NBA tiket (sreda-četvrtak)

Noćašnji tiket bio je pun pogodak, kvota 11. Evo novog tiketa. Napominjemo da su predložene kvote i granice bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Portland Trejlblejzersi – Nju Orleans Pelinaksi – Nju Orleans prva četvrtina + (granica 29,5 poena) @ 1.90 u MaxBet

Od Ol-star pauze jedna od najslabijih, ako ne i naslabija ekipa, u takmičenju su Portland Trejlblejzersi (27-48), u tom periodu samo 2 pobede i 14 poraza za tim iz Oregona. Sa starta sezone nema cele prve petorke, Demijen Lilard i Jusuf Nurkić su na listi povređenih, a Si Džej Mekolum , Norman Pauel i Robert Kovington su napustili klub, nema u sastavu ni mladog i perspektivnog Enfernija Simonsa, a ni najvećeg pojačanja u trejd sezoni Džoš Harta , takođe ni Erik Bledso nije na raspolaganju. Vrlo šarenolik sastav, od 8 igrača koji su nastupali na poslednjem meču samo jedan ima zagarantovan ugovor sledeće sezone sa timom iz Oregona.

Najvažnija vest iz ovog meča je da se Si Džej Mekolum vraća na njemu drago mesto, igraće protiv tima u kojem je proveo skoro 9 sezona, dao je sve što je imao i sa kojim se rastao na prijateljski način. Nema sumnje da će navijači emotivno pozdraviti Si Džej Mekoluma, ovaj košarkaš je to i zaslužio, ali sada se sa svojim novim timom bori za doigravanje i pobeda protiv sada nejakih Trejlblejzersa je imperativ.

Naš predlog je da će Nju Orleans Pelikansi dati više od 29.5 poena u prvoj četvrtini meča protiv Portland Trejlblejzersa, za tu igru kladionica MaxBet nudi koeficijent 1.90.

Klivlend Kavalirsi – Dalas Maveriksi – Hendikep 2 (granica 1.5 poena) @ 1.80 u MaxBet

Kavalirsi (42-33) se nalaze na 7. mestu u Istočnoj konferenciji, ispali su iz prvih 6 i mesta koja direktno vode u doigravanje. Na poslednjih 10 mečeva Klivlend Kavalirsi imaju 6 poraza, cele sezone imaju problema sa povredama, trener Džej Bi Bikerstaf je uglavnom nalazio načina da uspešno izađe na kraj sa svim nedaćama. Na meču protiv Dalas Maveriksa, pored već neko vreme odsutnog Džareta Alena, neće biti ni Evana Moblija, mladi centar je iskrenuo skočni zglob i to na malo teži način.

Tim iz Teksasa je u dominantan stilu ostvario trijumf u noćašnjem meču protiv Los Anđeles Lejkersa, konačan rezultat 128:110 baš i ne odslikava dešavanja u pravoj meri. Naime, Maveriksi su posle prvog poluvremena vodili 82:56, a posle prve četvrtine je bilo 43:25, tek u poslednoj četvrtini su Lejkersi uspeli da ublaže ubedljiv poraz i taj period su dobili rezultatom 26:15. Luka Dončić je za 30 minuta na terenu imao učinak od 34 poena, 12 skokova i 12 asistencija.

Maveriksi (47-29) se nalaze na 4. mestu u Zapadnoj konferenciji, ali mogu već noćas u slučaju pobede, ali i poraza trenutno trećeplasiranih Golden Stejta (48-28) da ih preteknu na tabeli. Naime, Dalas Maveriksi imaju bolji međusobni skor (3-1) ove sezone protiv Golden Stejta i raspored do kraja regularnog dela sezone i nije toliko težak za Luku Dončića i družinu. Maveriksi igraju sa Klivlendom, Vašingtonom, Milvokijem i Detroitom na strani, to je njihova gostujuća turneja od 4 utakmice u nizu na Istoku koju počinju noćas u Ohaju, da bi regularni deo sezone tim Dalasa završio sa dva meča na svom parketu protiv Portlandom i San Antoniom. Jedna od retkih stvari koja ide u korist povredama opterećenim Kavalirsima je što je ovo Dalasu druga utakmica zaredom u dva dana (back-to-back), a opet čini se da Maveriksi nisu potrošli previše snage i energije u okršaju protiv Lejkersa.

