NIŠTA JOŠ UVEK NIJE IZGUBLJENO: Šansa postoji, prati Meridian i plasiraj se na Mundijal!

Još uvek se nista upustili u neviđeno takmičenje na ovim prostorima? Nema nikakvih problema…

Kao što je bilo dobro poznato pre početka promocije – IGRAJ ZA KATAR – priliku da učestvuje imaju svi, a pobednik može biti svako. Samo je potrebno ispratiti nekoliko koraka.

Pre svega potrebno je da se registrujete na meridianbet.rs. Ne samo da ćete postati deo impresivne akcije u organizaciji kladionice Meridian, već ćete kao stimulans dobiti 500 RSD BONUSA BEZ USLOVA za online i kladjenje uzivo.

Nakon toga nephodno je da ispratite dnevne izazove koje pred vas stavlja najbolja kladionica u regionu, kao i da u toku celog tekućeg meseca napravite depozit u minimalnom iznosu od 5.000 RSD.

Meridian vodi na Mundijal najupornije i najpreciznije. S toga važno je znati kakav je sistem bodovanja.

Igrači će dobijati poene na dnevnom nivou, a na bodovanje može da računa samo TOP 10 takmičara. Prvoplasirani igrač dobija maksimalnih deset bodova, drugoplasirani sedam, dok treće mesto vredi pet poena.

Takmičari koji dan završe na četvrtom i petom mestu dobijaju po dva poena, dok oni korisnici koji se budu našli između šeste i desete pozicije dobijaju po jedan poen.

Kako biste bili u toku sa svim najvažnijim informacijama predlažemo vam da zapratite zvanične naloge kladionce Meridian na društvenim – tamo uvek ima sve što je potrebno!

Kada se dobro upoznate sa svim najvažnijim pravilima, sledi upoznavanje sa današnjim izazovom.

Kladionica Meridian je za vas pripremila sledeće: DNEVNI IZAZOV 07.04 –  Potrebno je odigrati tiket koristeći samo utakmice iz ponude za Ligu Evrope i Ligu konferencija i igru tačno golova na meču! Ukoliko pogodite svih 8 parova čekaju vas dupli bodovi!

Da mogućnost bude veće da vas Meridian odvede na Svetsko prvenstvo u Kataru neophodna je najkvalitetnija moguća ponuda igara.

Tako nešto možete pronaći na meridianbet.rs, a mi za vas imamo malu pomoć. Kako se nastavlja takmičenje u evropskim kupovima, tačnije reč je o četvrfinalu Lige Evrope, odnosno Lige konferencija.

Stvarno ima veliki broj kvalitetnih mečeva…

FEJNORD – SLAVIJA PRAG, kec 1.80, iks 3.75, dvojka 4.30

BODO GLIMT – ROMA, kec 3.35, iks 3.35, dvojka 2.10

LESTER – PSV, kec 2.20, iks 3.40, dvojka, 3.20

RB LAJPCIG – ATALANTA, kec 1.95, iks 3.60, dvojka 3.80

VEST HEM – LION, kec 2.10, iks 3.45, dvojka 3.70

AJNTRAHT FRANKFURT – BARSELONA, kec 4.50, iks 4.20, dvojka 1.75

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.