Tip dana: Saragosa – Amorebijeta: Domaćin briljira na svom terenu gosti pred ispadanjem

U petak je poprilično slaba ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali premijerni duel 33. kola španske Segunde u kom će Saragosa na svom terenu ugostiti Amorebijetu. Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Saragosa: Sjajne partije u poslednje vreme!

Fudbaleri Saragose pružaju sjajne partije u poslednje vreme, i da je ovaj tim igrao ovako dobro od samog starta šampionata, sada bi pričali o borbi za plasman u doigravanje, ali šta je tu je. U ovom trenutku se nekadašnji stabilni prvoligaš nalazi na četrnaestom mestu na tabeli i sva je prilika da ćemo Saragosu i naredne sezone gledati u društvu najboljih, ali ponovo ovaj tim neće uspeti da dođe do plasmana u plej-of, s obzirom da trenutno ima čak devet bodova manjka u odnosu na šestoplasiranu Ponferadinu, a poznato je da je upravo ta šesta pozicija i poslednja koja na kraju regularnog dela prvenstva donosi plasman u baraž za ulazak u najkvalitetniji rang španskog fudbala. U prošlom kolu je Saragosa posle dosta vremena doživela jedan poraz i to na gostovanju kod Kartahine, kada je bilo više nego ubedljivih 3:0. Fudbalerima gostujućeg tima ništa na tom susretu nije polazilo za nogom i čak mogu da budu zadovoljni što domaćin nije slavio ubedljivijim rezultatom, a nije da nije bilo šansi za to. Kada su u pitanju partije na domaćem terenu, do sada je četrnaestoplasirani tim na tabeli odigrao šesnaest mečeva i ostvario osam trijumfa, tri remija i pet poraza. Saragosa posebno dobre partije pruža u poslednje vreme na svom terenu gde je nekadašnji prvoligaš na tri poslednja susreta ostvario isto toliko trijumfa iako protivnici nisu bili nimalo naivni, a upravo zbog toga je ova ekipa i napredovala na tabeli. U prvom delu sezone su Saragosa i Amorebijeta odigrale jedan dosta dobar meč koji je završen podelom bodova pošto je na kraju bilo 1:1, a zanimljivo je da je to bio rezultat utakmice posle samo 24. minuta igre, dok su nakon toga mreže mirovale, iako je bilo dosta prilika sa obe strane.

Amorebijeta: Na pomolu je povratak u treću ligu!

Nakon nekoliko neuspešnih pokušaja, fudbaleri Amorebijete su prošle sezone uspeli konačno da dođu do plasmana u Segundu. Naravno, da je po samom ulasku u drugi po kvalitetu rang španskog fudbala, primarni cilj bio opstanak, međutim, kako sada stvari stoje utisak je da od toga neće biti ništa. Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli uz 27 osvojenih bodova, što je za devet poena manje u odnosu na ekipu koja se trenutno nalazi u bezbednoj zoni. Već dugo novajlija u drugoj ligi ne zna za trijumf, a u prošlom kolu je Amorebijeta konačno uspela da dođe do makar jednog boda, pošto je na svom terenu odigrala meč bez golova protiv Alkorkona, što je bila lepa prilika da pretposlednji tim na tabeli ostvari trijumf, pošto se Alkorkon trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli i već je viđeni putnik u treću ligu. Na poslednjih pet susreta Amorebijeta je doživela čak četiri poraza uz pomenuti remi u prošlom kolu, a kada su u pitanju gostovanja, do sada je ova ekipa odigrala šesnaest mečeva na strani i ostvarila samo jedan trijumf, uz sedam remija i čak osam poraza. Ni na svom terenu se ovaj simpatični tim nije proslavio pošto je na šesnaest odigranih susreta ostvario tri trijumfa, pet remija i osam poraza, a poslednju pobedu u prvenstvu Amorebijeta je ostvarila još krajem januara kada su mimo svih očekivanja na svom terenu savladali favorizovanu Đironu sa 1:0. Utisak je da ukoliko pretposlednja ekipa na tabeli doživi poraz i na ovom duelu, izgubiće gotovo sve šanse da se nekako spase povratka u treću ligu, mada i ovako one nisu baš velike.

Naš predlog:

Kada se sve sabere i oduzme sigurno je da je domaćin veliki favorit na ovom duelu pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.95. Od jedinice je možda još sigurnija igra da će domaćin postići makar dva gola na svom terenu, pa vam preporučujemo da probate sa igrom D2+ koju Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.