Tiket za veče (subota, 09.04.2022)

tiket dana

Subota popodne bila je horor za kladioce. Previše neočekivanih rezultata u kratkom vremenskom roku teško je bilo izbeći. Možda veče bude uspešnije, pa da pogledamo šta nam je preostalo. Kvote koje predlažemo mogu biti promenjene.

Nijmegen – Tvente – 2 @ 2.00 u MaxBet

Ekipa iz Enšedea sigurno je najprijatnije iznenađenje ovogodišnje Eredivizije. Za Ajaks, PSV, Fejnord i AZ se očekivalo da budu u vrhu tabele, ali je Tvente sve iznenadio. Naravno, nije ovaj tim nepoznat, na kraju krajeva bio je šampion Holandije 2010. godine, ali je nakon toga doživeo sunovrat, pa igrao i u drugoj ligi. Pred ovo kolo su na petom mestu, ali sa istim brojem bodova kao i AZ na 4. poziciji. Ono što je izvesno, to je da će teško biti slabije plasirani od ovog mesta, s obzirom da Vitese ispod njih ima 14 bodova manje. Tvente je u dobroj formi, šest kola su bez poraza, sa četiri pobede i dva remija, a PSV im se izvukao prošle sedmice u poslednjim trenucima i izjednačio na 3:3, mada je Tvente imalo prednost od tri gola. NEC iz Nijmegena je u zlatnj sredini i nema neki imperativ osvajanja bodova. Očekujemo dvojku za koju se u dobija koeficijent 2.00 u kladionici MaxBet.

Nirnberg – Darmštat – GG3+ @ 1.80 u MaxBet

Gosti imaju izvanrednu šansu da preuzmu prvo mesto ukoliko slave u Nirnbergu. ranije danas Sankt Pauli i Verder su remizirali u predgrađu Hamburga, pa sada tim iz Bremena ima 53, a Sankt Pauli 52. Međutim, pobedom nad Hajdenhajmom Šalke je stigao do 53 boda i deobe prvog mesta sa Verderom. Sve njih bi mogao da pretekne trenutno četvrtoplasirani Darmštat, ali je pred njim teško gostovanje u Nirnbergu. Domaćin se takođe nada da bi mogao barem do trećeg mesta na kraju i plasman u baraž, a pobeda nad Darmštatom otvorila bi im ta vrata. Nirnberg je napravio veliki korak nazada, kada su ambicije u pitanju, u prethodna dva kola u kojima je uzeo samo jedan bod, a rivali su bili Drezden i Hajdenhajm, dok je Darmštat pobedio Holštajn iz Kila u prošlom kolu, ali pre dve sedmice izgubio u Bremenu. Realno, šanse su podjednake, a sigurno je da remijem ne bi bili zadovoljni ni jedni ni drugi. Stoga je naš predlog dosta golova, a za GG3+ u MaxBet kladionici kvota je 1.80.

Kaljari – Juventus – 2,2+ @ 2.10 u MaxBet

Domaćin se bori za opstanak ali to ”Staru damu” ne sme da zanima, posebno nakon prošlonedeljnog poraza od Intera u Torinu. Navijači Juventusa ponadali su se pre tog meča da njihovi ljubimci mogu napraviti čudo i u finišu stići čak i do Skudeta, ali u ovom trenutku Alegijev tim nije šampionski. Tek sada je, posle remija MIlana, vidi se koliko bi Juve bio u igri da je slavio protiv ”neroazura”. Bili bi treći sa četiri boda manje od Napoli, a pet od Milana i svašta bi moglo da se desi do kraja. Ovako ostaje im da što pre obezbede novi plasman u Ligu šampiona, s obzirom da im se Roma primakla na samo pet bodova. Ekipa sa Sardinije je iznad zone ispadanja sa tri boda više od Venecije, ali i utakmicom više odigranom. Oni ne smeju da biraju protivnike i protiv svakog moraju da igraju na pobedu da se ne bi spašavali u samo finišu, jer to može lako da se iskomplikuje. Imao je Kaljari odiličnih izdanja, poput pobede u Bergamu ili remija sa Napolijem, ali su u seriji od četiri uzastopna neuspeha. Poslednji trijumf Kaljari je ostavrio baš u Torinu, ali protiv Granate, a Juvenus ipak nije Torino. Uz dvojku verujemo u dva gola gostiju. Za 2,2+ u kladionici MaxBet kvota iznosi 2.10.

Grashopers – Lucern – GG @ 1.58 u MaxBet

Samo na prvi pogled čini se da ovaj meč nema neki veliki takmičarski značaj. Međutim, kada pogledamo tabelu, obe ekipe žele da izbegnu 9. pretposlednje mesto, ono koje vodi u baraž za opstanak protiv drugoplasiranog tima iz Čelendž lige. Trenutno su ”skakavci” iz Ciriha u boljoj poziciji, imaju pet bodova više, ali bi trijumf Lucerna na Lecigundu sve promenio iz korena. Navijači slavnog kluba iz Ciriha plađše se novog ispadanja u drugu ligu i sigurno je da će pružiti svu moguću pomoć u ovako bitnom meču. Grashopers je bez pobede na poslednjih sedam utakmica, forma im se strmoglavila u drugom delu sezone, dok je Lucern počeo da pokazuje znake života i u prethdna četiri kola ima samo jedan poraz. Oba tima igraće na pobedu, a gosti uopšte nisu bez šansi. Naš predlog je gol-gol, a za GG u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.58.

Ukupna kvota na tiku za subotu uveče u kladionici MaxBet iznosi 11.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.