Tiket dana (subota, 09.04.2022)

tiket dana

Odlična ponuda nas očekuje danas, mada se više pravih derbija igra u nedelju. Mi smo predložili sledeći tiket, uz upozorenje da su predožene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Arsenal – Brajton – 1 @ 1.65 u Meridianbet

Težak poraz na Selhurst parku protiv Kristal Palasa sigurno je otreznio fudbalere Arsenala, ali i trenera Mikela Artetu. U duelu dva bivša kapitena Arsenala. Artete i Patrika Vijere, trenera Palasa, upešniji je bio Francuz. Ipak, ukupno gledano, u prednosti je Arteta, čiji je tim i dalje na poziciji četiri, dodueš deli je sa najvećim rivalom Arsenalom, s tim da ”tobdžije” imaju meč manje. Borba za Ligu šampiona biće žestoka, i tek nas očekuju prava uzbuđenja i bitka između Čelsija, Totenhema, Arsenala, Junajteda i Vest Hema za preostale dve ulaznice za elitu, pošto su Siti i Liverpul svoje već obezbedili. Kolo je u senci derbija dve prvoplasirane ekipe koji može da odluči šampiona, ali su i ostali mečevi zanimljivi. Jrdan od bitnijih igra se na Emirejtsu, Arsenal dočekuje Brajton, a bodovi su mnogo bitniji domaćinu. ”Galebovi” nisu uspeli trijumfuju ni nad Noričom u prethodnom kolu, što je jasna potvrda da ne liče na onaj tim koji je žario i palio u prvoj trećini prvenstva. Brajton je stekao dovoljnu bodovnu zalihu, mada u ovom trenutku imaju samo deset bodova više od prvog tima ispod crte. No, do kraja je ostalo malo vremena da bi mogli da ispuste toliku prednost, jer je teško očekivati da timovi sa dna tabele pobeđuju u seriji. Remi sa ”kanarincima” prekinuo je niz od šest uzastopnih poraza Brajtona, pa je i to neki napredak. Ipak, bodovi ostaju u Londonu, a za pobedu Arsenala u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.65.

Viljareal – Bilbao – 0-2 @ 1.86 u Meridianbet

”Žuta podmornica” je zadivila fudbalski svet izdanjem protiv Bajerna u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona. Pobedio je Viljareal minimalnim rezultatom, a mogao je Bavarce da isprati s još nekom loptom u mrži. I dalje je Bajern favorit za prolaz dalje, ali su akcije tima Unai Emerija znatno skočile. Podsećamo da je ovaj trener majstor pripreme za eliminacionu fazu, te je već četiri puta osvajao Ligu Evrope, poslednji put sa Viljarealom prošlog proleća. Pred dolazak Baskijaca u Viljareal u ekipi domačina će više razmišljati o revanšu na Alijanc areni, što je sasvim razumljivo jer bi plasman u polufinale bio najveći uspeh španskog tima, kada je Liga šampiona u pitanju. Što se La Lige tiče Vilajreal je vezao dva poraza na strani u prethodna dva kola, prvo od Kadiza, a onda i Levantea, dva tima sa dna tabele. Time su znatno umanjili svoje šanse da igraju u Evropi i naredne jeseni, pošto zaostaju šest bodova za Sosijedadom poslednjim timom koji je u zoni plasman u neki od kupova. Isto važi i za Bilbao, oni su isped Viljareala sa bodom manje, ali su oni u dva prethodna kola uzeli četiri boda. Jesenas je Bilbao slavio sa 2:1, mada su pet prethodnih međusobnih duela ove dve ekipe završavane sa intervalom golova 0-2. Ne očekujemo mnogo pogodaka ni sada, a verujemo da domaćin neće previše forsirati, a za 0-2 gola, što je naš predlog, u kladionici Meridianbet kvota je 1.86.

Herta – Union Berlin – T12+ @ 2.85 u Meridianbet

Postoji bojazan da bi ovo mogao biti poslednji prvenstveni berlinski derbi, bar za neko vreme. Herta je u teškoj situaciji, nalaze se na pretposlednje mestu i lako bi moglo da se dogodi da skliznu u Cvajtu. S druge strane Union je siguran, bori se za novi izlazak u Evropu, iako su trenutno daleko od forme sa početka sezone. Zanimljivo je da Herta ništa nije naučila na primeru prethodne sezone, kada su opstanak izvojevali tek u samom finišu. Istina, jesu se pojačali, ali neki napredak nije postignut. Optimizam u Herti podgrejava odlično izdanje pre dva kola na svom terenu protiv Hofenhajma koga su pobedili sa 4:0, ali su već u narednom kolu izgubili u Leverkuzenu. Nije bilo loše ni to izdanje na Baj areni, ali je završeno pobedom Bajera sa 2:1. Union je pobedio Keln u prošlom kolu i tako prekinuo niz od tri meča bez trijumfa. Na strani igraju slabo u poslednje vreme, vezali su četiri poraza, i to bez postignutog gola. Olimpijski stadion u Berlinu i nije toliko gostujući za Union, a ovde su već pobedili u ovoj godini. Naime, 19. januara u okviru DFB kupa Union je pobedio Hertu kao gost sa 3:2. Baš bi Kup mogao da bude glavni cilj za Union, plasirali su se u polufinale, a u njemu će igrati sa Lajpcigom, a ako eliminišu ”bikove”, u finalu bi ponovo igrali na Olimpijskom stadionu u prestonici sa boljim iz duela između Hamburgera i Frajburga, što im daje izvanredne šanse da osvoje prvi trofej u istoriji. Union je dobio prva dva ovosezonska meča protiv Herte, ali je sada motiv na strani ”starijeg brata”, pa ne verujemo u het-trik. Naš predlog je domaćin daje dva gola, a za T12+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.85.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 8.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.