NBA tiket (nedelja-ponedeljak)

Pred nama je još jedna uzbudljiva noć u NBA ligi. Kvote koje smo predložili bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Boston Seltiksi – Minesota Timbervulfsi – Hendikep 1 (granica 3.5 poena) @ 1.60 u Meridianbet

Seltikse su negde u decembru svi kinjili, da je sezona za njih gotova, da bi se mogao razdvojiti tandem Džejson Tejtum i Džejlon Braun, ali i da novi trener Ime Udoka nije dorastao zadatku. Tri meseca kasnije potpuno je nova priča, košarkaški Masačusets je ponovo na nogama. Od početka 2022. godine Boston Seltiksi imaju 29-9, igraju u neverovatnoj formi i najbolja su odbrambena ekipa u NBA ligi. Džejson Tejtum se vinuo u glavne zvezde takmičenja, Markus Smart razbija na obe strane terena, dok je Ime Udoka jedan od perspektivnijih trenera u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Od toga da su se u Bostonu zadovoljavali da u boljem sledu događaja budu na gornjim pozicijama na plej-in turniru, ili da budu na graničnom plej-of mestu, a to je 6. pozicija, Boston Seltiksi sada sanjaju otvorenih očiju, oni mogu već noćas da preuzmu 1. mesto u Istočnoj konferenciji. Naime, Majami Hit (47-28) je sa 4 uzastopna poraza izgubio lidersku poziciju na Istoku, Boston Seltiksi (47-27) se potencijalnim triumfom protiv Minestote Timbervulfs izjednačavaju po broju pobeda sa ekipom Floride, ali imaju preimućstvo zbog boljeg međusobnog skora . Da bi Boston Seltiksi i ostali neki dan na vrhu Istoka potrebno je da i Filadelfija Seventisiksersi (46-27), koji igraju u isto vreme kad i Džejson Tejtum i družina, izgube svoj meč sa Finiks Sansima.

Naš predlog je hendikep 1 (granica 3.5 poena) na Boston Seltikse u meču protiv Minesote Timbervulfsa, za tu igru kladionica Meridianbet nudi koeficijent 1.60.

Markus Smart (Boston Seltiksi) + asistencije (granica 6.5) @ 1.72 u Meridianbet

Boston Seltiksi imaju jedinstvenu priliku da se domognu samog vrha u Istočnoj konferenciji, ipak protivnik uopšte nije naivan, Minesota Timbervulfsi se takođe nalaze u dobroj formi, tim iz Mineapolisa se bori za 6. mesto na Zapadu i drektno učešće u plej-ofu. Timbervulsi se nalaze na 20. mestu u ligi po broju primljenih poena (111.9), Boston Seltiksi su na toj listi na ubedljivom 1. mestu i primaju samo 103.8 poena u proseku. Tim Minesote se nalazi na nezavidnom 26. mestu po broju dozvoljenih asistencija. Biće zanimljivo koga će uzeti da čuva Patrik Beverli, najbolji defanzivac na perimetru kod Timbervulfsa. Omaleni Beverli (1.85 m) je izuzetno borben i srčan, da li je Džejson Tejtum (2.03 m) malo previsok za njega ostaje nam da vidimo, nije ni Luka Dončić (2.01 m) po gabaritu nešto manji od prve vedete Boston Seltiksa, pa je bek Timbervulsa sa velikim elanom ušao u taj izazov.

Naš predlog su + asistencije na Markusa Smarta, granica je postavljena na 6.5 asistencija u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.72.

Nju Orleans Pelikansi – Los Anđeles Lejkersi – Hendikep 2 (granica 5.5 poena) @ 1.63 u Meridianbet

Nikad zanimljivija NBA liga, vodi se borba na više frontova u finišu sezone, jedna od bitnijih bitaka se vodi u Zapadnoj konferenciji između Los Anđeles Lejkersa (31-42), Nju Orleans Pelikansa (31-43) i San Antonio Sparsa (30-44). To je neposredni duel za učešće na plej-in turniru, jedna od ove 3 ekipe će ispasti iz takmičenja na kraju regularnog dela sezone, pošto ima mesta samo za dva tima. Sve su rešili da zakuvaju San Antonio Sparsi pobedom na noćašnjem meču u Nju Orleansu protiv Pelikansa rezultatom 107:103. Sparsi su trenutno na mestu koje ne vodi na plej-in turnir, to je 11. pozicija na Zapadu, ali tim iz Teksasa ima 3 pobede u nizu i u 4 predstojeća meča relativno lak raspored, igraju dva puta sa nejakim Portland Trejlblejzersima i to dva puta na svom terenu i jednom sa Hjuston Rokitsima, sa te 3 pobede tim iz Teksasa je itekako u igri. Lejkersi u svojim preostalim utakmicama imaju poprilično nezgodne rivale, igraju dva puta sa Denver Nagetsima, dva puta i sa Nju Orleans Pelikansima, a po jednom sa Juta Džezom, Dalas Maveriksima, Finiks Sansima, Golden Stejt Voriorsima. Za tim iz Kalifornije je samo duel sa Oklakomom Tander meč sa ekipom koja je slabije plasirana i nenalazi se u zoni doigravanja. Ovaj meč u Nju Orleansu  ima važnost plej-of meča za obe ekipe, u jedinom okršaju ove sezone Pelikansi su izvojevali pobedu, tako da kad bi tim iz Luizijane pobedio i noćas na svom parketu imao bi nedostižnu prednost od 2-0 u međusobnim susretima sa Los Anđeles Lejkersima ove sezone. Lebron Džejms posle jedne utakmice pauze i skoro nedelju dana bez odigranog meča i okršaja sa Klivlend Kavalirsima u ponedeljak po američkom vremenu je spreman da ponovo zaduži zlatan dres i uđe u kokpit Los Anđeles Lejkersa, ako ne on ko, ako ne sad kad.

Naš predlog za ovaj meč je hendikep 2 (granica 5.5 poena) 1.63 u Meridianbet

Bruklin Netsi – Šarlto Hornetsi – Bruklin Netsi daju više od 120.5 poena @ 1.69 u Meridianbet

Napokon je došao i taj dan, praznik košarke u Bruklinu. Kajri Irving je dobio dozvolu da igra na mečevima u Njujorku, dobroj atmosferi u Netsima je doprinela i dominantna pobeda na strani u noćašnjoj utakmici protiv dotadašnjih lidera u Istočnoj konferenciji, ekipe Majami Hita. U ubedljivoj pobedi na Floridi nije bilo baš velike potrošnje kod glavnih igrača Bruklin Netsa, Kevin Durent je za 31 minut na terenu upisao 23 poena, dok je Kajri Irving za 30 minuta imao svega 11 poena na svom kontu, ovaj bek je za njega uzeo samo 11 šuteva iz igre. Ovaj meč sa Šarlot Hornetsima bi mogla biit potpuno druga priča, očekuje se da navijači u velikom broju i sa velikom strašću pozdrave povratak Kajrija Irvinga na utakmicama u Bruklinu.

Naš predlog je da će Bruklin Netsi dati više od 120.5 poena na meču sa Šarlot Hornetsima, za tu igru kladionica Meridianbet nudi koeficijent 1.69.

Ukupna kvota na NBA tiketu za noć između nedelje i ponedeljka u kladionici Meridianbet iznosi 7.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.