Naš predlog je hendikep 2 (granica 1.5 poena) na Dalas Maverikse u meču protiv Klivlend Kavalirse, za tu igru kladionica MaxBet nudi koeficijent 1.80.

Hjuston Rokitsi – Sakramento Kingsi – Oba tima daju više od 110.5 poena @ 2.05 u MaxBet

Rokitsi (20-56) ulaze u finiš sezone kao najslabije plasirana ekipa u Zapadnoj konferenciji, zajedno sa Orlando Medžikom (20-56) i Detroit Pistonsima (20-56) čine grupu timova sa najmanjim brojem pobeda (20) u dosadašnjem delu sezone u NBA ligi. Čini se da bi u Teksasu oberučke dočekali Džabari Smita ili Četa Holmgrena, to su neki od najdarovitijih košarkaša na budućem NBA draftu. Nema se tu više u Rokitsima ni za šta mnogo igrati do kraja regularnog dela, manje-više videlo se sa čim raspolažu, pred mladim igračima je naporan rad u međusezoni, a u preostalim utakmicama mogu da igraju opušteno i nabijaju statističke podatke, jedino je bitno da se neko ne povredi.

Kingsi (27-49) su učinili jedinu logičnu odluku, Dearon Foks i Domantas Sabonis preskaču i ovu utakmicu, a možda i sve mečeve do kraja sezone. Tim iz Kalifornije nije bio u plej-of od 2006. godine, od tada je Sakramento promenio 11 trenera, veliki broj puta je došlo i do promena u menadžmentu, ali do značajnijih pomaka na takmičarskom planu nije dolazilo. Mada čini se da su Kingsi sada na dobrom tragu, Foks i Sabonis bi mogli biti dobar zalog za budućnost, ima tu nečega, ali ih je potrebno okružiti pravim saigračima, možda malo više solidnih šutera sa spoljnih pozicija.

Naš predlog je da će oba tima postići više od 110,5 poena, a za igru oba tima daju + poena u kladionici MaxBet kvota iznosi 2.05.

Davion Mičel (Sakramento Kingsi) + poeni (granica 22.5) @ 1.70 u MaxBet

U izostanku Dearona Foksa, Davion Mičel je dobio ceo tim Sakramento Kingsa na svom raspolaganju, ovaj bek na poslednja 4 meča uzima skoro 20 šuteva iz igre po meču i daje 23.5 poena u proseku. To što će Mičel poboljšati svoje brojke na kraju sezone ne menja mnogo u ukupnom utisku, ovaj omaleni košarkaš visok 1.83 je malo koga impresionirao ove sezone. Ne zna se tačno šta je Mičelu jača snaga, trojke šutira tek 32.3 %, na odigranih 69 utakmica je šutirao samo 63 slobodna bacanja, uz ne tako dobar procenat (61.9 %) sa linije slobodnih bacanja za jednog beka. Veliki problem je što Davion Mičel nije baš mladi košarkaš koji se razvija, on će za nekoliko meseci napuniti 24 godine, stariji je od Luke Dončića, od Dža Morenta, on sada već treba da bude, ako ne gotov igrač, a ono bar da pokazuje daleko više od ovoga što je pokazao ove sezone. Dearonu Foksu je na bekovskim pozicijama potreban neki dobar šuter, koji će moći nešto i da odbrani, Mičel šutira svega nekoliko procenata bolje za tri poena od prve vedete Sakramento Kingsa, a u odbrani ne uliva previše poverenja.

Naš predlog su plus poeni na Daviona Mičela, granica je postavljena na 22.5 poena u MaxBet kladionici koeficijent iznosi 1.70.

Ukupna kvota na NBA tiketu za noć između srede i četvrtka u kladionici MaxBet iznosi 11.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.