NBA tiket (sreda-četvrtak)

Pošto je oseka fudbalskih dešavanja, pratimo više košarkaških takmičenja. Evo predloga za NBA mečeve. Kvote i granice podložne su promenama.

Los Anđeles Lejkersi – Filadelfija Seventisiksersi – Filadelfija daje više od 118.5 poena @ 1.92 u MaxBet

U Los Anđelesu se igra jedan od zanimljivijih duela dana u NBA ligi. Lejkersi (31-41) se posle ohrabrujuće gostujuće turneje od 4 meča vraćaju kući. Lebron Džejms je trenutno prvi strelac NBA lige sa 30 poena po meču, Rasel Vestrbuk je počeo da daje znake života i ima 3 uzatopne utakmice sa 20 ili više poena na svom kontu. Uz to, na ta 3 poslednja meča Vestbruk ima preko 9 asistencija i 8 skokova u proseku, ovaj bek se malo digao u formi, ali pritisak je mnogo veći za njega pred domaćim navijačima, publika u Los Anđelesu više nema mnogo strpljenja.

Seventisiksersi (44-27) se nalaze na 3. mestu u Istočnoj konferenciji, posle 3 dana odmora i propuštenog meča sa Majami Hitom, puni snage u sastav tima iz Pensilvanije se vraćaju Džoel Embid i Džejms Harden. Ko će čuvati Embida je verovatno nedokučiva enigma za trenera Lejkersa Frenka Vogela, tim iz Los Anđelesa ima samo jednog klasičnog centra u rosteru, a i taj kada igra uglavnom ima snage samo za jednu četvrtinu, radi se o Dvajtu Hauardu. Stenli Džonson pokriva krilne pozicije, visok je 1.98, neće valjda Karmelo Entoni (2.01 m), on u Njujork Niksima nije hteo da čuva ni krilne centre, a kamoli da iskušava sreću sa ovolikim gromadama kao što je Embid, tu je i široj javnosti malo poznati Venjen Gabrijel (2.06 m). Ovo bi moglo biti izuzetno dugo košarkaško veče u Los Anđelesu, nema tu ko da čuva Embida pa može da se desi da centar Filadelfije ide na liniju slobodnih bacanja veći broj puta nego uobičajeno.

Naš predlog je da će Filadelfija Seventisiksersi dati više od 118.5 poena na meču protiv Los Anđeles Lejkersa, za tu igru kladionica MaxBet nudi koeficijent 1.92.

Minesota Timbervulfsi – Finiks Sansi – Oba tima daju više od 113.5 poena @ 1.82 u MaxBet

Timbervulfsi (42-31) se nalaze na 7. mestu u Zapadnoj konferenciji, ponovo su šestoplasirani Denver Nagetsi (43-30) napravili razliku od jedne pobede više. Tim iz Mineapolisa je bio blizu trijumfa u okršaju  protiv Dalas Maveriksa, ali nekoliko trojki na kraju, te ulaz Luke Dončića, prelomili su meč na stranu Teksašana. Timbervulfsi se uprkos porazu u poslednjem meču nalaze u dobroj formi, imaju 10 pobeda na poslednjih 12 utakmica.

Finiks Sansi (58-14) suvereno drže prvu poziciju na Zapadu, još malo i mogu da osiguraju najbolji skor u NBA ligi u regularnom delu, jedini koji imaju teorijsku šansu da ih preteknu su Memfis Grizlisi (49-23). Nema sumnje da će ekipa Finiksa imati najviše pobeda ove sezone u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu i time sebi obezbediti prednost domaćeg terena u svim potencijalnim plej-of serijama. Dobra vest za tim iz Arizone je vraćanje Krisa Pola pre roka na parket, a on je nestrpljiv da nastavi sa košarkaškim aktivnostima.

Naš predlog je da će Minesota Timbervulfsi i Finiks Sansi dati više od 113.5 poena, za igru oba tima daju više, uključujući produžetke, (granica 113.5 poena) kladionica MaxBet nudi koeficijent 1.82.

Klej Tompson (Golden Stejt Voriorsi) – poeni (granica 21.5) @ 1.85 u MaxBet

Voriorsi su imali za njih neočekivano naporan meč noćas, uz poraz od Orlando Medžika. Sada timu iz Kalifornije sledi susret sa liderom Istočne konferencije, timom Majami Hita. Klej Tompson ima 18 poena u proseku ove sezone, i to na 26 odigranih utakmica posle povratka na teren nakon što je doživeo tešku povredu. Voriorsi će neko vreme igrati bez svoje prve vedete Stefa Karija, raspored je izazovan, čak 4 puta će imati dve utakmice zaredom u dva dana (back-to-back), prvi od ta četiri puta je večeras u Majamiju. Golden Stejt mora naći balans između rezultata i odmaranja veterana koji su imali problema  sa povredama, ranjivi su i Klej Tomspon, ali i Drejmond Grin. Bitna je pozicija na tabeli, ali prioritet mora biti zdravlje igrača i da se u kompletnom sastavu dočeka početak plej-ofa. Uz ogradu da Tompson ove sezone još nije igrao na dve utakmice zaredom u dva dana, i da postoji mogućnost da neće nastupiti ni na ovom meču, ne može se od njega očekivati da ponese toliki teret u ovom trenutku.

Naš predlog su – poeni na Kleja Tompsona, granica je postavljena na 21.5 poena u MaxBet kladionici koeficijent iznosi 1.85.

Dalas Maveriksi – Hjuston Rokitsi – Hendikep 1 (granica 8.5 poena) @ 1.68 u MaxBet

Maveriksi (44-28) se nalaze na 5. mestu u Zapadnoj konferenciji, nisu im daleko ni četvrtoplasirana Juta Džez (45-27), ali nisu nedostižni ni Golden Stejt Voriorsi (47-25) na 3. mestu, posebno imajući u vidu da tim iz Kalifornije je prinuđen da igra bez svoje prve zvezde Stefa Karija. Na meču protiv Hjoston Rokitsa i Dalas Maveriksi će morati da igraju bez Luke Dončića, Slovenac bi trebalo da odsustvuje zbog lakše povrede skočnog zgloba, pa će veći teret u napadu na spoljnim pozicijama biti prebačen na Džejlena Bransona i Spensera Dinvidija.

Oklahoma Tander (20-52) ima 10 poraza u nizu, to komplikuje situaciju na začelju u NBA ligi, veći deo sezone Orlando Medžik (20-53), Detroit Pistonsi (19-53) i Hjuston Rokitsi (18-54) su se nalazili u grupi timova sa najslabijim odnosom pobeda i poraza u takmičenju. Nije mala stvar naći se u toj grupi, svaki od ta 3 poslednjeplasirana tima bi imao najviše po 14 % šansi da dođe do prvog pika na ovogodišnjem NBA draftu.

Naš predlog je hendikep 1 (granica 8.5 poena) na Dalas Maverikse u meču protiv Hjuston Rokitsa, za tu igru kladionica MaxBet nudi koeficijent 1.68.

Ukupna kvota na NBA tiketu za noć između srede i četvrtka u kladionici MaxBet iznosi 10.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.