Tiket dana (četvrtak, 17.03.2022)

tiket dana

Večeras se igraju sve utakmice osmine finala Lige Evrope i Lige konferencija. Posle reprezentativne pauze ova takmičenja će se nastaviti četvrtfinalima. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Ajntraht – Betis – GG3+ @ 1.85 u MaxBet

Nemački tim napravio je veliki korak ka plasmanu u četvrtfinale Lige Evrope pobedom na stadionu Benito Viljamarin u Sevilji. Možda je trijumf Ajntrahta u Andaluziji za neke bilo malo iznenađenje, ali tim iz Frankfurta i u Bundesligi ovog proleća igra mnogo bolje na strani. Smatramo da ništa nije rešeno posle 90 minuta dobrog fudbala u Sevilji, Betis se neće predati i pored malog pada forme u poslednjih mesec dana. Možda je najava izlaska iz krize nedeljna pobeda nad Atletikom iz Bilbaoa, koja je stigla nakon dva uzastopna poraza u La Ligi. Pored dobrog plasmana u prvenstvu Španije, u kome se bore za Ligu šampiona, fudbaleri Betisa su se plasirali i u finale Kupa Kralja, a evo ih i u osmini finala Lige Evrope. Ajntraht je posle preokreta pobedio Bohum u nedelju, i to je bila prva pobeda u 2022. godini za ”orlove” na njihovom terenu. Trener Oliver Glasner zna da Andalužani mogu biti opasni na strani, jednom Zenitu su dali tri gola u Sankt Peterburgu, i sigurno da neće braniti 2:1 iz Sevilje. Gosti nemaju šta da čuvaju, moraju da napadnu Ajntraht, pa očekujemo dosta golova i na ovom duelu. Naš predlog je GG3+ sa koeficijentom 1.85 u kladionici MaxBet.

Galatasaraj – Barselona – 2,3+ @ 1.85 u MaxBet

Rezultat prvog meča u Barseloni bio je iznenađujući za sve kladioce i mnogima je srušio tikete. Ipak, treba biti iskren i reći da je turski vicešampion bio jako potcenjen kvotom. Pobeda Barse procenjivala se sa 1.10-1.15 što je nerealno u ovom delu takmičenja. Svaki tim koji je stigao do osmine finala sigurno da ima određeni kvalitet. Barsin nalad nije uspeo nešto što je za rukom pošlo gotovo svim turskim ekipama, da savlada golmana Galate. Meč na Nou Kampu je završen 0:0, šato po nama ne daje veće šanse Galatasaraju u revanšu. Da je to bio samo slab dan Ćavijeve ekipe Katalonci su pokazali već u narednom prvenstvenom kolu kada su sa 4:0 pobedili odličnu Osasunu. S druge strane uspešan je bio i Galatasaraj koji se revanširao Bešiktašu za izgubljenu titulu prošle sezone i slavio u istanbulskom derbiju sa 2:1. Podsetimo, Bešiktaš je postao prvak Turske samo zahvaljujući boljem međusobnom skoru sa Galatasarajem, s obzirom da su ekipe sezonu završile sa istim brojem bodova. Ove sezone titulu će uzeti Trabzon, to je gotovo izvesno, a ni Barselona neće uspeti da vrati titulu u Španiji, s obzirom da su predaleko od Reala. Očekujemo pobedu Barselone, uz bar tri gola na ovom meču ukupno. Za kombinaciju 2,3+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.85.

AZ Alkmar – Bode/Glimt – 1x,3+ @ 2.10 u MaxBet

Norveški šampion pokazao je da može biti konkurentant i sa većinom evropskih ekipa. Nije Bode uspeo da se domogne Lige šampona, čak ni Lige Evrope, ali je preko grupne faze Lige konferencija uspeo da stigne do proleća u Evropi. U baražu za osminu finala su odigrali najbolje i oba puta savladali Seltik, i u Glazgovu i u Bodeu. Prvi meč protiv AZ Alkmara su dobili sa 2:1, pa nas očekuje zanimljiv revanš u Holandiji. Možda domain ima nešto više iskustva u evropskim kupovima, ali to u ovakvim mečevima ne mora mnogo da znači. Bode se sprema za početak nove sezone u Norveškoj u kojoj brani titulu, dok AZ pokušava da se vrati na treće mesto u Erediviziji. Ekipa iz Alkmara je podbacila u nedelju i izgubila od Tventea na svom terenu, što nikako nije dobar uvod pred ovaj revanš. Bio je to treći poraz ovog tima u četiri prethodna meča, pošto su u svakom takmičenju dođiveli po jedan. Od Ajaksa u polufinalu Kupa Holandije, Bodea u Ligi konferencija i sada od Tventea u prvenstvu. Gosti su sigurno odmorniji pred ovoja meč i to može da bude lepa prednost. S druge strane AZ pobedom i prolazom u četvrtfinale baca u senku eventualni pad u domaćem prvenstvu. Naš predlog je dupla šansa na AZ, uz bar tri pogotka na meču. za 1x,3+ u kladionici MaxBet dobija se kvota 2.10.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici MaxBet iznosi 7.19.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.