Tiket dana (subota, 02.04.2022)

tiket dana

Najzad imamo kompletnu ponudu, ali ponekad je i to otežavajuća okolnost. Teško je iz mase utakmica izdvojiti nekoliko za koje ste sigurni da neće ”izdati”. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Lids – Sautempton – GG3+ @ 1.80 u Mozzartbet

U prethodnih mesec dana ova dva tima kao da su zamenili uloge. Lids je počeo da pobeđuje u seriji, dok su ”sveci” upali u krizu i vezali nekoliko uzastopnih poraza. Jorkširci su lošim rezultatima doveli sebe u opasnu zonu, usledio je čak i razlaz sa trenerom Marselom Bijelsom, čovekom koji ih je, posle dve decenije, vratio u Premijer ligu. Ispostavilo se da je svaka šok terapija dobra, pa je Lids, sa novim trenerom Džesijem Maršom, vezao dve pobede pre odlaska na pauzu. Pobedili su Norič na svom Eland Roudu, i tako ”kanarince” gurnuli u ponor, da bi onda slavili na teškom gostovanju u Vulverhemptonu, što je sigurno oborilo mnogo tiketa. Sada je Lids na 16. mestu, dva mesta iznad zone ispadanja, ali i sa sedam bodova više od Votforda, prvog tima ispod crte. Loša vest za navijače LIdsa je činjenica da su oni odigrali najviše utakmica od svih timova u donjem delu tabele. Sautemptonu konac nije ukrasio delo. Posle fantastične serije ”sveci” su naglo potonuli, vezali su tri poraza u prvenstvu i jedan u FA kupu. Taj u FA kupu nije bio iznenađenje, eliminisao ih je Mančester Siti, ali su u Premijer ligi dva puta izgubili na svom terenu, od Njukasla i Votforda, kao i kod Aston Vile. Verujemo da će ovo biti zanimljiv i efikasan meč, a da će se tresti obe mreže. Naš predlog je GG3+ sa koeficijentom 1.80 u kladionici Mozzartbet.

Hofenhajm – Bohum – 1,3+ @ 2.10 u Mozzartbet

Poraz Hofenhajma u prethodnom kolu u Berlinu od Herte, mogao bi skupo da košta ovaj tim kada se budu svodili računi. Hof je zainteresovan da ponovo igra u Ligi šampiona, kao što se to dogodilo pre dve godine, ali je konkurencija za dva upraženjena mesta, pošto računamo da su Bajern i Dortmund sigurni, izuzetna. U evropsku elitu žele Leverkuzen, Lajpcig, Frajburg, a daleko nisu ni Keln, Ajntraht i Union Berlin. Hofenhajm je ozbiljan tim, trener Sebastijan Henes se dokazao, između ostalog i u okršaju sa Bajernom, timom na čijem je elu njegov rođeni stric, a otac je jedna od najvećih igračkih legendi. Pre poraza u Berlinu Hofenhajm je imao niz od pet utakmica bez poraza, sa čak 13 osvojenih bodova, jedina dva izgubili su u meču sa Bejernom koji je završen 1:1. Bohum za sada igra po planu, drže se na pristojnoj udaljenosti od timova koji su u zoni ispadanja i svakim novim kolom bliži su cilju. Problem može da bude mala kriza u koju su upali neposredno pred ovu pauzu kada su vezali dva poraza. Prvo su poraženi u Frankfurtu, da bi ih onda dobio i Menhengladbah u Bohumu. Ne bi bilo dobro da se taj niz neuspeha produži za još nekoliko utakmica, pošto bi onda ugrozili svoje ciljeve. U Sinshajmu se igraju efikasni mečevi, pa očekujemo još jedan, s tim da je apsolutni favorit domaći tim. Uz jedinicu dodajemo i tri gola, a za kombinaciju 1,3+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 2.10.

Tvente – PSV – 2 @ 1.80 u Mozzartbet

Verovatno će neko pomisliti da ima i sigurnijih fikseva ove subote od pobede PSV-a u Enšedeu. I u pravu su. Međutim, ovaj meč je baš inspirativan za igranje, u njemu se sastaju velikan holandskog i evropskog fudbala PSV i bivši šampiona, ali i doskorašnji drugoligaš, Tvente. Domaćin je najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dela Eredivizije i sva je prilika da ćemo Tvente gleadti u Evropi naredne jeseni, ili leta. Fantastičnim rezultatima Tvente je stigao do četvrtog mesta, u leđa gledaju samo Ajaksu i PSV-u, kao i Fejnordu, od koga imaju samo bod manje. Moguće je da prestignu i ekipu iz Roterdama i da kao treći budu učesnici grupne faze LIge konferencija, ali se može dogoditi i da padnu na tabeli za jedno mesto, pošto im za vrat diše AZ iz Alkmara. Uglavnom, teško da će biti ispod petog mesta, pošto od šestoplasiranog Vitesea imaju čak 13 bodova više na sedam kola pre kraja. PSV ne sme ništa da rizikuje, imaju dva boda zaosttka za Ajaksom i svaki kiks mogao bi da bude koban kada je titula u pitanju. Malo je nedostajalo da ”kopljanici ” izgube u prošlom kolu od Fejnorda, što bi PSV izbacilo na čelo tabele, ali se to nije dogodilo. ”Filipsovci” imaju obaveze i u dva kupa, domaćem, u kome su u finalu i čeka ih okršaj sa Ajaksom, kao i Ligi konferencija gde već u četvrtak igraju prvi meč četvrtfinala u Lesteru protiv istoimenog engleskog premijerligaša. Do kraja sezone u Holandiji PSV ima još jedno teško gostovanje, posle ovog u Enšedeu, gostovaće na ”De Kajpu” protiv Fejnorda. Rizikovaćemo malo s dvojkom, za koju se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.80.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 6.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.