ŽELITE KARTU ZA MUNDIJAL? Meridian ima pravo rešenje za vas!

Mediji u Srbiji već nekoliko dana bruje o početku do sada neviđenog takmičenja na ovim prostorima. Od 1. aprila korisnici najbolje kladionice u regionu imaju samo jedan cilj – DA PREKO MERIDIANA STIGNU DO MUNDIJALA!

Ne, niste loše pričitali. Meridian je napravio promociju koja daje šansu svima, a pobednik može biti svako!

Prvo što treba da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs, jer za to imate duplo veći razlog. Prilikom registracije dobijate na poklon 500 RSD BONUSA BEZ USLOVA za online i kladjenje uzivo, kao i priliku da budete deo veličanstvenog takmičenja IGRAJ ZA KATAR!

DNEVNI IZAZOV ZA 04.04: Neophodno je odigrati Expanse Rolerkoster, za svaki SPIN osvojite 1 poen, a za svaki dodatni ulog u iznosu od 100 RSD – 10 poena. Minimalna uplata je 20 RSD.

Pravila takmičenja su jasna. Meridian svakog dana pred svoje korisnike stavlja jednostavne izazove.

Tabela sa bodovima se ažurira na kraju svakog dana, a sistem bodovanja je sledeći: Prvih deset takmičara u jednom danu dobija poene. Prvoplasirani će biti nagrađen sa deset bodova, dok će takmičar koji se nađe odmah iza njega dobiti tri boda manje.

Treće mesto donosi pet bodova, dok igrači na pozicijama četiri i pet osvajaju po dva boda. Listu sa bodovima kompletiraju igrači od 6 do 10 mesta, sa po jednim osvojenim bodom.

Pred svega toga, kako bi bili u konkurenciji da vas MERIDIAN ODVEDE NA MUNDIJAL, neophodno je da u toku meseca napravite depozit u minimalnom iznosu od 5.000 RSD.

Sve je tako lako, samo treba pokazati malo inicijative i dobre volje – čuda su moguća!

Ako kojim slučajem imate dilemu kako najbolje da se zagrejete za takmičenje IGRAJ ZA KATAR samo treba da obratite pažnju na specijal koji možete pronaći na meridianbet.rs.

Još nakon velike pobede fudbalske reprezentacije Srbije nad Portugalom u Lisabonu, bukmejkeri najbolje kladionice u regionu su napravili specijal koji se odnosi na potencijalni učinak „Orlova“ na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Ako mislite da naša selekcija može da prođe kao prvoplasirana grupu – kvota 7.00. Za potencijalni plasman Srbije u polufinale kvota je 25.00.

Kvota da „Orlovi“ mogu da doguraju među dva najbolja tima iznosi 85.00, dok za one najoptimističnije – kvota 150.00 da Srbija ostvaja Svetsko prvenstvo u Kataru!

Kompletan specijal za učinak Srbije na Munijalu pogledajte na meridianbet.rs.

*Napomena: kvote su podložne promenama!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.