Tip dana: Kolon – Aldosivi: Da li je vreme za prvi poraz Kolona na domaćem terenu?

U četvrtak je kao što je to slučaj bio i u prethodnih nekoliko dana zaista loša ponuda za klađenje, pa smo za vas ovog puta analizirali duel između Kolona i Aldosivija.
Susret između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.

Kolon: Sjajne partije na startu sezone!

Utisak je da svi navijači Kolona imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada je u pitanju ovogodišnje izdanje argentinskog Liga Kupa, pošto se ova ekipa trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Estudijantes.
Pošto je ovo premijerni duel osmog kola Liga Kupa, eventualnim trijumfom protiv Aldosivija, Kolon bi makar prenoćio na prvom mestu na tabeli što bi bila svakako velika stvar.
Do sada je četvrtoplasirani tim na tabeli odigrao sedam mečeva i ostvario tri trijumfa, tri remija i jedan remi, a u prošlom kolu je Kolon remizirao na svom terenu protiv Santa Fea, kada nije bilo pobednika, ali ni golova.
Ako uzmemo u obzir poslednja tri susreta ove ekipe slobodno možemo govoriti o tome da se Kolon nalazi u blagoj krizi, s obzirom da ovaj tim u tom periodu nije ostvario niti jedan trijumf, dok je pre te krize četvrtoplasirani tim na tabeli ostvario čak tri trijumfa uz jedan remi.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala tri susreta na svom stadionu i još uvek nema poraz, pošto je Kolon ostvario dva trijumfa uz pomenuti remi u prošlom kolu protiv Santa Fea.
Inače, poslednji međusobni susret između Kolona i Aldosivija je odigran sredinom avgusta kada je Aldosivi na svom terenu demolirao Kolon, pošto je taj meč završen rezultatom 3:0, zbog čega će sasvim sigurno četvrotplasirani tim na tabeli imati ogroman motiv da se iskupi svojim navijačima za poraz na tom duelu.

Aldosivi: Može li ova ekipa do plej-ofa?

Aldosivi je prošlu sezonu završio na trinaestom mestu na tabeli i ostaje žal što ova ekipa nije uspela da dođe do plasmana u Kopa Sudamerikanu, pošto im je ta jedanaesta pozicija koja je poslednja koja donosi mesto u drugom po kvalitetu klupskom takmičenju u Južnoj Americi, izmakla za samo tri boda.
Bilo kako bilo, primarni cilj Aldosivija će u Liga Kupu sasvim sigurno biti plasman u doigravanje, a trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na petom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Kolon, kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu.
Do sada je petoplasirani tim u Liga Kupu odigrao sedam mečeva i ostvario tri trijumfa, jedan remi, al i tri poraza.
Ipak, za razliku od Kolona koji ima dosta problema u poslednje vreme, Aldosivi je u poslednja dva kola odigrao dva sjajna meča i ostvario dva trijumfa kojima se približio borbi za plasman u plej-of, pošto je poznato da će dalje ići prve četiri ekipe na kraju regularnog dela Liga Kupa.
U prošlom kolu je Aldosivi odigrao jedan dosta dobar meč i slavio na svom terenu protiv Patronata, a taj meč je završen rezultatom 3:1. I pre toga je petoplasirani tim na tabeli odigrao sjajan meč, takođe na svom terenu kada je slavio nad Tigreom koji igra sjajno ove sezone što nam najbolje potvrđuje i trenutno treće mesto na tabeli.
Taj duel je završen rezultatom 1:0, a ukupno je Aldosivi do sada ostvario dva trijumfa na svom terenu uz jedan remi i jedan poraz.
Što se tiče mečeva na gostujućim terenima, petoplasirani tim na tabeli je odigrao tri susreta van svog terena i doživeo dva poraza uz jedan trijumf i to na gostovanju kod Godoj Kruza kada je bilo 0:2.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da nas očekuje jedan veoma interesantan meč i ne treba apsolutno nikoga da iznenadi ukoliko nam ovaj duel donese dosta golova zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.00.
Kolon igra sjajno na domaćem terenu i mišljenja smo da će četvrtoplasirana ekipa na tabeli nastaviti sa sjajnim partijama na svom stadionu, pa vam iz tog razloga predlažemo da probate sa jedinicom koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.