Derbi dana: Mančester Junajted – Atletiko Madrid: Ronaldo ponovo popio čarobni napitak, ima li Čolo Simeone protivotrov?

U utorak nas očekuje veoma zanimljiva ponuda za klađenje, a centralni meč i derbi dana se igra na “Old Trafordu” gde će Mančester Junajted ugostiti Atletiko Madrid.
Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas, a prvi meč između ove dve ekipe koji je odigran na “Vanda Metropolitanu” je završen rezultatom 1:1.

Mančester Junajted: Mogu li “đavoli” do četvrtfinala?

Mančester Junajted od samog starta šampionata igra po sistemu toplo hladno i veliko je pitanje da li če to biti dovoljno za plasman u Ligu šampiona, što svakako i jeste primarni cilj ovog kluba.
Naime, u ovom trenutku se Kristijano Ronaldo i drugari nalaze na petom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na četvrtoplasirani Arsenal, međutim, tim sa “Old Traforda” ima čak tri meča viška u odnosu na popularne “tobdžije” pa ih očekuje veoma teška borba za plasman u najkvalitetnjie evropsko klupsko takmičenje.
U prošlom kolu Premijer lige, bili smo svodoci jednog fenomenalnog meča u Mančesteru na kom je istoimena ekipa slavila sa 3:2 a zanimljivo je da je sva tri gola na tom susretu postigao legendarni Kristijano Ronaldo.
Sigurno je da taj trijumf veoma važan s obzirom da su Junajted i Totenhem drektni konkurenti u borbi za palasman u Ligu šampiona.
Kada smo već ovog takmičenja treba napomenuti da je tim sa “Old Traforda” završio na prvom mestu u grupi i to ispred Atalante i Viljareala, a žreb je tako hteo da u osmini finala vidimo duel između Junajteda i Atletiko Madrida.
U prvom susretu osmine finala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, “đavoli” su remizirali na gostovanju kod Madriđana, na stadionu “Vanda Metropolitano” a taj duel duel je završen rezultatom 1:1.
Domaćin je rano poveo golom Feliksa, a na izjednačenje se čekalo sve do deset minuta pre isteka regularnog toka, kada je Elanga ispao sam ipsred golmana i pogodio.
Kada je sastav meča u pitanju, Ral Ragnik neće moći da računa jedino na Grinvuda, dok je Mektominej pod veliki znakom pitanja.

Atletiko Madrid: Madriđani su bili bolji rival u prvom susretu!

Svima je bilo jasno da će fudbaleri Atletika veoma teško ponoviti prošlu sezonu koja je bila zaista perfektna obizirom da je tim iz Madrida mimo svih očekivanja došao do šammpionske titule.
Kako sada stvari stoje deluje da će svi najverniji navijači ovog tima biti prezadovoljni ukoliko njihov omiljeni klub dođe do plasmana u Ligu šampiona.
Naime, trenutno se popularne “jorgandžije” nalaze na četvrto mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na Betis kog su nedavno i savladali u sred Andaluzije kada je bilo 1:3.
U prošlom kolu su Madriđani na svom terenu bez većih problema savladali Kadiz na “Vanda Metroplitanu” a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Tim Čola Simeonea poveo je već u trećem minutu nakon velike greške golmana gostiju Argentinca Ledesme. Njegovu poklon loptu prihvatio je Žoao Feliks i doveo Jorgandžije u vođstvo. U poslednjem minutu prvog poluvremena veteran u napadu Kadisa 36-godišnji Alvaro Negredo odlično je reagovao na centaršut Espinja i udarcem glavom savladao Jana Oblaka za 1:1.
Pobedu madridskim crveno-belima doneo je Rodrigo De Paul u 68. minutu. Argentincu je to prvi gol u dresu Atletika otkako je stigao iz Udinezea.
Što se tiče Lige šampiona, Madriđani su nekako došli do plasmana u nokaut fazu i to pošto su svojoj grupi došli do drugog mesta na tabeli, a sve je rešeno tek u poslednjem kolu kada je Atletiko slavio na gostovanju kod Porta, pošto je taj duel na stadionu “Dragao” završen rezultatom 1:3.
Ostaje žal što “jorgandžije” nisu ostvarile trijumf u prvom susretu osmine finala protiv Mančestera, s obzirom da su na svom terenu bili daleko bolji rival, ali su dozvolili sebi da jeftino prime gol u finišu susreta.
Inače, kada je u pitanju sastav tima za ovaj veoma važan meč, Čolo Simeone neće moći da računa na Kunju, Lemara i Vrsaljka

Naš predlog

I jedna i druga ekipa ima ogromnih problema u zadnjoj liniji ove sezone, pa nam sve ukazuje da bi ovo mogao da bude jedan i te kako efikasan susret, bez obzira što je reč o revanš meču osmine finala Lige šampiona i što je ulog ogroman.
Zbog svega toga vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.15.
Od ove sezone više ne važi pravilo gola u gostima, pa ukoliko posle regularnog toka susreta ne bude bilo pobednika igraće se produžeci, ali smo ipak mišljenja da će izabranici Ralfa Ragnika slaviti na ovom duelu pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet odredila fenomenalnu kvotu 2.30.
Za kraj, deluje da bi i jedna i druga ekipa mogla da postigne po gol na “Old Trafordu” zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.