Tiket dana (nedelja, 20.03.2022)

tiket dana

Današnja ponuda biće inspirativna čak i za najprobirljivije kladioce. Igra se u svim najjačim ligama, mnogo je utakmica, a već od sutra sledi oseka koja će trajati desetak dana zbog mečeva reprezentacija. Predložene kvote uvek su podložne promenama i korekcijama.

Sevilja – Sosijedad – 1x,0-2 @ 2.12 u MaxBet

Duel sa Baskijcima ne dolazi u dobrom momentu za ekipu Sevilje. Andalužani su ispali iz Lige Evrope posle napornog dvomeča sa Vest Hemom i 120 minuta borbe u Londonu. Evropska sezona nikako ne može biti ocenjena uspešnom, ovaj tim je prvo ispao iz Lige šampiona, a sada i iz slabijeg takmičenja, onog koje su osvajali rekordan broj puta. Ostaje im samo La Liga, iz Kupa Kralja su ispali od gradskog rivala Betisa, gde se dobro drže i prvi su pratioci lidera Reala. Ipak, čini nam se da ne mogu da ugroze novu šampionsku titulu za tim iz prestonice, pošto je pred ovo kolo njihov zasotatak ravno deset bodova. Više treba da brinu o Barseloni i Atletiku koji su ima za petama i imaju po 5 bodova manje od njih, s tim da Katalonci imaju i jedan zaostali meč. Sevilja igra dobro na svom Sančez Pishuanu, ali su na pet prethodnih gostovanja uzimali samo po bod, pa tu treba tražiti razloge izgubljenog koraka sa Realom. Sosijedad je kolo ranije završio sa Evropom, njih je izbacio Lajpcig, a u La Ligi su na 6. mestu. Možda mogu da pokušaju da dođu do četvrtog i plasmana u Ligu šampiona, ali je realnije da ponovo zaigraju u nekom slabijem evropskom kupu. Malo golova pada na duelima ove dve ekipe, jesenas je bilo 0:0 u San Sebastijanu, a i sada ne očekujemo više od dva gola, s tim da ne očekujemo pobedu gostiju. Naš predlog je kombinacija 1x,0-2 sa kvotom 2.12 u kladionici MaxBet.

RB Lajpcig – Ajntraht – 1x,4+ @ 2.55 u MaxBet

Obe ekipe igraće u četvrtfinalu Lige Evrope i imati priliku da se domognu Lige šampiona osvajanjem ovog takmičenja. Za ekipu iz Frankfurta to je jedina nada da mogu do evropske elite, dok ”bikovi” imaju šansu da to urade i osvajanjem jednog od prva četiri mesta u Bundesligi. Lajpcig je do završnice Lige Evrope stigao bez borbe, njihov potencijalni rival Spartak iz Moskve je administrativno izbačen, pa mnogo odmorniji odčekuju ”orlove” iz Frankfurta koji su morali da igraju 120 minuta protiv Betisa na svom terenu u četvrtak. Naime, Betis je golom u 90 minutu neutralisao pobedu Ajntrahta u Sevilji, pa su se igrali produžeci. Kada se činilo da će penali odlučiti pobednika, Kostić je centrirao u 120. minutu, a spretni Hintereger ubacio loptu u mrežu Betisa. S obzirom da igraju dosta slabo u Bundesligi, pogotovo u drugom delu prvenstva, za Ajntraht je Liga Evrope najvažnija do kraja sezone. Lajpcig je i dalje na tri fronta, u DFB kupu su u polufinalu, a u Bundesligi se bore za plasman u Ligu šampiona. ”Bikovi” mnogo bolje izgledaju ovog proleća, izgubili su samo od Bajerna, a na većini mečeva su slavili, izuzimajući meč sa Frajburgom u prvenstvu i jedan sa Sosijedadaom u Ligi Evrope. Apsolutni favorit je Lajpcig, ali zbog činjence da Ajntraht igra mnogo bolje na strani u prethodnom periodu, uz jedinicu dodajemo i x. Golova bi trebalo da bude baš dosta, pa je naš predlog kombinacija 1x,4+ sa koeficijentom 2.55 u kladionici MaxBet.

Pordenone – Breša – 2,2+ @ 2.35 u MaxBet

Domaćin se polako oprašta od Serije B, ali i u takvom raspoloženju ilno su namučili favorizovani Kremoneze u vanrednom kolu. Čak su i vodili, imali remi do pred kraj meča, ali su ponovo ostali praznih šaka, čime su vezali desetu uzastpnu utakmicu bez trijumfa. U tom intervalu osvojili su samo dva boda, pa više ni najveći optimisti ne veruju u povoljan scenario, tačnije u mogućnost da Pordenone ostane u drugoligaškoj konkurenciji. Breša je ispustila dva boda u duelu sa Beneventom u prethodnom kolu i umesto da su na deobi drugog, sada su na petom mestu. Naravno, još ništa nije gotovo, u vrhu tabele je gužva, a na jedno od prva dva mesta, koja donose direktan plasman u Seriju A, računa bar osam timova. Problem za Brešu je to što su pobedili samo jednom u prethodnih pet kola, na tri prethodna meča, a igrali su protiv direktnih konkurenata za visok plasman, Kremonezeom, Lećeom i Beneventom, uzeli su samo dva boda, pa na gostovanju kod Pordenonea nemaju drugi izbor nego da pobede. Ubeđeni smo da hoće, čak i ubedljivije nego što su to uradili na svom terenu početkom novembra. Tada je bilo 1:0, a sada uz dvojku predlažemo i dva gola gostiju. Za 2,2+ u kladionici MaxBet dobija se koeficijent 2.35.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici MaxBet iznosi 12.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.