Tip dana: Đenova – Torino: Mogu li “Grifoni” konačno do trijumfa nakon sedam vezanih remija?

U petak je veoma interesantna ponuda za klađenje a za vas smo ovog puta analizirali jedan meč italijanske Serije A, u kom će Đenova na svom terenu ugostiti Torino.
Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Đenova: Mogu li “Grifoni” do opstanka?

Sigurno je da ni oni najveći pesimisti nisu mogli da pretpostave da će Đenova imati ovoliko problema u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A.
Zanimljivo je da su Đenovljani pred početak šampionata imali ambiciju da se umešaju u borbu za plasman u neko od evropskih takmičenja, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo devetnaest osvojenih bodova što je za šest bodova manje u odnosu na tim koji se nalazi u bezbednoj zoni, pa kako sada stvari stoje, nažalost, vrlo lako se može desiti da popularne “Grifone” naredne sezone gledamo u Seriji B.
Zanimljivo svakako izgleda podatak da pretposlednji tim na tabeli na sedam poslednjih mečeva ima isto toliko remija, a u prošlom kolu su izabranici Aleksandera Blesina remizirali na gostovanju kod Atalante, kada nije bilo golova, što je svakako dobar rezultat za Đenovu.
Inače, Blesin je treći trener Đenovljana ove sezone, a zanimljivo je da je nasledio legendarnog Andrija Ševčenka koji na desetak utakmica u Seriji A nije ostvario niti jedan trijumf, i blago je reći da se nije proslavio na klupi popularnih “Grifona”.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je pretposlednja ekipa na tabeli odigrala četrnaest mečeva na “Marasiju” i neverovatno je Đenova još uvek ne zna za trijumf na svom terenu, na kom je čak osam puta remizirala uz šest poraza.
Takođe, poražavajuće izgleda podatak da su izabranici Aleksandra Blesina u dosadašnjem toku najkvalitetnijeg ranga italijanskog fudbala ostvarili samo jedan trijumf, uz čak šesnaest remija ali i dvanaest poraza.
Poslednji susret između Đenove i Torina je odigran sredinom oktobra kada smo videli čak pet golova pošto su popularni “Bikovi” slavili rezultatom 3:2.

Torino: “Bikovi” će imati miran šampionat!

Kako sada stvari stoje fudbaleri Torina će po starom dobrom običaju ovogodišnje izdanje italijanske Serije A završiti na sredini tabele.
Naime, izabranici Ivana Jurića se u ovom trenutku nalaze na jedanaestom mestu na tabeli i u principu su isto udaljeni od borbe za evropska takmičenja koliko i od bitke za opstanak, pa deluje da “Bikove” do kraja očekuje jedan poprilično miran šampionat.
Na poslednih pet mečeva jedanaestoplasirana ekipa na tabeli je bez trijumfa, a u tom periodu je Torino doživeo dva poraza uz tri remija.
U prošlom kolu su izabranici Ivana Jurića odigrali jedan fenomenalan meč na svom stadionu protiv Intera i remizirali (1:1), a iz ovog kluba su nakon tog susreta “grmeli” zbog suđenja.
Naime, razlog je nedosuđen očigledan penal za domaću ekipu pri rezultatu 1:0 za Torino. Ranokija je udario u nogu Belotija i oborio ga u šesnaestercu.
Gvidu se zamera što nije otišao da gleda snimak. Kratko se konsultovao sa VAR sobom i onda odlučio da nastavi meč na zaprepašćenje svih u taboru Torina. Na kraju je Inter golom u trećem minutu nadoknade stigao do izjednačenja.
Ivan Jurić nije krio nezadovoljstvo nakon tog meča rekavši da niko ne zna zašto nije dosuđen penal za njegovu ekipu, kao i da bi sve bilo rešeno na 2:0 za “Bikove”.
Zanimljivo je da je za suđenje na meču Torino – Inter Marko Gvida od italijanskih medija za ocenu dobio nulu, što samo dovoljno govori o tome koliko je domaćin oštećen na tom susretu.
Kada su u pitanju partije na strani do sada su izabranici Ivana Jurića odigrali trinaest mečeva na strani i upisali dva trijumfa, četiri remija i čak sedam poraza, i nažalost su druga najgora gostujuća ekipa u ligi, iza Salrnitane.

Naš predlog

Đenova je pod moranjem kada je ovaj duel u pitanju, dok Torinu bodovi i nisu previše neophodni, s obzirom da ovaj tim ne može ni gore ni dole na tabeli.
Mišljenja smo da će popularni “Grifoni” nakon sedam vezanih remija konačno ostvariti jedan trijumf pa vam predlažemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila fenomenalnu kvotu 3.30.
I dupla šansa je više nego pristojna pošto je kladionica Meridianbet za igru 1X odredila kvotu 1.56. Za kraj, sva je prilika da bi ovaj duel na “Marasiju” mogao da nam donese i dosta golova pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.28.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.