Tiket dana (subota, 19.03.2022)

tiket dana

Danas je ponuda odlična, a biće i sutrašnja. Nakon toga sledi reprezentativna pauza kada će utakmica biti manje. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Midlzbro – Čelsi – 2,2+ @ 1.85 u Meridianbet

Domaći tim već je napravio neke senzacije u FA kupu. Do četvrtfinala su uspeli da izbace dva premijerligaša, i to ne bilo koja, nego Mančester junajted i Totenhem. Sigurno ni u meč sa Čelsijem ne ulaze sa belom zastavom, pogotovo nakon najnovijih problema koji su se sručili na aktuelnog svetskog i evropskog prvaka. Budućnost Čelsija je neizvesna, šta će biti naredne sezone kada će klub ostati bez glavnog finansijera, veliko je pitanje. Hoće li se ”plavci” vratiti u prosečnost, kao u vreme pre Romana Abramoviča, ili će ostati u vrhu evropskog i engleskog fudbala. Sada im preostaje da urade što više u Ligi šampiona i FA kupu, pošto su od titule jako daleko, a realno je da završe na trećem mestu. Ovo je duel londonskih klubova, pa Čelsi neće biti pravi gost na Riversajdu. Čak i da se igra na Stamford Bridžu, Čelsi ne bi mogao da prodaje karte, pa bi utakmica bila igrana kao u jeku pandemije. Ulog je veliki, plasman u polufinale najstarijeg fudbalskog takmičenja na svetu, a za M'boro je jako važno da se plasiraju u baraž za plasman u Premijer ligu. Naš predlog je dvojka, a verujemo da će Čelsi postići i bar dva gola. Za 2,2+ u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.85.

Jablonec – Plzenj – 2 @ 1.92 u Meridianbet

U Češkoj pratimo trku udvoje, kada je titula u pitanju. Aktuelni šampion Slavija iz Praga ima ove sezone velikog i dostojnog rivala u Viktoriji iz Plzenja. Trenutno Viktorija ima tri boda prednosti, a koliko retko gube ove dve ekipe, ta prednost uopšte ne mora biti mala. Ekipa iz Plzenja je vezala četiri pobede, a u prolećnom delu sezone imaju pet pobeda i remi sa Spartom u prestonici. Velika je želja u ovom klubu da vrate pehar šampiona u svoje vitrine, a na ruku im ide i to što je njihov jedini konkurent i dalje u Evropi, pa će imati dodatne obaveze. Gostovanje kod Jabloneca je jedno od težih. Ovaj tim je jesenas igrao grupnu fazu Lige konferencija, ali se nije probio u nokaut fazu. U zimskom prelaznom roku ostali su bez najboljeg strelca Čančvare, koji je otišao u Spartu, pa već imaju problema sa efikasnošću. Jablonec je prvi poraz ovog proleća u prvenstvu doživeo prošle sedmice na gostovanju kod Čeških Budejovica, čime su vezali četvrti meč bez pobede i na tabeli pali tek na 13. mesto. Od plasmana u plej of za titulu neće biti ništa, verovatno neće igrati ni u baražu za Evropu, već će sa najslabije plasiranim timovima odlučivati o opstanku. Plzenj mora da dobije ovaj meč, i verujemo da hoće. Naš predlog je dvojka, a koeficijent za ovaj tip u kladionici Meridianbet iznosi 1.92.

Valjadolid – Las Palmas – 1,2+ @ 1.99 u Meridianbet

Težak poraz doživeo je Valjadolid u prethodnom kolu u Ovijedu. Bio je to prvi neuspeh ovog tima u Segundi još od početka decembra prošle godine. Niz od 11 mečeva bez poraza, u kojima su ostvarili osam pobeda i tri remija, katapultirali su ih u vrh tabele, pa su trenutno treći sa bodom manje od Almerije, a četiri od vodećeg Eibara. Za Valjadolid je apsolutno jedini plan povratak u La Ligu, sve ostalo, pa čak i ulazak u plej of, može se smatrati neuspehom. Da nisu izgubili u Ovijedu već bi bili na mestu koje direktno vodi u elitu, ali i ovako nisu daleko. Do kraja regularnog dela sezone ostalo je da se odigra još 11 kola, ali se čini da će ove tri pobrojane ekipe bili glavni kandidati za te prve dve pozicije. Las Palmas je u krizi, nekadašnji član Primere je daleko od povratka u elitu, a posle 31 kola nalaze se tek na 14. mestu na tabeli. Opsanak im nije ugrožen, a prvi tim u zoni plej ofa beži im osam bodova. Ta razlika jeste dostižna, ali nikako na način kako sada igra Las Palmas. Ovaj tim je pobedio samo jednom u prethodnih devet kola, a iza njih je niz od pet utakmica bez trijumfa, sa samo dva osvojena boda. U prvom delu sezone u glavnom gradu Gran Kanarije bilo je 1:1, a ovi timovi su se sastali nešto kasnije i u Kupu Kralja, a tada je Valjadolid slavio sa 3:1. I sada očekujemo pobedu Valjadolida, njima su bodovi preko potrebni, a žele i da se operu za poraz od 3:0 u prošlom kolu. Uz jedinicu dodajemo i dva gola domaćina, pa se dobija kvota 1.99 za igru 1,2+ u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 7.07.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.