Tiket dana (petak, 18.03.2022)

tiket dana

Narednog vikenda neće biti prvenstvenog fudbala, bar kada su najjači rangovi u pitanju, pošto sledi reprezentativna pauza, pa bi trebalo iskoristiti ovaj vikend za dobitak. Ovo je naš predlog za petak. Kvote su bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Sent Etjen – Troa – 1 @ 2.10 u Mozzartbet

Za slavni francuski klub ovo je meč koji jednostavno moraju dobiti. Sent Etjen je i dalje u zoni ispadanja, a vremena je sve manje. Istina, u prethodnim kolima znatno su ppravili formu i sa mnogo više optimizma gledaju na finiš sezone. ”Zeleni” su u poslednjih sedam mečeva u Ligi 1 izgubili samo jednom, bilo je to od lidera Pari Sen Žermena, dok su u tom intervalu četiri utakmice, a na dve su remizirali. U prošlom kolu odigrali su bez golova sa aktuelnim šampionom Lilom, koji je mođda malo više bio okrenut revanšu sa Čelsije, pa je Sent Etjen to iskoristio. Na domaćem terenu uzeli su sedam bodova u poslednje tri utakmice. Troa se nalazi u boljoj situaciji, povratnik u elitu ima dva boda više i nalazi se na 15. mestu, ali je jako daleko od sigurne zone. I njima je svako bod dragocen, a iza sebe imaju dve pobede bez primljenog gola. Prvo su slavili na gostovanju u Bordou, Žirondince su pobedili sa 2:0, da bi prošle sedmice slavili minimalni trijumf nad Nantom. U prvom delu sezone Sent Etjen je slavio kao gos, a verujemo da će iskoristiti i prednost domaćeg terena. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.10.

Bohum – Menhengladbah – GG3+ @ 1.90 u Mozzartbet

Domaćin ima samo jednu pobedu u prethodna četiri meča, i to protiv poslednjeplasiranog Grojter Firta. Može se reći da je Bohum u padu forme od one spektakularne pobede nad Bajernom od 4:2. Ipak, u utakmicama sa Lajpcigom i Ajntrahtom dođiveli su poraze sa golom razlike, što nikako ne možd ase nazove nekim ozbiljnim kiksevima. Njima je najvažnije da povratničku sezonu okončaju u sigurnoj zoni, da se ne bore za opstanak do poslednjeg kola, a sada su na zadovoljavajućem 11. mestu. Dule sa Borusjiom je prilika za se osvoji neki novi bod, ”ždrepci” nisu tim od koga treba strahovati, pogotovo jer su na tabeli iza njih. Menhengladbah je sakupio 30 bodova, dva manje od Bohuma i nalazi se na 13. mestu posle 26 kola. To nikako nije plasman koji zadovoljava navijače ovog čuvenog kluba, pa se postavlja pitanje poverenja treneru Adiju Hiteru koji je letos stigao umesto dugogodišnjeg Marka Rozea. Borusija je niz od tri meča bez pobede prekinula u prošlom kolu trijumfom nad Hertom od 2:0 i, bar za kratko, umakla iz opasne zone. U prvom delu sezone na Borusija parku bilo je 2:1 za domaćina, a i sada očekujemo golove na obe strane, uz bar tri pogotka ukupno. Za GG3+ se u kladionici Mozzartbet dobija kvota 1.90.

Sasuolo – Specija – 1x,3+ @ 2.00 u Mozzartbet

Ekipa iz Ređo Emilije igra sjajno u prethodnom periodu i uspeli su da pobede Inter, Fiorentinu i Sasuolo dok su remizirali sa Romom i Salernitanom. Naravno da su napravili skok na tabeli, trenutno su na 10. mestu, ali još uvek dosta daleko od eventualnog plsmana u neki od evropskih kupova. Pitanje je koliko je Sasuolu i bitno da idu u Evropu i da tokom leta igraju naporne kvalifikacije, ali su ovako rasterećeni velika opasnost po najbolje italijanske klubove. Na svojoj koži je to najbolje osetio aktuelni šampion Inter, koga je Sasuolo pobedio na Meaci sa 2:0. Oni važe za tim koji je veoma neugodan gost i češće su efikasni na strani, nego na svom terenu. Specija je u krizi koja traje dosta dugo. Imao je ovaj tim sjajn start i sakupljeni bodovi iz tog perioda još uvek ih čuvaju van opasne zone, ali bi već morali da počnu da pobeđuju, ako žele miran finiš prvenstva. Posle četiri vezana poraza Specija je u prošlom kolu slavila u duelu sa Kaljarijem, rivala gurnula ka zoni ispadanja, a oni su otišli na 29 bodova. Ume Specija da pobeđuje na strani, između ostalih dobili su Napoli i Milan kao gosti, pa se može očekivati otvoren meč u Ređo Emiliji. Jesenas je bilo 2:2 u speciji, a golova bi i sada trebalo da bude dosta, s tim što mislimo da Sasuolo neće izgubiti. Naš predlog je 1x,3+ sa koeficijentom 2.00 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 7.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.