Tiket dana (ponedeljak, 04.04.2022)

tiket dana

Dan posle uzbudljivog vikenda i dan pred povratak evropskih kupova, potrudili smo se da sastavimo dobar tiket. Ponuda je sasvim zadovoljavajuća za jedna ponedeljak. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Milan – Bolonja – 1,0-3 @ 2.05 u Mozzartbet

Pred ovo kolo Milan je imao tri boda više od Napolija, a šest od gradskog rivala iNtera, koji ima i jedan meč manje. Punih 11 godina je prošlo od poslednjeg Skudeta koji je sleteo na San Siro, a čini se da je Milan u ovoj sezoni najbliži peharu još od tada. Piolijev Milan ume da igra na rezultat, u prethodna tri kola pobedili su minimalnim rezultatom, prvo u Napulju, onda Empoli na San Siru i na kraju Kaljari na Sardiniji. Tri gola, a bodova devet, tako se postaje šampion, posebno u Italiji. Bolonja ima problema, oni na tri prethodna kola nisu dali gol, a uzeli su jedan bod. Nisu ih mnogo ni primili, ukupno dva, u minimalnim porazima od Fiorentine i Atalante u prethodne dve runde. Najnoviji udarac za ovaj klub stigao je posle objave trenera Siniše Mihajlovića da mu se bolest vratila, pa su svi u klubu ponovo uz srpskog stručanja, i uvereni da će i ovog puta izaći kao pobednik. Bolonja je tek na 12. mestu pred ovvo kolo bila, neće se boriti za opstanak, ali ne može ni do Evrope. Očekujemo trijumf Milana, ali ne uz goleadu kao u Bolonji jesenas. Uz jedinicu dodajemo i mali broj golova. Za 1,0-3 u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 2.05.

Mitjiland – Silkeborg – 1,2+ @ 2.20 u Mozzartbet

Slučaj je hteo da se u dva kola zaredom sastaju Mitjiland i Silkeborg. Pošto su bili rivali u poslednjem kolu regularnog dela prvenstva Danske, igraće jedni protiv drugih i u prvom kolu plej-ofa, u koji je Mitjiland ušao kao drugoplasirani tim dok je Silkeborg bio šesti, poslednji koji će igrati u doigravanju za titulu i plasman u Evropu. U Silkeborgu Mitjiland je slavio golom u 93. minutu, tada bodovi nisu mnogo značili domaćinu koji je kolo pre obezbedio plej-of, što i jeste bio njihov krajnji cilj. Sada se igra u Farumu, pa je jasno da je Mitjiland favorit. Ovaj tim je ispao iz Evrope, porazom od grčkog PAOK-a, i pokušaće da vrati titulu u svoje vitrine. To neće biti lako, vodeći FC Kopenhagen ima solidnu prednost, ali će se Mitjiland i ”lavovi” sastati još dva puta u plej-ofu. Do tada, Mitjiland ne sme da dozvoli Kopenhagenu da se dodatno odvoji na tabeli. Pobeda nad Silkeborgom je imperativ za domaćina, a mi verujemo da će do nje stići, kao i u dva prethodna okršaja ove sezone. Uz jedinicu dodajemo i dva gola domaćina, a za ovu kombinaciju 1,2+ se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.20.

Laval – Sedan – 1 @ 1.65 u Mozzartbet

Domaća ekipa grabi ka plasmanu u Ligu 2 iz koje su ispali pre dve sezone. U prošloj sezoni Laval je pdbacio, prvesntvo u Nacionalnoj ligi završio je u donjem delu tabele, a sada je lider, sedam kola pre kraja. Ipak, ništa nije rešeno, Anesi ima dva boda manje, a Konkorno pet, ali u viši rang idu dve prvoplasirane ekipe, a Laval ima i ovaj meč manje odigran od svojih rivala. U prethodna četiri kola Laval je uzeo dest od 12 mogućih bodova, što nam govori da su u odličnoj formi. Njihov sadašnji rival, tim Sedana, nalazi se u zlatnoj sredini, ali je u prethodna četiri kola uzeo samo jedan bod, pa bi mogao da dođe u nezgodnu situaciju ako nastavi sa porazima. Ipak, prednost koju imaju u odnosu na timove u zoni ispadanja je tolika da je teško očekivati da je mogu prokockati. U prvom delu sezone Laval je minimalnim rezultatom slavio u Sedanu, a i sada očekujemo njihov siguran trijumf, na domaćem terenu su neprikosnoveni u poslednje vreme, a u kladionici Mozzartbet dobija se koeficijent 1.65 za jedinicu.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Mozzartbet iznosi 7.44.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.