NBA tiket (četvrtak-petak)

Do kraja regularnog dela sezone ostalo je da se odigra još po dve ili tri utakmice, zavisno od ekipe. Spremamo se za ono pravo, plej-of. Kvote i granice predložene u tiketu podložne su promenama.

Nju Orleans Pelikansi – Portland Trejlblejzersi – Nju Orleans prva četvrtina + (granica 31.5 poena) @ 1.88 u MaxBet

Pelikansi (35-44) su obezbedili doigravanje ali nije bez značaja ko će biti domaćin u već određenom susretu devetoplasirane i desetoplasirane ekipe u Zapadnoj konferenciji, u duelu nižeplasiranih timova na plej-in turniru. Jasno je da će Nju Orleans Pelikansima protivnik na tom meču biti San Antonio Sparsi (34-45), ali tim iz Teksasa ima preimućstvo u međusbnom skoru i u slučaju poravnanja broja pobeda i poraza prednost domaćeg terena ide njima.  Pelikansi do kraja regularnog dela igraju sa Portlandom i Golden Stejtom na svom parketu i sa Memfisom na strani, dok Sparsi igraju sa Minesotom i Dalasom na strani, odnosno Golden Stejtom na domaćem terenu.

Naš predlog je da će Nju Orleans Pelikansi dati više od 31.5 poena u prvoj četvrtini u meču protiv Portland Trejlblejzersa, za tu igru kladionica MaxBet nudi koeficijent iznosi 1.88.

Toronto Reptorsi – Filadelfija Seventisiksersi – Oba tima daju više poena + (granica 105.5 poena) @ 1.95 u MaxBet

Džoel Embid je na dva poslednja meča išao preko 40 poena i odjednom se vratio na jedno od dva glavna mesta koja pripadaju favoritima za osvajanje nagrade koja ide najkorisnijem igraču  (MVP). Ipak, ta dva meča su bila protiv timova koji u tom trenutku nisu imali adekvatnu pokrivenost na centarskim pozicijama, pa je zadatak centru Filadelfije bio i značajno olakšan. Naime, Embid je prvo dao 44 poena Klivlendu, tim iz Ohaja je igrao bez startnih centara Džareta Alena i Evana Moblija, dok je na drugom meču, na kome je dao 45 poena, protiv Indijane Kamerunac mogao da radi šta je hteo. Toronto Reptorsi su ipak nešto drugo, izuzetno atletski moćna ekipa, od jedinice do petice znaju da igraju sa velikom energijom na obe strane terena, ako u ovoj utakmici, nesumnjivo izvanredni, Embid bude na visini zadatka ,mogao bi da bude korak bliže nagradi za MVP-a sezone 2021-2022.

Malo ispod radara je pre nekog vremena prošla vest da Filadelfija Seventisiksersi i Boston Seltiksi na upit novinara nisu hteli da objave da li u njihovim timovima ima nevakcinisanih igrača, za razliku od Majami Hita i Milvoki Baksa koji su ovom prilikom potvrdili da su svi igrači cepljeni. Naime, ova informacija je od značaja zato što u Torontu od 15. januara važe pravila da ne mogu da igraju nevakcinisani košarkaši, a upravo se može desiti da Filadelfija ili Boston u prvoj rundi plej-ofa svog protivnika nađu u Kanadi, protiv Toronto Reptorsa.

Naš predlog je da će Oba tima dati više (uključujući produžetke) od 105.5 poena na meču Toronto Reptorsa i Filadelfije Seventisiksersa, za tu igru kladionica MaxBet nudi koeficijent 1.95.

Milvoki Baksi – Boston Seltiksi – 1 @ 1.55 u MaxBet

Bruklin Netsi sa dve pobede u poslednja dva meča regularnog dela obezbeđuju 7. mesto na Istoku, i u slučaju pobede na prvoj utakmici plej-in turnira na domaćem parketu, idu na drugoplasiranu ekipu u svojoj konferenciji. (Ne)srećni dobitnici te počasti bi mogao biti neko iz trougla Boston Seltiksi (50-30), Milvoki Baksi (49-30) ili Filadelfija Seventisikersi (49-30). Ma koliko da stoji činjenica Bruklin Netsi ne izgledaju dovoljno ubedljivo na trenutke u poslednje vreme i da primaju previše poena, teško je u februaru sastaviti potpuno novi tim, a u aprilu krenuti na titulu, ova ekipa ipak ima jednog od najboljih igrača sadašnjice, Kevina Durenta. Bruklin Netsi su na otvaranju sezone startovali sa petorkom Džejms Harden, Džo Heris, Kevin Durent, Blejk Grifin i Nikolas Klekston, a da bi poslednji meč počeli Kajri Irving, Set Kari, ponovo Durent, Brus Braun i Andre Dramond. Nisu ovo reprezentacije gde se vi okupite za jednu akciju i gde važe ista pravila za sve, uigranost, ponavljanja i duže vreme igranja zajedno može biti velika prednost u plej-ofu. Upravo je nedavni meč Bruklina i Milvokija bio jedan od najboljih ove sezone u NBA ligi, sve je bilo na visokom nivou, bilo je uživanje gledati direktan okršaj Janisa Adetokumba i Kevina Durenta.

Naš predlog je 1 na Milvoki Bakse u meču protiv Boston Seltiksa, za tu igru kladionica MaxBet u vidu Bonus Tipa Košarke nudi koeficijent 1.55.

Minesota Timbervulfsi – San Antonio Sparsi – Hendikep prvo poluvreme (granica 4.5 poena) @ 1.80 u MaxBet

Timbervulfsi (45-35) se nalaze na 7. mestu u Zapadnoj konferenciji i dalje imaju teorijsku šansu da stignu šestoplasirane Denver Nagetse (47-33). Za tako nešto je  potrebno da Minesota dobije oba svoja meča do kraja regularnog dela, protiv San Antonio Sparsa i Čikago Bulsa na domaćem parketu, ali i da Nagetsi izgube obe svoje utakmice, u Koloradu protiv Memfis Grizlisa, i Los Anđelesa Lejkersa na domaćem parketu. Čini se da je izvesnija mogućnost da Minesota Timbervulfsi zahvaljujući već obezbeđenom najmanje 7. mestu na Zapadu u prvoj utakmici na plej-in turniru dočekaju Pola Džordža i Los Anđeles Kliperse.

Naš predlog je hendikep 1 prvo poluvreme (granica 4.5 poena) na Minesotu Timbervulfse u meču protiv San Antonio Sparsa, za tu igru kladionica MaxBet nudi koeficijent 1.80.

Ukupna kvota na NBA tiketu za noć između četvrtka i petka u kladionici MaxBet iznosi 10.23.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.