Nakon uzbudljivog vikenda danas nam sledi malo opuštanje. Naravno, ne odustajemo od tiketa. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Lacio – Venecija – 1/1,2+ @ 1.97 u Mozzartbet

Izuzetno promenjivo igraju Lacijali cele sezone. Mauricio Sari nikako da uspostavi kontinuitet i sve je više nezadovoljstva i učinkom iskusnog trenera. Rimljani su pred ovu rundu bili tek na sedmom mestu, daleko od LIge šampiona, ali i van zone plasmana u Evropu. Bio bi veliki neuspeh da ostanu bez igranja u evropskim kupovima naredne jeseni, pa je prvi zadatak da se stigne makar do šeste pozicije. Imao je Lacio i svetslih trenutaka, tu pre svega mislimo da dva gostovanja, u Firenci i na Sardiniji, koja su dobili sa po 3:0. Posledbno su ubedljivi bili prethodnog vikenda kada su bez imalo problema pobedili Kaljari koji se grčevito borei za opstanak i koji je silno namučio Napoli na svom terenu. Međutim, za Lacio problema nije bilo, mada su samo sedam dana ranije izgubili od Napolija na Olimpiku. Lacio je evropski put za ovu sezonu završio u dvomeču sa Portom, izgubili su u Portugaliji sa 2:1, da bi u Rimu stigli samo do remija 2:2. Na Olimpiko stiže Venecija, tim koji je doživeo dva neugodna poraza u dva prethodna kola. Prvo su poraženi u Veroni sa 3:1, a onda ih je Sasuolo lako rešio u gostima, slavivši sa čak 4:1. Venecija je u zoni ispadanja, zauzimali su pred ovo kolo 18. mesto sa tri boda manje od Kaljarija, ali i uz meč manje odigran. Lacio je učinio veliku uslugu Veneciji kada je slavio na Sardiniji, ali smatramo da se tu završava ”bolećivost” prema timu iz Venecije. Naš predlog je 1/1,2+ za koji se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.97.

Kristal Palas – Mančester Siti – 2/2,2+ @ 2.05 u Mozzartbet

Palas je veliki dužnik Sitija iz prvog dela sezone. Naime, ”orlovi” su slavili na Etihadu, i to je bio jedini poraz ”građana” sve do nedavnog od Totenhema. Taj niz nepobedivosti trajao je više od 20 utakmica i bio je presudan u zauzimanju liderske pozicije za aktuelnog šampiona, ali i stvaranje razlike u odnosu na pratioce. Što se pratilaca tiče, ostao je samo Liverpul, Čelsi je u međuvremenu otpao. Očekuje nas trka u dvoje, mada je pred ovo kolo Siti imao šest bodova više, ali su ”redsi” imali u rezervi jedan zaostali meč. Možda je Siti razočarao kladioce širom sveta onim remijem bez golova sa Sportingom pre nekoliko dana u Ligi šampiona, ali je Gvardiolin tim sve što je trebalo već uradio u Portugaliji, kada je u Lisabonu slavio sa 5:0. Ekipa Kristal Palasa je i ove sezone u zlatnoj sredini, pred ulazak u finiš. Ako ništa drugo, ovaj klub ne priređuje stresove svojim navijačima već godinama, ali je njima to postalo malo dosadadno. Patrik Vijera je dovoden da ”orlove” ubaci u gornji deo tabele i u bitku za Evropu, ali se to neće dogoditi, bar ne ove sezone. Taj trijumf na Etihadu bio je najveće dostignuće Palasa ove sezone, a novi trijumf protiv šampiona mogao bi da zaseni i taj rezultat. Ipak, ne verujemo u to, Siti ne sme da se kocka jer prednost više nije velika, pa vam predlažemo 2/2,2+. Za ovu kombinaciju u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 2.05.

Dandi Junajted – Seltik – 2/2,2+ @ 1.85 u Mozzartbet

U utakmici četvrtfinala škotskog FA kupa Seltik gostuje u Dandiju. Domaći Junajted se nalazi u sredini tabele Premijeršipa, i bori se da se plasira u plej of. Seltik je u brobi za novu titulu, žele da je vrate u svoje vitrine pošto je ona prošlog proleća, nakon pune decenije, prešla u komšiluk, kod Rendžersa. Ovo je posebno takmičenje, cenjeno je kao i istoimeno u Engleskoj, pa sigurno neće biti taktiziranja kod ekipa. ”Kelti” su ispali iz Evrope, pomalo iznenađujuće sa dva poraza od Bode/Glimta, pa moraju da se ”operu” pred navijačima. Protiv Dandi Junajteda su igrali tri puta u prvenstvu u aktuelnoj sezoni, u Glazgivu je bilo 1:1 i 1:0, ali su zato na ovom stadionu slavili sa ubedljivih 3:0. Očekujemo i sada pobedu Seltika, a naš predlog je 2/2,2+ sa koeficijentom 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Mozzartbet iznosi 7.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.